Благодарам искрено...за анализава кратка е ама мн. вистинита..Лејди Сатори напиша:Скорпио_20
Тоа Скорпио го разбирам и навистина ценам Скорпии, луѓето кои најмногу ги сакам се родени во тој знак, но што ти требало тоа 20 не знам, па не си на мирц.
Но сепак нема врска кога некој малку подетално ќе те анализира ,првиот впечаток дека си некој нема блага врска од светот, ќе сфати дека е многу погрешен.:smir: Всушност твоите аватари се најубави...
Страсен и шармантен, толку силно уверен во својата сексуалност и потреба да освојува.Неодолива желба за задоволување на сопствените потреби, понекогаш и на останатите, зависи од тоа колку ти се важни.
Фураш некој твој филм, што е добро на денешно време кога сите се фураат во туѓи филмови.
Знаеш добро да се изразиш...забележлив си, тешко човек да те промаши.
Најважно за тебе, според мене, (освен сексот и љубовта) е убавината...се да биде уметност во твоите раце.
Б.т.в. Може ли конечно една анализа од тебе...се изнамачив јас тука. :kesa::back:
ееееееееееј:kesa: :kesa: :kesa: :kesa:Razorblade Kiss напиша:Фино дете кое за три дена си направи 1000 постови во играчница.Добро,си велам,уште еден плејмејкер овде.Со тек на време влезе во колосек и почна да ме изненадуваш со некои твои мислења и интереси за специфични теми.Ме нервираше на почеток,ете тоа доларчето во никот...нига нигаСе трудиш да оставиш впечаток дека не си само уште еден заробеник на играчница,почнувам да те сретнувам и низ другиве теми и гледам дека создаваш еден свој став,тоа ми се допаѓа.
Штознам,некако си затворен,не искажуваш некои чувства маки на форумов па да проценам до каде си со љубов ова она.Сепак не ме бива да гледам на кафе,т.е.да гатам,јас само поврзувам работи.Лежерно сега за сега.
Не знам зошто,те замислував како ниско дете,така буцкасто,а излезе дека има можност да си повисок од мене
Ми недостигаат времињата кога пишуваше на темите на Виктор,навистина,колку и да изгледаа смешно мене ми беа убави.Пишуваш жаргонски,но сепак добро,со доза на иронија и двосмисленост.
Добар си,очекувам и сигурна сум дека со текот на времето ќе ме изненадиш уште повеќе.Прави го тоа што највеќе ти претставува задоволство,не потпаѓај под влијанија,биди свој.Засега толку од мене,за апдејт би ми било задоволство понатаму.Те имам на око.
Мери Џејн енд адрз-не сте заборавени.:salut:
...ајде бе и мене една анализа,шо е ова,протестирам!:ban?:
Ако не ти е тешко, прочитај неколку сантиметри погоре oд твојот пост.Lady напиша:Mene nikoj ne me analizira?!:nesum:
Добра анализа Мартин д долар мен..штознам,не се сметам себе за повлечена,тоа бев многу многу одамна.Сепак е дел од мене.Инаку професорката по македонски сеуште не ги знае моите`способности`,милина ти е да си седиш во последна клупа и да гледаш сеир.Тоа ќе оставиме да открие таа ако сеуште е заинтересирана да копа,она ти е хај клас полага за држење филџан на Британски начин.Имаш право,можда ќе станам текстописец...Џон Ленон?ноу лимитс броКога станувам нарцис,се ми е рамноMartin$ напиша:Razorblade Kiss
На прв поглед можи да се забележи дека знае да ги протолкува луѓето. На секој начин, дали било физички, дали било психички. Иако е малку повлечена, сама сепак и треба некој кој ќе биде тука за неа. Да биде тука да ја насмее, разведри уште повеќе од тоа што е. Сака да се шегува, да се смее. Но најголемото нешто што и оди од рака е тоа што пишува текстови ама баш без мака. Песните и одат најмногу од се, се гледа дека обожава да пишува, а зошто и книга да не? Има голем речник на зборови, се гледа дека била најомилена по македонски јазик (на школо). Сака да пишува теми во врска со љубовта но тука не изостануваат другите. Знае да се грижи, верувам дека со своите пријатели е искрена, тоа барем се гледа од прво. Своите способности во поезијата, т.е. психата, ги користи и во играчница (не сум сам :icon_razz), но сепак тоа не ја спречува во ништо. Покрај пишувањето, тука е и музиката. Обожава рок, како Грин Деј, Лени Кравиц итн итн. А сеуште не ми е јасно зошто не почни да пишува текстови за песни? Сака да биде повлечена, т.е. сама, изгледа тоа е затоа што прави некому многу добри работи, но тој ‘‘некој‘‘ не и возвраќа. Според мене таа е личноста која е најсреќна, па дури ужива и во непријатни, лоши моменти, што така и треба да биде. Толку од мене ај хоуп добро напишав извини ако сум направил некој испуст
Јас сакам од дечкото кој почитува правилаGadfly Baba напиша:OK,gleam deka nema da bide skoro pa zatoa da si go zarabota lebot ja,koj saka analiza od mene samo neka spomne,za da se zdobijam so privilegijata da bidam analiziran,i neka ne se sekira analizata nema da bide radi reda.
Наместо него,ете ти една од мене,доброволно,не многу професионално, признавамSerpico напиша:Јас сакам од дечкото кој почитува правила