Светлана Ражнатовиќ - Цеца

Дали е монтажа?

• ДА

Гласови: 18 26,9%
  • НЕ

Гласови: 49 73,1%

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.848
Поени од реакции
11.507
Тооо Цецо...најдобра певаљка после Лепа Брена што некад има искочено, и во Словенско двориште на времето му пеела во скут на Бора Приморац :icon_lol:
Респект за цурата...закон е! Само напред, нека полни стадиони...

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Мислам дека нејзината "музика" требаше да умре на местото на Аркан.
Ја душо мислам дека требаше да и биде компањон на Аркан у гроб, со се музика со се деца, поколенија се, најбитно КУЛТУРА!

Аркан посекако ќе го "Правеле" СВЕТАЦ(тоа адет на "ПРАВО"славците), па ваљда ќе ќареше и таа место во ложата со св.Сава и и сејнт Обилиќ.

А цецава се гледа, добра за секс, ама за музика и култура јок. Тешко родителите чии деца ја слушаат курветанава. Да не чекаат нормални дечиња.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Хмм...се обидувам да бидам позитивен ама тешко иде.
Што да кажам за жената што е виновник за сите наши нуз појави....од џеј џеј до слаткар и бранко...се што е зло од оваа курва излезе, што побрзо скине конци тоа побрзо државава ќе мрдне.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Хмм...се обидувам да бидам позитивен ама тешко иде.
Што да кажам за жената што е виновник за сите наши нуз појави....од џеј џеј до слаткар и бранко...се што е зло од оваа курва излезе, што побрзо скине конци тоа побрзо државава ќе мрдне.
aj obrazlozi kako toa ona go napravi?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Многу едноставно. Со нејзината шунд музика изврши големо влијание по балканов. Додуша да не беше Цеца ќе беше Драгана, можеби и Јами, Дара Бубамара... има многу кандидатки за нејзиниот престол.
На времето Sweden имаше отворено тема за култот на цецијанството. Со Ацид на футбал у ЈБТ се расправавме дали за срчите на игралиште се виновни даркерите или следбениците на култот на цецијанството.

Мажите ја гледаат/слушаат затоа што им е привлечна (во српското идание на FHM беше избрана за најсексипилна жена на светот), а жените ја гледаат/слушаат затоа што сакаат да бидат како неа.

За жал за нејзиниот успех најзаслужен е народот кој во најголем дел има низок критериум за естетика и лош вкус за музика.

И за крај линк од еден сајт кај што американци се восхитуваат на Цеца.

Упс, е ова е стварно за крај. Цеца во младоста

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Знамм за један градд зове се београдддддд :je:

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Женава има мрачна страна но колку е мрачна толку и светла.Знаеме сите за парите што на црно ги заработува,знаеме дека има врски насекаде и соработува со руската и сицилијанската мафија(барем така мене ми кажале).Се зборува дека има трговија со органи на луѓе(незнам баш колку е точно ова) за фудбалери сум сигурен дека депортира а исто така оружје и дрога.Има врски насекаде и доста е моќна.
Додека беше во домашен притвор ја има сликано како се сонча на плажа на Кипар.Жена е на Аркан(Жељко Ражнатович) најголемиот диктатор на Балканот врз кој беше извршен атентат во 2000 година од страна на Интерпол.Денес,Цеца претставува една од највлијателните жени на Балканот.Тоа можеме да го видиме и по случајот кога го киднапира детето на Лепа Брена и и поднесе ултиматум 2 години да ја снема од сцената за да може таа да се истакне,во кое што и успеа.Колку што е моќна во тие работи,
Цеца е многу моќна и во песните.Многу луѓе на овој сајт ќе пишуваат многу лоши работи како можете тие песни да ги слушате и слични работи но секој неможе да остане рамнодушен слушајќи со каква емоција ги пее или "глуми".Знеме дека веќе 20 години владее на балканската сцена.Во Македонија има одржано досега 2 концерти во псоледните 3 години,еден на пивофестот во Прилеп каде имаше повеќе од 100.000 луѓе(толку може и да се соберат) и го сруши рекордот на Северина но таа година според статистиките се очекува Лепа Брена пак да ја надмаши.Исто така одржа концерт во Борис Трајковски во Скопје,ја наполни цела дури и надвор имало мноогу луѓе кои се тепале за да влезат внатре.Мајка е на две деца,Анастасија 14 години и Жељко 15 години.
Има имоти насекаде по светот а неодамна беше осудена на глоба од милион ипол евра и куќен притвор.Јас не ја осудувам жената,секој во светот се снаоѓа и денес нема добри луѓе.Ама песните и се божанствени иако не слушам баш тој жанр,за пиење се баш добри.
Ааа и тоа,за малку ќе заборавев,роднина ни е но од арканова страна.Мене децата нејни ми се паѓаат 2 ри братучеди.Но,не сме во контакт никаков...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не одете оф-топик, дискутирајте по темава. Нека има тема и за Цеца, има за толку пејачи, нека има и за неа, ама не одете оф-топик, Хиперактив ич не е битно дали ти е роднина или не и од чива страна ти е.
Ако не ви се свиѓа Цеца коментирајте, ако ви се свиѓа коментирајте, ама во рамките на темата.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Секој следен оф топик, опомена плус казнени поени.

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Отварање на тема за Цеца е злосторство против добриот вкус, злосторство против етиката и естетиката...

Ќе гориш ти во пеколот...

:vozbud::vozbud::vozbud:

Сега видов дека си ја отворил темата во подфорумот за музика.

Зошто бе дете така?

:(
А кај бе да отворам? па има и други личности во форумот музика!
А и нешто се случува со оваа тема,отварам гледам блокиран сега одблокиран хаха..и коментарите ги нема претходните навредителните...
Луѓе,мој став е тоа.Можеби сакам да видам што вие мислите и дали мислите исто како јас што мислам.Можеби и јас ја обожам ради цицки како некои( и то како) како и многу мои другари познаници ...незнам шо ви пречи толку и ете пак снемува коментари ... :/
--- надополнето: 11 април 2012 во 18:36 ---
Не одете оф-топик, дискутирајте по темава. Нека има тема и за Цеца, има за толку пејачи, нека има и за неа, ама не одете оф-топик, Хиперактив ич не е битно дали ти е роднина или не и од чива страна ти е.
Ако не ви се свиѓа Цеца коментирајте, ако ви се свиѓа коментирајте, ама во рамките на темата.
Па и мене тоа не ми е битно ич што ми е роднина,не комуницирам со нив,освен со Вељко понекогаш на фејсбук али ептен ретко.И да,ако ви се допаѓа коментирајте ако не неморате незнам зашо и ја напраив темава за проблеми да се создава само.Ако го некој интересира нешто во врска со оваа милфица,нека пипува слободно и нека ги изјасни своите ставови шо мисли за неа пример.Јас сметам дека е многу опасна жена,и многу и се восхитуваат и и завидуваат :D Ах да не ми беше роднина .... ќе ја женев ќерка и.А и тоа,мноогу убаво пее.Ко запоа Зајди зајди морници ме полазија :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ја турбофолк и комерцијала не слушам ама Цеца и Аца Лукас ги поштуем... особено Цеца, чак што више и све песнете и ги знаем. Кој што сака нека збори ама Цеца си е Цеца :icon_lol:.

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
од факинг житораџа, најдолната селендра у србија
со километража, како да кажам... аркан можел комотно да и пее: "ти си една у иљаду, а ја у тебе иљаду и први"
кога 90% од населението у србија умираше за леб - они се курчеа како афрички диктатори
истиот тој народ со радост одеше на концерти и ги даваше последните пари...
инсталација на милошевиќ за негови потреби
цела иссиликонирана. тоа што мислите дека се цицки - не се. само пластика...
мрачна страна - светла страна... цепки! криминалци најобични. од прв до последен...

србите треба да се срамат што делат нација со таква багра...
доволно?
--- надополнето: 11 април 2012 во 19:29 ---
Ја турбофолк и комерцијала не слушам ама Цеца и Аца Лукас ги поштуем... особено Цеца, чак што више и све песнете и ги знаем. Кој што сака нека збори ама Цеца си е Цеца :icon_lol:.
со целиот ризик да заработам казна за оф-топик, ако не е тајна, жити бога, што слушаш?

Hiperaktiv

Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
И јас исто,пукаат песните посебно на Лепа Брена,Цеца,Халид Бешлич,Харис Џинович инаку рок и поп слушам повеќе рок...ама овие се незаменливи псоебно за веселби.
--- надополнето: 11 април 2012 во 19:37 ---
од факинг житораџа, најдолната селендра у србија
со километража, како да кажам... аркан можел комотно да и пее: "ти си една у иљаду, а ја у тебе иљаду и први"
кога 90% од населението у србија умираше за леб - они се курчеа како афрички диктатори
истиот тој народ со радост одеше на концерти и ги даваше последните пари...
инсталација на милошевиќ за негови потреби
цела иссиликонирана. тоа што мислите дека се цицки - не се. само пластика...
мрачна страна - светла страна... цепки! криминалци најобични. од прв до последен...

србите треба да се срамат што делат нација со таква багра...
доволно?
--- надополнето: 11 април 2012 во 19:29 ---

со целиот ризик да заработам казна за оф-топик, ако не е тајна, жити бога, што слушаш?
Поради тоа и моите не сакаат контакт со неа,несакаат луѓето со зло да не гледаат иако врска немаме со таквите работи.Поради тоа и наставката ИЧ пробавме да ја смениве со СКИ ама незнам шо стана...
Во оваа работа и јас не ја оправдувам ама признај дека восхитува да знаеш дека може некој да постигне такви работи и да собере рекорд луѓе... затоа и многу и завидуваат.И сите шо пример ја плукаат фактички сите би сакале да се најдат на нејзино место...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom