Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
DIVAJN

Damata koja osobeno e zasluzna za respektot sto go ima ovoj forum.... Se odlikuva so silen karakter, dominantnosta e nejzina bliska osobina, no sepak vo vnatreshnosta se raboti za edno meko srce koe lesno moze da bide povredeno...
Sekoj nejzin kontakt so bilo koj vo nejziniot zivot, go izlozuva na psiholosko testiranje vo nejzinata umna glava sto i dodava dopolnitelen tovar vo nejzinoto sekojdnevno funkcioniranje...
Nejzinata drushtvenost i naklonetost kon lugeto ponekogash znae da bide iskoristena, i da i popreci vo nejziniot privaten zivot, da ja isfrustrira i naluti, no toa e samo znak na nejziniot temperament-koj znae da se smiri do naredniot den...
Vo ljubovta izgubila edna golema ljubov, koja ima staveno beleg vo nejzinoto srce, no nejziniot pozitivizam sega go gleda toa kako plus iskustvo vo zivotot...
Se odlikuva so golema inteligentnost, drushtvenost, perfekcionizam, silen karakter, ostroumnost, moralnost i mudrost:back:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
~ThE_VaMpIrE~ e misteriozna devojka, koja ne go saka ucenjeto. Luda e po pirsevi i tetovazi, a spored toa sto e zatvorena pretpostavuvam deka ima teskotii da si fati decko iako e mnogu ubava. So svojata opsesivnost kon vampiri, pocnuva da im stanuva odbivna na momcinjata, no po nekoe vreme ke go najde vistinskiot vo koj ke se vljubi, a i toj ke se vljubi vo nea. Treba samo da poceka izvesno vreme. Saka da crta, da pisuva na forumi, raboti sto se pravat samostojno, toa ja pravi uste pozatvorena. Treba pocesto da izleguva so mnogubrojnite drugari i prijateli na kafe ili na kojznae sto.

Kratko i jasno :)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Серпико да очекувам анализа од тебе сега? :) Постапив како што наложува правилото!

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Lele pa i musterii mi kradete,c c c:pos2:
Uste vazi ponudata

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Gadfly Baba напиша:
Lele pa i musterii mi kradete,c c c:pos2:
Uste vazi ponudata
Ете де, анализирај го Серпико и ќе имаш една анализа за да побараш некој да те анализира тебе.

gale_vlae дај ми линк до постот кај што си анализирал ти некого. Ако постои таков пост.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Може за мене една анализа? Се мачев јас пред некое време да анализирам, би сакала некој мене да ме удостои. Рејзор?:)

D

Delux

Гостин
Јузерот кој го имаш не ти прилега повеќе...нели зошто сега веќе не си училишна девојка.
Аватарот ти е во принцип искличително интересен ама мислам дека тебе не ти прилега,би требало да одбереш некој кој веродостојно ќе те прикаже како личност,зошто во овај аватар нависина не те гледам тебе!Слика од девојка која го покажува своето голо тело во еротски стил едностано не скул-грл:)
Потписот кажува се...живеее за љубовта и е спремна да жртвува ама баш се за љубовта на својо живот,не e познат чоекот по кој ти мечтаеш!!
И така...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
gale_vlae напиша:
nemam, mora? :nesum:
Не мора. За анализа до 3 реченици, не мора.
Еве ја ќе ти дадам:
Рапер, провокатор, бивш синдикалец, избркан од одредена маса поради чаталење и непочитување на правилата. Во вечна заблуда дека Тупак е уште жив. Инаку белец.
Задоволен? :pos:

Едит: Барам анализа од Форчн, некаде во задните страници ги исполнувам условите.:)

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
МАР МАР

МАР МАР
Ако убаво проверив одааамна си чекала анализа,еве ја ќе те пофермам,ако уште чекаш.
Eве прв обид за психоанализа
Па да почнеме со визуелното,според аватарот и потписот делуваш на многу самоуверена,самодовербата е на високо ниво,сакаш да добиваш комплименти а и знаеш како да ги примаш истите.
Разгледав по твоите мислења од кои пола беа среќен роденден,и најактивна си во теми за љубовта.Како изгледаш е важна работа во твојот живот,знаеш и сакаш да посветиш внимание на другарите и блиските ама и истото го бараш,дали повеќе или помалку незнам.Расположението и оптимизмот некогаш знаат да опаднат многу,ама секогаш ќе се вратиш на нормала некако,најчесто со помош на саканите.Љубиш ама со разум,си имала и добри и лоши љубовни искуства(кој немал:P).Знаеш да се снајдеш,сама да функционираш,не се плашиш од нови контакти.Расположението е таа што си,а и времето знае да ти повлијае,така да не си ладна особа,сакаш сонце....
Што уште,многу пропуштив ама прв обид е,нема љутиш.

N

NeMiRnA

Гостин
Aaaj pomina vreme,temava stana aktuelna pak...aj za mene edna psihoanaliza,castam milka:)
P.S.Samo da si go smenam avatarot ne mis e sviga ovoj hehehe:)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
NeMiRnA напиша:
Aaaj pomina vreme,temava stana aktuelna pak...aj za mene edna psihoanaliza,castam milka:)
Aaaa, сега ќе се испотепаат кој прв да те анализира. Не ради Милка-та сама по себе, туку ради моментот на предавање на Милката од страна на тебе во нивните раце, средба, џиги-миги, филмче одма у глава му се прави на некого сега.

Ај да видам кој ќе биде фраерот кој ќе го анализирам после јас :)))

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
PSYtisfaction напиша:
Едит: Барам анализа од Форчн, некаде во задните страници ги исполнувам условите.:)
Прв пат кога го видов аватарот мислев дека типката си буричка со прстите во водата. Потоа кога подобро се загледав видов дека водата си се „движи”:icon_lol:
Глупости. Нема да ти ги анализирам аватарот и потписот. Доволни ми се постовите и муабетите на мсн.

Е сега...

Шо да кажам ма? Тууу ме стави во непријатна ситуација, сега морам сите тајни да ги изнесам на виделина.
Постови твои не пропуштам, да му е мерак на човек да те чита. Средени, педантни, до ситница спакувани за читање и лесно разбирање. Не сум имала прилика со тебе да разговарам очи во очи, но претпоставувам дека така и се изразуваш, сакаш да бидеш разбрана, јасно го кажуваш она што го мислиш. Најмногу ми се допаѓа тоа што знаеш на посериозни теми да пишеш со доза хумор, ем човек да се насмее ем да прочита нешто убаво. Имам впечаток дека човек во твоја близина може да се чувствува баш опуштено и пријатно. Ги цениш туѓите мислења, но тешко да те разубеди некој во нешто за кое имаш свој став. Ако си сигурна во нешто упорна си и нема шанси да попуштиш, но ако згрешиш знаеш да признаеш и ако е потребно да се извиниш.
Со луѓето на почеток си воздржана, цело време како да избегнуваш посериозни теми, тераш муабети кои се далеку од сериозност. Како да се плашиш да се опуштиш, т.е. да се отвориш. Прилично си затворена, ти си од оној тип на луѓе кај кои треба да се помачиш за да почнеш да зборуваш за нешто што не е само сеирџиски муабет. Кога ќе стекнеш во некого доверба се отвораш и човек може да се запраша дали си тоа ти.
Тврдоглава до немајкаде (т.е. своеглава што би рекла ти). Кога ќе запнеш за нешто нема шанси да се откажеш. Совети примаш ама не ги прифаќаш, т.е. пак по свое ќе си тераш. Треба човек премногу да е трпелив со тебе за да ти смени некое мислење и да постапиш поразлично од она што мислиш. Имаш принципи кои нема шанси да ги погазиш, па дури и кога знаеш дека можеби би било подобро ако постапиш поразлично од тоа на кое си навикнала. Не сакаш да ризикуваш, се плашиш од последици, се чувствуваш најсигурна со пречките кои си ги поставуваш. Не сакаш разочарувања и токму затоа не ризикуваш, а треба да прифатиш дека некогаш и лошите искуства можат да те издигнат на повисоко ниво.

Пријатна си за разговор, никогаш нападна (добро сега, знаеш да запнеш ако нешто ептен те копка:pos: ), мила и добра личност. Лесно е да стекне човек во тебе доверба и да гледа во тебе пријател.

Знам дека уште нешто сакав да кажам, ама ај наредна прилика. Откако ќе седнеме ко луѓе на маса да си напрајме муабет:kiss3: :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom