:helou:Димитар напиша:Некој желен да ме амнестира?
Зошто јас ги кажувам само убавите работи :smir: , се зезам, утре, кога ќе си дојдам од школо.Fantom_oh напиша:Сакам една анализа од Лејди Сатори
леле мило се ми погоди...ме знаеш точно али немам зборови еј....те ловкам:smir:Скулгрл напиша:Вампирката,а?Интересно девојче си ти.Ладниот поглед на девојката од твојот аватар упатува дека можеби си затворена,изолирана,едноставно не сакаш да се отвориш пред други.Зошто-не би можела да кажам.
Лицето на девојката,во целина е индиферентно-ни тажно,ни среќно.Како да ти вели-Пробај да ме разоткриеш.Фак ју,нема да успееш,ни ти ни никој друг.
Повеќето потписи што ги ставаш (и на форум,и на мсн,без разлика) се прилично песимистички.Преовладува идејата за (долгото) чекање на нешто,некоја личност,некое чувство.
Финтата е што ми оставаш впечаток дека воопшто не се ни обидуваш да го промениш тоа чекање.Како да ти се допаднала улогата на повредената жртва,и сакаш сите да го знаат тоа.
Не би рекла дека тоа е со цел да предизвикаш некакво „сочуство”,туку е дел од мрачната страна на твојот карактер.А факт е дека сите понекогаш имаме такви моменти.
За разлика од твојот имиџ на форумот,во живо си сосема друга.Да не те знаев,ќе помислев дека си меланхолична и разочарана од скоро се (според постовите),но мило ми е што не е така.
Имаш неверојатно позитивна енергија,која не ја споделуваш со сите.Само ретки личности ја имаат таа привилегија.
Се надевам дека барем дел погодив.Сепак,прв обид ми е.
Па, после сакав Бада и Виктор да ме анализира,... пссссс.... тешко мене...Скулгрл напиша:Димитар...Ранду на твојот аватар симболизира мажественост,страст и авторитет.Погледот едноставно влева стравопочит,но и воедно е ладен,прекорлив и мистичен.Ај сега озбилно.pos
Искрено,впечаток ми остави твојот претходен аватар,кој прилично долго ти стоеше.Највпечатлив дел од него ми беше белото лице на човекот,што ми делуваше како маска.И поради фактот што беше аниме,го доживував како твоја „проекција” во фиктивен лик.Имаше многу контрасти-што ме наведува на фактот дека сакаш екстремности.Не секогаш,но понекогаш е подобро да избереш некоја крајност,отколку златната средина.
Потписот.Ремет во сериозна форма.Интересно е како строгата форма на дефиницијата,си ја претставил во смешна варијанта.Веројатно сакаш ремет,но скриен,невоочлив за обичното,просто смртното око.
Од постовите можам да заклучам дека прилично си одговорен тип на човек,и имаш добра проценка на ситуациите.Зошто мислам така?Знаеш во кои моменти да анализираш некој проблем,со максимална посветеност и точност,и во тоа си многу успешен,а во кои моменти едноставно да се опуштиш и да пишеш нешто за ремет.Лично мене,ми се допаѓа тој спој,таа дуалност на твоите постови.
Замерки не можам да ти најдам.Барем не од впечатокот кој на мене си ми го оставил.