Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Откако ја анализира Форчун, мисијата му е завршена. Немојте да му замерувате на човекот :)

За компарација, тоа ти доаѓа како да си видел паун при гледање во кафе. Нели Скорпио?

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Абе....а за мене? :(

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Лејди Сатори напиша:
Скорпио_20

Тоа Скорпио го разбирам и навистина ценам Скорпии, луѓето кои најмногу ги сакам се родени во тој знак, но што ти требало тоа 20 не знам, па не си на мирц.
Но сепак нема врска кога некој малку подетално ќе те анализира ,првиот впечаток дека си некој нема блага врска од светот, ќе сфати дека е многу погрешен.:smir: Всушност твоите аватари се најубави...
Страсен и шармантен, толку силно уверен во својата сексуалност и потреба да освојува.Неодолива желба за задоволување на сопствените потреби, понекогаш и на останатите, зависи од тоа колку ти се важни.
Фураш некој твој филм, што е добро на денешно време кога сите се фураат во туѓи филмови.
Знаеш добро да се изразиш...забележлив си, тешко човек да те промаши.
Најважно за тебе, според мене, (освен сексот и љубовта) е убавината...се да биде уметност во твоите раце. ;)

Б.т.в. Може ли конечно една анализа од тебе...се изнамачив јас тука. :kesa::back:
Благодарам искрено...за анализава кратка е ама мн. вистинита..
а за гледање кафе и психо анализи ..одамна веке сум пензиониран освен во екстремни случаеви..кога сум потребен на лугето...
Така да со гледање на кафе не ме спомнувајте напразно..молим ви се.:helou:има др. приказна за таа работа

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Mene nikoj ne me analizira?!:nesum:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Мартин$

Фино дете кое за три дена си направи 1000 постови во играчница.Добро,си велам,уште еден плејмејкер овде.Со тек на време влезе во колосек и почна да ме изненадуваш со некои твои мислења и интереси за специфични теми.Ме нервираше на почеток,ете тоа доларчето во никот...нига нига:)Се трудиш да оставиш впечаток дека не си само уште еден заробеник на играчница,почнувам да те сретнувам и низ другиве теми и гледам дека создаваш еден свој став,тоа ми се допаѓа.
Штознам,некако си затворен,не искажуваш некои чувства маки на форумов па да проценам до каде си со љубов ова она.Сепак не ме бива да гледам на кафе,т.е.да гатам,јас само поврзувам работи:).Лежерно сега за сега.
Не знам зошто,те замислував како ниско дете,така буцкасто,а излезе дека има можност да си повисок од мене:)
Ми недостигаат времињата кога пишуваше на темите на Виктор,навистина,колку и да изгледаа смешно мене ми беа убави.Пишуваш жаргонски,но сепак добро,со доза на иронија и двосмисленост.
Добар си,очекувам и сигурна сум дека со текот на времето ќе ме изненадиш уште повеќе.Прави го тоа што највеќе ти претставува задоволство,не потпаѓај под влијанија,биди свој.Засега толку од мене,за апдејт би ми било задоволство понатаму.Те имам на око.

Мери Џејн енд адрз-не сте заборавени.:salut:

...ајде бе и мене една анализа,шо е ова,протестирам!:ban?:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Razorblade Kiss напиша:
Фино дете кое за три дена си направи 1000 постови во играчница.Добро,си велам,уште еден плејмејкер овде.Со тек на време влезе во колосек и почна да ме изненадуваш со некои твои мислења и интереси за специфични теми.Ме нервираше на почеток,ете тоа доларчето во никот...нига нига:)Се трудиш да оставиш впечаток дека не си само уште еден заробеник на играчница,почнувам да те сретнувам и низ другиве теми и гледам дека создаваш еден свој став,тоа ми се допаѓа.
Штознам,некако си затворен,не искажуваш некои чувства маки на форумов па да проценам до каде си со љубов ова она.Сепак не ме бива да гледам на кафе,т.е.да гатам,јас само поврзувам работи:).Лежерно сега за сега.
Не знам зошто,те замислував како ниско дете,така буцкасто,а излезе дека има можност да си повисок од мене:)
Ми недостигаат времињата кога пишуваше на темите на Виктор,навистина,колку и да изгледаа смешно мене ми беа убави.Пишуваш жаргонски,но сепак добро,со доза на иронија и двосмисленост.
Добар си,очекувам и сигурна сум дека со текот на времето ќе ме изненадиш уште повеќе.Прави го тоа што највеќе ти претставува задоволство,не потпаѓај под влијанија,биди свој.Засега толку од мене,за апдејт би ми било задоволство понатаму.Те имам на око.

Мери Џејн енд адрз-не сте заборавени.:salut:

...ајде бе и мене една анализа,шо е ова,протестирам!:ban?:
ееееееееееј:kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
Алал да ти е, стварно ме остави без ноу комент. Незнам....стварно..:kesa:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Razorblade Kiss

На прв поглед можи да се забележи дека знае да ги протолкува луѓето. На секој начин, дали било физички, дали било психички. Иако е малку повлечена, сама сепак и треба некој кој ќе биде тука за неа. Да биде тука да ја насмее, разведри уште повеќе од тоа што е. Сака да се шегува, да се смее. Но најголемото нешто што и оди од рака е тоа што пишува текстови ама баш без мака. Песните и одат најмногу од се, се гледа дека обожава да пишува, а зошто и книга да не? Има голем речник на зборови, се гледа дека била најомилена по македонски јазик (на школо). Сака да пишува теми во врска со љубовта но тука не изостануваат другите. Знае да се грижи, верувам дека со своите пријатели е искрена, тоа барем се гледа од прво. Своите способности во поезијата, т.е. психата, ги користи и во играчница (не сум сам :icon_razz), но сепак тоа не ја спречува во ништо. Покрај пишувањето, тука е и музиката. Обожава рок, како Грин Деј, Лени Кравиц итн итн. А сеуште не ми е јасно зошто не почни да пишува текстови за песни? Сака да биде повлечена, т.е. сама, изгледа тоа е затоа што прави некому многу добри работи, но тој ‘‘некој‘‘ не и возвраќа. Според мене таа е личноста која е најсреќна, па дури ужива и во непријатни, лоши моменти, што така и треба да биде. Толку од мене ај хоуп добро напишав извини ако сум направил некој испуст :)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Lady напиша:
Mene nikoj ne me analizira?!:nesum:
Ако не ти е тешко, прочитај неколку сантиметри погоре oд твојот пост.

Ако ти е тешко да читаш, мене нема да ми е тешко да бришам :)

R

Razorblade Kiss

Гостин
Martin$ напиша:
Razorblade Kiss

На прв поглед можи да се забележи дека знае да ги протолкува луѓето. На секој начин, дали било физички, дали било психички. Иако е малку повлечена, сама сепак и треба некој кој ќе биде тука за неа. Да биде тука да ја насмее, разведри уште повеќе од тоа што е. Сака да се шегува, да се смее. Но најголемото нешто што и оди од рака е тоа што пишува текстови ама баш без мака. Песните и одат најмногу од се, се гледа дека обожава да пишува, а зошто и книга да не? Има голем речник на зборови, се гледа дека била најомилена по македонски јазик (на школо). Сака да пишува теми во врска со љубовта но тука не изостануваат другите. Знае да се грижи, верувам дека со своите пријатели е искрена, тоа барем се гледа од прво. Своите способности во поезијата, т.е. психата, ги користи и во играчница (не сум сам :icon_razz), но сепак тоа не ја спречува во ништо. Покрај пишувањето, тука е и музиката. Обожава рок, како Грин Деј, Лени Кравиц итн итн. А сеуште не ми е јасно зошто не почни да пишува текстови за песни? Сака да биде повлечена, т.е. сама, изгледа тоа е затоа што прави некому многу добри работи, но тој ‘‘некој‘‘ не и возвраќа. Според мене таа е личноста која е најсреќна, па дури ужива и во непријатни, лоши моменти, што така и треба да биде. Толку од мене ај хоуп добро напишав извини ако сум направил некој испуст :)
Добра анализа Мартин д долар мен..штознам,не се сметам себе за повлечена,тоа бев многу многу одамна.Сепак е дел од мене.Инаку професорката по македонски сеуште не ги знае моите`способности`,милина ти е да си седиш во последна клупа и да гледаш сеир.Тоа ќе оставиме да открие таа ако сеуште е заинтересирана да копа,она ти е хај клас полага за држење филџан на Британски начин.Имаш право,можда ќе станам текстописец...Џон Ленон?ноу лимитс бро:)Кога станувам нарцис,се ми е рамно:)
Тхенкс за анализава:smir:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Razorblade Kiss ако имаш време, желба, волја, инспирација - лупни една анализа:):smir:

Серпико, многу психички се спремаш за анализа ало!:pos: Смири се, ќе си почекам:wink:
Ама после ќе добиеш една опширна анализа од мене:zlo:

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
OK,gleam deka nema da bide skoro pa zatoa da si go zarabota lebot ja,koj saka analiza od mene samo neka spomne,za da se zdobijam so privilegijata da bidam analiziran,i neka ne se sekira analizata nema da bide radi reda.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Gadfly Baba напиша:
OK,gleam deka nema da bide skoro pa zatoa da si go zarabota lebot ja,koj saka analiza od mene samo neka spomne,za da se zdobijam so privilegijata da bidam analiziran,i neka ne se sekira analizata nema da bide radi reda.
Јас сакам од дечкото кој почитува правила :)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Ne znaev deka postov funkcionira spored feed-back mehanizmot:helou:

RAMADA:
Na pocetok, spored nejziniot avatar, smetav deka se raboti za nekoe devojcence koe naivno i neiskusno gleda na svetot...
Kako odminuvashe vremeto, taka se poveke me privlekuvaa nejzinite postovi...Dojdov do zaklucok deka se raboti za izgradena dama, koja cvrsto gazi na zemja i znae sto saka, edna cista dusha polna so razbiranje, pocit, tolerancija i realen pogled kon zivotot...
Mozam slobodno da kazam deka RAMADA e primer za vistinski borec vo zivotot koj znae silno,plemenito i gordo go saka i brani svojot dom i familija, sto osobeno e za respekt vo deneshno vreme....
Blagorodnata dusha, plemenitosta, trpelivosta, silnata i iskrena ljubov kon svoite , realnosta i senzibilnosta se karakteristiki za RAMADA:smir:

Znaci, sega imam pravo da dobijam analiza za mene:helou:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Serpico напиша:
Јас сакам од дечкото кој почитува правила :)
Наместо него,ете ти една од мене,доброволно,не многу професионално, признавам :)

Сер Пико е искрена,дистанцирана личност. Јас не го познавам лично (здравје Боже,еден ден да го запознаам),но се координирам према неговите постови. Во нив,секогаш пишува средено,педантно,во целина јасно,но секогаш ја штити својата интима и својот карактер. Своето јас. Од неговите постови не можеш да дознаеш многу за него,не се открива т.е тие не го откриваат него. Освен што можеш да дознаеш дека е будучи архитект по модераторството на еден солиден подфорум,сеуште во развој,друго тешко можеш да заклучиш,па дури и во муабет на Мсн. Велам дистанциран, бидејќи секогаш како да поставува лимит на она што ќе го напише: нема јасни емоции,нема реченица во која јасно е среќен,несреќен,се жали,тешко му е и слично. Ништо такво. Не дава ни малку слика на она како се чувствува,на неговите вкусови и интереси,ама тотално професионален однос.
Од друга страна пак...отвораш во галерија и го гледаш на сите слики денса,се смее,окезен до уши..сосема нешто обратно. :)
За да ти дозволи пристап кон себеси (поголем) треба да се докажеш претходно. Барем таков впечаток имам јас.
Во Сер П. има индивидуа која интелектуално се развива, и вложува во тоа,па не штеди да го докаже својот труд.
По потписи и аватари,не можам да заклучам многу,освен дека се несекојдневни,содржат некоја специфика која е типична за него.

Се надевам дека нема да ја доживееш анализата злобна. :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom