F
FrAnKEnsTEiN
Гостин
Ееее Викторе бе парче напраи со ова анализиве!
Ај напрај и кај мене еден анаљизззз:pos2:
1.јас сум од ресен и врска неам со тоаВикторгг напиша:Не, не звучиш геј а и нема ништо страшно во тоа... секоаш го имаш mRno . Шега шега... Епа со оглед на тоа дека знам за твојата етничка определба, можам да претпоставам дека си дел од 1.кланот кој заработи добри пари од случајот бачило. 2.Овца на аватар, провокации на потпис. Класична средба на ученици од АСУЦ во 65ка. Убавата работа е што потписот под никот вели стил донт гив а фак... а со тоа сакаш да кажеш дека зема пари, купи мерцедес и баш ти е гајле што мислат другите за тоа. Убава особина ако го 3.изземеме фактот дека си крадел. 4.Океј, поважно е тоа што гајле ти е за меѓуетничките срања и попрво би пиел пиво со Бада и би го заебавал кога губи Реал. Само тука има еден проблем. 5.Кај го најде бре Пујол... по смотан бек не сум видел во историја на фудбал, освен Матераци, ама тој е ненормален.:lud:
Френки е фраерот кој се опамети. Проба да прави кариера на кајгана. Набрзина ја направи, ќари пола од девојките на форум и сега доаѓа само за да си ја задоволи желбата која ја има секој дриминалец, да го посети местото на злосторството. Со најлуда галерија на слики јасно е дека нема никаков проблем околу барање девојки што е позитивна работа. Од времето кога беше опседнат со репутација му стои потписот под никот ветеран со Тапија, за сите да знаат за неговиот стаж и со тоа повеќе да го ценат и да добие повеќе зелени. Реченицата Гад ис бизи кен ај хелп ју, јасно кажува дека Френки ја продал својата душа и сега работи за негативците. Страшното е што доколку имате проблем, Френки навистина може да го реши. Не можеш да фатиш дечко? тука е Френки. Девојката те откачи? ќе те теши и испрати до дома, а потоа кај девојка ти. Не можеш да ја откачиш девојка ти? Тука е Френки да ја ќари и да ја откачи за тебе. Немаш пари, ти треба заем до први? Нема проблем, God is available again... а Френки ќе го смени потписот...FrAnKEnsTEiN напиша:Ееее Викторе бе парче напраи со ова анализиве!
Малото битолчанче Ангелче е робинка на модата. Впрочем како и секоја нормална битолчанка опседната е со тренд и помодарство. Ако се носи во Париз, сметај дека и Ангела веќе се кани да го купи. Во последен момент сменила аватар за да можам да бидам поопширен... па балончињата покажуваат дека сака да биде слободна и да видат сите дека може да се вивне високо. Нормално аваторот нема врска, и тоа не е таа. Таа сака само да биде сакана но ако тој и каже дека тие кондурчиња не му се допаѓаат... ќе летаат глави. Остра кога има потреба а за среќа, нема потреба многу често. Сака себе да се гледа како принцеза иако јасно и е дека златен медал се освојува со доооолго трчање. Па се преориентира на спринт но без успех. Ејнџел... траст ми... ако ти не сакаш доволно силно да бидеш принцеза нема да бидеш. Но ако еден миг само, вистински решиш дека треба да идеш принцеза... нема да те сопре ни Господ бог. Во тебе е силата... ти решаваш дали ќе имаш самодоверба нула... или ќе газиш силно за сите да видат дека штикличката има преку 12 сантиметри...`Ангалче` напиша:Виктор дај фрли една анализа и за мене Многу ме интересира како ме доживуваш Плиз!
Bada морам да те цитирам... едноставно морам, двапатиBada Bing! напиша:најемоционалната во филмот (кој искрено не ми се допадна многу), зборува дека се плашиш дека се тоа што си го градел до сега може да умре. Твое идеи ќе умрат. Да, сакаш да бидеш револуционер ама не си.
Bada Bing! напиша:Дефинитвно според мене најлош филм оваа година беше V for Vendetta.
:pos2:Викторгг напиша:Френки е фраерот кој се опамети. Проба да прави кариера на кајгана. Набрзина ја направи, ќари пола од девојките на форум и сега доаѓа само за да си ја задоволи желбата која ја има секој дриминалец, да го посети местото на злосторството. Со најлуда галерија на слики јасно е дека нема никаков проблем околу барање девојки што е позитивна работа. Од времето кога беше опседнат со репутација му стои потписот под никот ветеран со Тапија, за сите да знаат за неговиот стаж и со тоа повеќе да го ценат и да добие повеќе зелени. Реченицата Гад ис бизи кен ај хелп ју, јасно кажува дека Френки ја продал својата душа и сега работи за негативците. Страшното е што доколку имате проблем, Френки навистина може да го реши. Не можеш да фатиш дечко? тука е Френки. Девојката те откачи? ќе те теши и испрати до дома, а потоа кај девојка ти. Не можеш да ја откачиш девојка ти? Тука е Френки да ја ќари и да ја откачи за тебе. Немаш пари, ти треба заем до први? Нема проблем, God is available again... а Френки ќе го смени потписот...
п.с. Фудбал со него, Бати и Псај, непобедљиви сме