Прв пат кога го видов аватарот мислев дека типката си буричка со прстите во водата. Потоа кога подобро се загледав видов дека водата си се „движи”
Глупости. Нема да ти ги анализирам аватарот и потписот. Доволни ми се постовите и муабетите на мсн.
Е сега...
Шо да кажам ма? Тууу ме стави во непријатна ситуација, сега морам сите тајни да ги изнесам на виделина.
Постови твои не пропуштам, да му е мерак на човек да те чита. Средени, педантни, до ситница спакувани за читање и лесно разбирање. Не сум имала прилика со тебе да разговарам очи во очи, но претпоставувам дека така и се изразуваш, сакаш да бидеш разбрана, јасно го кажуваш она што го мислиш. Најмногу ми се допаѓа тоа што знаеш на посериозни теми да пишеш со доза хумор, ем човек да се насмее ем да прочита нешто убаво. Имам впечаток дека човек во твоја близина може да се чувствува баш опуштено и пријатно. Ги цениш туѓите мислења, но тешко да те разубеди некој во нешто за кое имаш свој став. Ако си сигурна во нешто упорна си и нема шанси да попуштиш, но ако згрешиш знаеш да признаеш и ако е потребно да се извиниш.
Со луѓето на почеток си воздржана, цело време како да избегнуваш посериозни теми, тераш муабети кои се далеку од сериозност. Како да се плашиш да се опуштиш, т.е. да се отвориш. Прилично си затворена, ти си од оној тип на луѓе кај кои треба да се помачиш за да почнеш да зборуваш за нешто што не е само сеирџиски муабет. Кога ќе стекнеш во некого доверба се отвораш и човек може да се запраша дали си тоа ти.
Тврдоглава до немајкаде (т.е. своеглава што би рекла ти). Кога ќе запнеш за нешто нема шанси да се откажеш. Совети примаш ама не ги прифаќаш, т.е. пак по свое ќе си тераш. Треба човек премногу да е трпелив со тебе за да ти смени некое мислење и да постапиш поразлично од она што мислиш. Имаш принципи кои нема шанси да ги погазиш, па дури и кога знаеш дека можеби би било подобро ако постапиш поразлично од тоа на кое си навикнала. Не сакаш да ризикуваш, се плашиш од последици, се чувствуваш најсигурна со пречките кои си ги поставуваш. Не сакаш разочарувања и токму затоа не ризикуваш, а треба да прифатиш дека некогаш и лошите искуства можат да те издигнат на повисоко ниво.
Пријатна си за разговор, никогаш нападна (добро сега, знаеш да запнеш ако нешто ептен те копка
), мила и добра личност. Лесно е да стекне човек во тебе доверба и да гледа во тебе пријател.
Знам дека уште нешто сакав да кажам, ама ај наредна прилика. Откако ќе седнеме ко луѓе на маса да си напрајме муабет:kiss3: :smir: