Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека нејзината "музика" требаше да умре на местото на Аркан.
aj obrazlozi kako toa ona go napravi?Хмм...се обидувам да бидам позитивен ама тешко иде.
Што да кажам за жената што е виновник за сите наши нуз појави....од џеј џеј до слаткар и бранко...се што е зло од оваа курва излезе, што побрзо скине конци тоа побрзо државава ќе мрдне.
Ги слушам нејзините хитови во специјални ситуации.
Една од таквите институции со такви ситуации се вика селска кооперација!Кои се тие специјални ситуации, за време на:party2:?
А кај бе да отворам? па има и други личности во форумот музика!Отварање на тема за Цеца е злосторство против добриот вкус, злосторство против етиката и естетиката...
Ќе гориш ти во пеколот...
Сега видов дека си ја отворил темата во подфорумот за музика.
Зошто бе дете така?
![]()
Па и мене тоа не ми е битно ич што ми е роднина,не комуницирам со нив,освен со Вељко понекогаш на фејсбук али ептен ретко.И да,ако ви се допаѓа коментирајте ако не неморате незнам зашо и ја напраив темава за проблеми да се создава само.Ако го некој интересира нешто во врска со оваа милфица,нека пипува слободно и нека ги изјасни своите ставови шо мисли за неа пример.Јас сметам дека е многу опасна жена,и многу и се восхитуваат и и завидуваатНе одете оф-топик, дискутирајте по темава. Нека има тема и за Цеца, има за толку пејачи, нека има и за неа, ама не одете оф-топик, Хиперактив ич не е битно дали ти е роднина или не и од чива страна ти е.
Ако не ви се свиѓа Цеца коментирајте, ако ви се свиѓа коментирајте, ама во рамките на темата.
со целиот ризик да заработам казна за оф-топик, ако не е тајна, жити бога, што слушаш?Ја турбофолк и комерцијала не слушам ама Цеца и Аца Лукас ги поштуем... особено Цеца, чак што више и све песнете и ги знаем. Кој што сака нека збори ама Цеца си е Цеца.
И јас исто,пукаат песните посебно на Лепа Брена,Цеца,Халид Бешлич,Харис Џинович инаку рок и поп слушам повеќе рок...ама овие се незаменливи псоебно за веселби.Ја турбофолк и комерцијала не слушам ама Цеца и Аца Лукас ги поштуем... особено Цеца, чак што више и све песнете и ги знаем. Кој што сака нека збори ама Цеца си е Цеца.
Поради тоа и моите не сакаат контакт со неа,несакаат луѓето со зло да не гледаат иако врска немаме со таквите работи.Поради тоа и наставката ИЧ пробавме да ја смениве со СКИ ама незнам шо стана...од факинг житораџа, најдолната селендра у србија
со километража, како да кажам... аркан можел комотно да и пее: "ти си една у иљаду, а ја у тебе иљаду и први"
кога 90% од населението у србија умираше за леб - они се курчеа како афрички диктатори
истиот тој народ со радост одеше на концерти и ги даваше последните пари...
инсталација на милошевиќ за негови потреби
цела иссиликонирана. тоа што мислите дека се цицки - не се. само пластика...
мрачна страна - светла страна... цепки! криминалци најобични. од прв до последен...
србите треба да се срамат што делат нација со таква багра...
доволно?
--- надополнето: 11 април 2012 во 19:29 ---
со целиот ризик да заработам казна за оф-топик, ако не е тајна, жити бога, што слушаш?