Светлана Ражнатовиќ - Цеца

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување

Дали е монтажа?

• ДА

Гласови: 18 26,9%
  • НЕ

Гласови: 49 73,1%

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Jas ja postovam Ceca kako coek a inace mene mi iglea ova kako montaza ama ne znam inace ne ja slusam nejzinata muzika ama e mnogu salam coek.

Незна како мојт некој уште да се замарат со вакви личности :tapp:

Selikoni :) ama celulitot e normalna pojava taka da neznam zosto volkava uzbuna zaradi toa :smir:

Inaku kako pejacka ne ja slusam ni pa ja postuvam taa muzika ne mi se sviga ama bas ic

Монтажа е.... а и да не е, создравје нека си го носи нејзин е :smir:

Темава е за вашите мислења и коментари за мега популарната српска пејачка Светлана Ражнатовиќ на нас попозната како Цеца. Доста популарни хитови,бројни концерти и настапи. Дали сте биле вие дел од некој нејзин концерт,на настап иили слично? Ваша омилена песна доколку ја имате? :) Еве од мене нешто.

Оваа е за ТИМЧЕ наш,бидејки незнаа да отворе тема. Поздрав Тимче.

Оваа е за сите кои биле лудо вљубени.

Мојот омилен хит од Цеца.

За сите девојки кои се разочарани од љубовта.

За сите лепотани на форумов.

За сите што сакале,а не биле сакани :tapa:

Исто така еден од моите хитови од Цеца.

А ова е поздрав итe Џочевци на форумов,а специјално за Ѓокето од Кавадарци од форумов со ник Тугедар Лозари. Поздраво е од мене и Тими наш.

P.S Ацид се надевам убаво га отворих темата :)

Ок или коментирајте по темата или ќе оди во канта или некој ќе добие бан од тема.

Мислам дека нејзината "музика" требаше да умре на местото на Аркан.

Кој колку и да мрчи,тоа селанчето од Жито Раџа (Нишко село) сега е и алфа и омега од Вардара па до Триглава.Сегде добредојдена,сегде почестена,сегде пречекана со овации од нејзината публика. ФАКТ е дека е свињарка по професија,ама ФАКТ е дека може да не купи и да не продај сите овде.Таа шо можи со смеење ние со плачење не можиме.ФАКТ :smir:

Кој колку и да мрчи,тоа селанчето од Жито Раџа (Нишко село) сега е и алфа и омега од Вардара па до Триглава.Сегде добредојдена,сегде почестена,сегде пречекана со овации од нејзината публика. ФАКТ е дека е свињарка по професија,ама ФАКТ е дека може да не купи и да не продај сите овде.Таа шо можи со смеење ние со плачење не можиме.ФАКТ :smir:
100% si vo pravo.

Порано дома беше само : Тоооо Цецо :pos:
И како мала, а и сега ми е уба само оваа песна.

Ги слушам нејзините хитови во специјални ситуации :D.

Oмилена: Кад сам био рањен прва си ми дала :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom