Прво да им се заблагодарам на Bada Bing!, Razorblade Kiss, `Ангелче` и на kpbKENGUR
icon_lol
за анализите:kiss3:
Спајдер, еве ми ти анализа од мене...
Аватар...
Знам дека не го одбра сам, но немаше да го ставиш токму тој доколку не ти се допаднеше. Во што се пронајде (ако воопшто си се пронашол), ќе се обидам да објаснам според мое мислење. Ако грешам, ќе простиш.
Дечко кој стои на скали потопени во вода и кои завршуваат некаде горе каде се гледа светлина, а опколени со облаци. Хммм...
Можеби се пронаоѓаш затоа што можеби моментално се наоѓаш пред еден пат кој знаеш дека нема да е лесно да се помине, знаеш дека треба да се трудиш за да успееш да стигнеш до светлината, но тоа не значи дека тука прекинува се`, бидејќи животот не знаеш каде ќе те однесе како што не знаеш каде завршуваат скалите. Бидејќи си храбар и си сфатил дека ништо не може да биде добиено само со седење, не верувам дека ќе стоиш со рацете во џеб, туку ќе правиш чекори нагоре. Без разлика што постои опасност водата да те накваси, без разлика што надвиснале сиви облаци, смело и одговорно му пристапуваш на тоа што сега ти се случува, нешто ново за тебе.
Можеби од поразлични причини од оние што ги опишав јас се наоѓаш во аватаров, но сепак се обидов.
Постови...
Кој не знае, не верувам дека би помислил дека зад јузер Спајдер се крие дете 14-15 годишно. На форумов може да се забележи разлика меѓу тебе и останатите твои врсници. Смело се впушташ во дискусии насекаде по форумов, воопшто не се плашиш да им реплицираш на повозрасните од тебе. Но, никогаш не зборуваш напамет, пишуваш ако имаш познавање од некоја област и ако поседуваш аргументи за понатамошна дискусија. Секогаш покажуваш цврст став и никогаш не сум забележала дека си сменал мислење после некоја дискусија со било кој форумџија. Сериозен си (можеби и премногу за твои години), мислам дека никогаш не сум прочитала некој твој пост во кој ќе има смајлиња, па дури ни во Чек дис аут. Во ред е да се пристапи сериозно кон дискусиите, но некогаш човек може да се опушти и пак да не остави погрешен впечаток кај другите. Интелигентен си, тоа убаво се гледа во постовите. Сакаш да не остане ништо нејасно, секогаш се трудиш да дадеш максимум кога одговараш на некоја тема. Најверојатно таков си и во живо со пријателите.
Можеби не на форумов, но ако згрешиш нешто знаеш да си ја признаеш грешката и да ја прифатиш казната со молчење сфаќајќи си ја грешката.
Јас се извинувам, ама за Gadfly BaBa и за Влатко_Русин не можам да направам анализа. Не ми се лутете. Додека не оформам мислење за да можам да се искажам, не можам да ве анализирам. Слабо ве читам на форумов
Значи, да си направам една листа кој побарал анализа, па ќе видиме
Прити Грл - не можам да те анализирам според новото правило, мислам дека до сега на темава не си анализирала ти никого
мРнО, не сум сигурна дали ти си постирал некоја анализа
Геџо, не знам како не видов дека ти никого не си анализирал до сега. Значи, додека не го направиш тоа, да не те видам на темава
Е сега...
ada, mary_jane, и walker girl се во листата сега за сега
А им должам анализа на Лејди Сатори, `Ангелче` и на kpbKENGUR.
Како ќе добијам инспирација, така ќе анализирам.
Осеќам дека за брзо ќе се анализирам самата и ќе земам одмор додека ме анализираат тие на кои ќе им побарам анализа