Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Скулгрл, се сеќавам на твојот прв аватар ... Ученичка застаната во секси поза, облечена во црвено ... Секој би помислил уште една Скопска шмизла, некомуникативна, без грам мозок, не гледа подалеку од носот. Јас не го гледав аватарот ја гледав сликата на профилот и постовите и го сфатиф следното: Нафаца си преубава девојка која што зрачи со топлина, шарм и добрина. Незнам кој не би сакал таква убава девојка (внатрешно+надворешно преубава), а тоа е голема причина да човек биде среќен. Твоите постови уште од тогаш делуваа многу паметно, разумно. Имаш изградени мислења за нештата и не ги менуваш.Имаш храброст да одиш напред, не се плашиш од ништо што ќе ти застане на патот. Знаеш да се цениш и почитуваш. Иако некогаш делуваш дека си безчувствителна, ти уствари си многу чувствителна и емотивна.Се сочувствуваш со луѓето. Ако твојот пријател е тажен, и ти тажиш со него, ако е среќен ја споделуваш радоста. Личност која не им врти грб на пријателите и тие што и значат. Коректна во се што прави. Моќеби твоето мото е ако правиш некоја работа, направи ја како што треба и не се откажувај додека не ја постигнеш целта или пак воопшто не ни ја почнувај. Мислам дека сакаш да ги одбегнеш нервозите и секогаш гледаш да се справиш со проблемот со што помалку нервози и подобро да поминеш. Имаш доверба во својот квалитет и сопствените размислувања и замисли. Знаеш за своите квалитети, но не се фалиш со нив. Знаш да сакаш. Искрено да сакаш. Љубовта кон животните, ретко кој ја има во толкави размери. Ретко кој се сочувствува со нив и ги разбира, ретко кој ги брани нивните права и ги третира како човек со чувства и потреби. Ти си помеѓу тие ретките. Понекогаш знаеш да делуваш многу таинствено, но тоа е уште една твоја предност. Кога и да можеш се обидуваш да помогнеш. Знаеш за граници, кога се шалиме се шалиме, кога работиме - работиме, кога сме сериозни - сериозни сме. Девојка со стил, секогаш во чекор со модата. Амбициозна девојка, што точно знае што сака и не се помирува додека не си ја постигне целта. Можеби помалку конзервативна. Достоинствена, искрена и енергична девојка.

Ова ми е првиот обид. Ја одбрав Скул. Скул очекувам каков било коментар за мојава анализа, и негативниот се прифаќа. Пишував според постовите и моите заклучоци.

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
G e G o напиша:
:) едно од тие ќе да е
како да е ај somebody па греота сум :icon_lol:
ај јас ќе пробам,не сум профи али јбг,дај шта даш :)
Геџо ми е една од повеселките фаци на форумов. Делува на личност која не се замара со никој и ништо,тотално искулиран и нема шанси ништо да те испровоцира. Имаш добра смисла за хумор во која не претеруваш и не ја користиш неадекватно али знаеш да грабнеш сеир на туѓа сметка(со мера) како и на своја. Работите ги разбираш какви што се,и никогаш не навлегуваш во непотребно анализирање на ситуациите. Знаеш што сакаш и што те прави среќен,а друштвото и забавата ти се пред се.Многу позитивен карактер, друштвен и со голема желба за упознавање на нови фацки.По постови се гледа дека компјутерите ти се пасија,исто како и игрите...доволно?crvenee
kiko

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Сакам Чек-Он-Ит да ме анализира. :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Геџо неморалу еден, ај не плачи. НА ти анализа и од мене...

Аватарот е буквално слика за тебе. Не си овца, ама баш онаков си весел цело време. Постојано во движење, тешко да се скрасиш на едно место, како црви да имаш во г`зот. И ништо не те мрзи бе!:icon_lol:
Најмногу ми се допаѓа што знаеш да се зезаш, прифаќаш зафрканција и никогаш не се лутиш. Баш ти е гајле за се`. Некогаш делуваш како изгубен, ама знаеш тогаш на своја сметка да си правиш шеги. Ма супер си бе! Шо че се напијаш?
Интересно и забавно е во твое друштво, навистина човек да се насмее слатко. Секогаш си насмеан, па човек и најнерасположен да е, ќе се насмее кога ќе те види. Шириш позитивна енергија, воопшто не се преправаш и не глумиш лудило, баш се прикажуваш пред другите онаков каков што си.

На форумов не може да знае човек на што најмногу се ориентираш, те има секаде. Знаеш да стресеш глупост, но знаеш да бидеш и сериозен кога треба.

Ај доста ти е...

Ќе шкртнам по нешто и за другите кои побараа од мене анализа.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Јас сакам или од Чек Он Ит или од Форчн! :pie:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
И ја И ја И ја

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Прашање. :)
Ја имав анализирано Лејди Сатори, ама анализата беше меѓу постовите што отидоа, нели... Тоа значи дека е неважечки, така?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Скул сонце фала ти за анализата многу:back:..Се зацрвенив од убавите зборови:icon_redf:smir:
Сакам уште анализа од Fortune и не досаѓам веќе со барања на темава:salut::)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ја си го чекам моето од РејзорблејдКисс и па... би сакала и oд Форчн crvenee pretty please :smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Emma напиша:
Прашање. :)
Ја имав анализирано Лејди Сатори, ама анализата беше меѓу постовите што отидоа, нели... Тоа значи дека е неважечки, така?
Така некако :) Ајде, вложи напор.

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
aaaaa koi se uslovi pls nekoj???

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
1.Да имаш над сто мислења
2.Да имаш изанализирано некој.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Ако може една анализа од Razorblade Kiss или Fortune ако имате време.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
pearl напиша:
А мора да биде анализа баш на оваа тема? Некако тука слабо ми оди, повеќе ми лежи кај соновите. Ќе може да се направи компензација помеѓу теми или мора, ама баш мора тука да напишам? :):)
Мора тука. И тоа, мора мене да ме анализираш :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom