Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Ада, една од моите омилени форумџики. Прво нешто што го забележав од твоите постови е дека си противник на исмејувањето и сеирот кога сето тоа се прави на безвкусен, простачки начин. Не наоѓаш забава во омаложувањето на некој кога сите други го прават тоа. А тоа е за восхит.
Цврст, непокорлив карактер и оформено мислење кое е невозможно да се смени се твои јаки карактеристики. Знаеш да истераш до крај со некоја дискусија и твојот збор да биде последен. Буквално имаш капаче на се.
Постовите ти се прилично интересни за читање, не пишуваш напразно, не паламудиш (изразов :pos:) туку напротив-ги црпиш сите аргументи кои можеш да ги приложиш за да докажеш дека токму ти си во право.
Од она што те запознав во живо (не сврзавме муабет, но доволно беше два-три пати да те опулам :)) забележав дека си импулсивна, неверојатно весела и пргава и обожаваш да се смееш, особено кога ти е погодено друштвото.:)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Скулгрл т.е. веќе Колеџгрл:
Се движиш сигурно кон твојата цел и секоја пречка на патот ти изгледа недостојна за твојата војна.Од 10 битки, ти ги добиваш сите 11, непобедлива на било кое поле каде што се вклучуваш.Цврсто стоиш на сопствениот став за некои работи.Твојата преголема интелегенција, амбициозност и желба за успех како да не ти даваат мир.
Девојката на аватарот т.е. нејзиниот став на таа слика, нејзината положба кажуваат многу. Според него како да сакаш да кажеш дека си привлечна,фатално привлечна,што знае да биде доста привлечно кај машката популација и да предизвика восхит кај женската.

(се надевам нема да ме провалат, you know what I mean) :pos:

сега МОРА некој да ми мавне анализа -)) fuck yeah! go for it...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
kpbKENGUR напиша:
(се надевам нема да ме провалат, you know what I mean)
Не, се надеваш дека ќе ти возвратат, емоционално, во себе, чисто како да даваш известување, кое некогаш под претпоставка може да биде земено во предвид. Како на пример на некој да му кажеш "ако некогаш ти снема шеќер, дојди, јас секогаш имам, зошто да пиеш горчливо кафе".

kpbKENGUR напиша:
сега МОРА некој да ми мавне анализа -)) fuck yeah! go for it...
Ете ја погоре :)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Мистичен напиша:
Не, се надеваш дека ќе ти возвратат, емоционално, во себе, чисто како да даваш известување, кое некогаш под претпоставка може да биде земено во предвид. Како на пример на некој да му кажеш "ако некогаш ти снема шеќер, дојди, јас секогаш имам, зошто да пиеш горчливо кафе".
грешен си. -)) само скул знае на што се однесуваше тоа што го цитираше -))
а за анализата, не се надевам на ништо конкретно, пошто, сепак е тоа мислење на некој друг. каква и да е, ќе го ценам трудот.
едит. фала за анализата. нема да ја коментирам -))

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Serpico напиша:
Toрчо брат, не видов... си анализирал ти некој, на темава?
секако дека имам анализирано! duh! а никој не се осмелува да ме анализира.

</паун>

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Толку ли сум комплициран што никој не се нафаќа да ме анализира :toe:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
G e G o напиша:
Толку ли сум комплициран што никој не се нафаќа да ме анализира :toe:
Или тоа, или си премногу едноставен :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Мистичен напиша:
Или тоа, или си премногу едноставен :)
:) едно од тие ќе да е
како да е ај somebody па греота сум :icon_lol:

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
G e G o напиша:
:) едно од тие ќе да е
како да е ај somebody па греота сум :icon_lol:
spored ova ti sakas da go znaes mislenjeto ne drugite za tebe iako se pravis deka ne te interesira. ko na kafe da ti gledam!:vozbud::vozbud:!
isto verojatno si mn interesen i fun to be around ama nekogas ne gi sfakas rabotite seriozno duri i koga treba

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Serpico напиша:
Момци и девојки, воведуваме ново правило....

Анализа не смее да бара најочајниот, туку оној кој се потрудил макар еднаш да анализира некој колега форумџија.

Нормално дека ако некој сака своеволно да анализира форумџија, нема да му биде забележано :)

Фер, нели?
Да не заборавите. Има уште едно правило-кој не го почитува ова, автоматски добива бан од тема. Дил?:coolpush:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Правилата се на моја страна,ќе може ли сега една анализа од Разор или од Форчн,зшо најтемелни сте,ако може.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Crazy in Love напиша:
Ај јас ќе пробам иако не знам колку ќе бидам успешна:smir:

Е па вака..од тоа што го имам забечежано досега,имаш малце поинаква смисла за хумор,некогаш знаеш да бидеш и малку иронично-саркастичен и да провоцираш,меѓуота сето тоа е како од позадина,а интересно ти е да пукаш сеир,но никогаш не го правиш тоа на навредлив начин,па зато ретко и некој да ти се налути...имаш интерес за повеќе работи како фудбалот,музиката..Кога имаш интерес за нешто се трудиш да имаш што повеќе информации и постојано се надоградуваш,не дозволуваш да тапкаш во место..Имам чувство дека си тип кој што сака да посматра од страна,да набљудува и да се забавува,но на свој начин...Не си тип кој што постојано се бори да биде центар пажња,не се замараш многу многу со тоа,повеќе би сакал да бидеш во поопуштена атмосфера...Човек кој што сака да посетува концерти,особено ако се работи за својата омилена група,пејач...За некои работи си многу принципиелен и имап тврд став,кој што го браниш и секогаш гледаш тоа да биде со аргументи и факти..мислам дека не сакаш да губиш мнбогу време во празни муабети...

хм..па тоа би било се...:helou:
preety good, very good. Не очекував одма некој да се понуди да анализира.

danke

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
LADY

Моја лично омилена форумџика! Очигледно е дека си поминала низ многу во твојот живот, и тоа се гледа и низ твоите постови. Секогаш знаеш што постираш, и правиш тоа да го согледаат и другите членови! Радозналост владее во твојата личност и мислам дека тоа е супер! Не се плашиш, односно немаш проблеми да го искажеш тоа што го мислиш. Според твоите аватари, мислам дека имаш цврст карактер кој изобилува со симпатичност. На некои работи им вртиш грб, и воопшто не ти е гајле, ама ако ти наштети некој со умисла онака, тешко него:smir:. Сакаш да бидеш разбрана, и мислам дека си упорна. Секогаш кажуваш вистина, ги гледаш работите такви какви што се, паметно и логично размислуваш, што мислам дека е многу убаво. Имаш почит кон другите членови, и кон тоа што тие го мислат, ја цениш искреноста, благородноста и слободата. Сакаш да читаш очигледно, односно да дознаваш нови работи, тоа ја покажува и твојата љубопитност, која мислам дека треба повеќе да ја изразуваш, ама тоа зависи од тебе:helou:

Тоа е тоа. Извини ако промашив нешто, односно ако направив некоја грешка.

Ајде сега и јас ги исполнувам условите, барам анализа од Lady или од Fortune.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
СпаЈдеР напиша:
Може една психоанализа и за мене,ги исполнувам условите,ако овака бирам би сакал од:форчн,разорблејд или крејзи ин лав
Е па вака..ај јас ќе пробам:smir:

Спајдер,мислам дека си човек кој си има зацртано цели во животот и сметаш дека ако веруваш во себе ништо не е недостижно.Понатаму,имаш повеќе работи што ги сакаш и за нив се интересираш,но ако нешто не те привлекува,не постои сила на светот која што ќе те разубеди,што ќе ти го докаже спротивното..Ако ти си решил дека нешто е така,тогаш цврсто стоиш на тој став,па и по цена да влезеш во дискусија т.е расправија.Сакаш да уживаш во добра песна,добар филм,сакаш да се релаксираш...Некогаш знаеш да бидеш студен,и луѓето можеби да добијат и погрешен впечаток за тебе,но откако ќе те запознаат веднаш сфаќаат дека ти си всушност многу ок.Имаш искрен пристап кон работите и сакаш се да си биде на чисто..нејќеш прљави игри зад грб,не сакаш сплетки..Не си човек кој што сака намерно да повредува луѓе,но веруваш во изреката Се се враќа се се плаќа.Не настојуваш секогаш ти да си главен,не настојуваш секогаш ти да диктираш...прифаќаш добри идеи,но ако нешто не ти се допаѓа веднаш го отфрлаш и јавно го искажуваш тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom