СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Бразил може да е фаворит за освојување само на стара слава и ништо друго.Ова е тежок просек од тим,и тоа ептен тежок просек.Никаква игра,глумење за оскар на кратко чиста срамота.
Ептен со ова се согласувам.. Кој тим го има Бразил ? Колку само играчи подобри има од овие а не се земени, Кутињо, Лукас Моура и други.. А овие кој се жити се , кај игра Фред не ме заебавај, кој е тој Хулк вода во очи нема последниве 2-3 сезони, за Жо да не праиме муабет, прв пат слушам за Бернард , стварно КОЈ К*Р СЕ ИГРАЧИВЕ

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ептен со ова се согласувам.. Кој тим го има Бразил ? Колку само играчи подобри има од овие а не се земени, Кутињо, Лукас Моура и други.. А овие кој се жити се , кај игра Фред не ме заебавај, кој е тој Хулк вода во очи нема последниве 2-3 сезони, за Жо да не праиме муабет, прв пат слушам за Бернард , стварно КОЈ К*Р СЕ ИГРАЧИВЕ
у 2013 на 10 утакмици има дадено 9 гола за Бразил и затоа игра Фред. Друг централен немаат.

За Кутињо и Моура и јас се согласувам, мораше место Жо и Бернард да бидат у тимот али тоа е избор на селекторот ама сепак имаат солиден тим за да изгураат до самата завршница.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
у 2013 на 10 утакмици има дадено 9 гола за Бразил и затоа игра Фред. Друг централен немаат.

За Кутињо и Моура и јас се согласувам, мораше место Жо и Бернард да бидат у тимот али тоа е избор на селекторот ама сепак имаат солиден тим за да изгураат до самата завршница.
Како бе до самата завршница, вкрстуваат со јака група и сигурен сум дека ќе го папаат .. Ко прво според мене Уругвај има боље тим од Бразил, а камоли Германија, Италија и Шпанија ..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Судијава од вчера на Хрвативе им одговарал на прашањата на Јапански.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Судијава од вчера на Хрвативе им одговарал на прашањата на Јапански.
Нема шанса, ептен маалска звучи ова. Не би пратиле судија што не знае Англиски на светско...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Fun fact: Јапонскиот судија е единствен од професионален судија на ова првенство, сите други имаат други професии со кои се занимаваат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Може клуч на темата за анализа и бонус поени за мене оти ја спасив. :D

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Fun fact: Јапонскиот судија е единствен од професионален судија на ова првенство, сите други имаат други професии со кои се занимаваат.
Кога добива исплати за судењето зошто му е и друга работа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Нема шанса, ептен маалска звучи ова. Не би пратиле судија што не знае Англиски на светско...
Имаш пилоти што летаат со 500 луѓе онборд, а едвај знаат Англиски, па за судија било проблем. :ROFLMAO:

Ako ja лажам, future Liverpool player, doesn't:

Lovren, whose minimal contact with Fred somehow still provoked such a theatrical reaction, admitted that he wanted to cry after the game.

“It is not just difficult for me to take, but for everyone who watched this game - I think it was two billion people,” said Lovren. “Of course I am angry. I want to cry now. I was asking the referee, ‘how can you do this to us’? He didn't know what to say. The problem is that the referee doesn't speak English.

“It is a shame that he cannot explain to me or to anyone else in English. How can any referee be in the World Cup for that? It is like when a player gets a red card and he will be out for two or three games. I think it [should be] the same.”

Bonus

Vedran Corluka, the former Tottenham defender, also revealed that Nishimura tried only to speak with the Croatia players in Japanese as they sought explanation for the decision that turned last night’s opening match in Brazil’s favour.

Kajgana Shop

На врв Bottom