Ти надај се само а не знаеш ништо.Не треси ЗЕЛЕНИ!
Не се знае, можно е да дојде на делба со 6 бода да има 3 репрезентации и тоа во повеќе комбинации. Ништо не е јасно сите опции се во игра. Мораме да ја добиеме Данска. Групава е лудница.норвешка сега ако ја победи полска иде во полуфинале
ОМГ мислиш дека незнам!Ти надај се само а не знаеш ништо.
Знае некој при исти бодови што се гледа прво? Гол разлика или меѓусебен?e sea ke bide interesno,ako vecer tepame,a i utre da receme a norveska a tepa polska,norveska ke bide vtora,a danska utre ocekuvam da ja tepa gemanija,zatoa ne se raduvajte nogu so tepa norveska,toa najmalce ni odgovara:kesa:
Да со 3 екипи гол разлика и ние сме последни... Такада и со 2 победи е знак прашање.Знае некој при исти бодови што се гледа прво? Гол разлика или меѓусебен?
Ти надај се само а не знаеш ништо.
ЕНТЕР дај жити се 50 мислења скинав денес, нервите ми се при крај од вакви постови. Ако знаеш, убеди го членот дека навистина знаеш, не само тропај и не ја труј темата со такви постови.ОМГ мислиш дека незнам!
Де бре, вистина читам две страни наназад некако запнале лугево да тепа норвешка, а стварно не разбирав зошто... кога ..ако германија тепаше и ние две до крај тепавме тогаш единствено со сигурност се пласиравме.. сега секој ке си игра за себеe sea ke bide interesno,ako vecer tepame,a i utre da receme a norveska a tepa polska,norveska ke bide vtora,a danska utre ocekuvam da ja tepa gemanija,zatoa ne se raduvajte nogu so tepa norveska,toa najmalce ni odgovara:kesa:
Aко две репрезентации го делат местото, тогаш се гледа меѓусебен дуел, а ако три репрезентации го делат местото, тогаш се гледа гол-разлика.Знае некој при исти бодови што се гледа прво? Гол разлика или меѓусебен?
Ајде ќе збориме во 10:00 тогаш ќе знаеме сигурно кај сме.Па ова ни одговараше бе дечко. Ако тепаме вечер и тоа како ни се големи шансите за полуфинале. Не е важно дали ќе бидеме 6-7 или 11-12. Важно е полуфинале ако може да се извлече. И Данска и Норвешка последно коло имаат тешки натпревари, ние имаме “полесен“ со Србија. Нормално ако тепаме вечер шансите се најголеми. Да тепаше Германија ќе беше сигурна за полфуинале, и наредна со Данска ќе играше со втор тим, што значи Данска и Германија ќе идеа у полуфинале. Супер што победи Норвешка.