Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
G e G o напиша:
Ај мене една анализа.
GEGO или скратено од Големиот Ербап Газда Овде.
Гего е еден од оние ликови на форум за кој ти мерак да му го видиш никот и аватарот. Редовно има некои смешки на аватар а оваа овчичка ја обожавам. Потписот под никот вели “My self“. Што значи дека сака да биде свој и да се зеза... и тоа е убава работа. Само ГЕГО извини, ќе морам да ја покажам вистинската страна од тебе. Гего всушност воопшто не е среќен и покрај тоа што секогаш ќе ви каже некоја шега и ќе сака да ве засмее. Ќе уживате покрај него, но кога ќе отиде дома, ќе биде злобен. Злобен кон себе, бидејќи целата позитивна енергија ја дал на другите. ГЕГО, Кловновите се најнесреќните луѓе на планетата. Сите околу нив се среќни, но тие имаат истетовирано солза на окцето. Тоа знаеш што значи нели???

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Викторгг, секоја чест за инспирацијата денеска. :)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
*sneers at ViktorGG, hoping that he would be "analised" as well*

С

Сатори

Гостин
Викторгг напиша:
Прити грл покажува некој тинејџерско-депресивно-самоубиствено-манијачки синдром. И покрај тоа што постовите и не и се толку темни и разочарани, изгледа како животот да и се состои од секојдневно размислување за начини како да се убие. Страшниот дел е што е со потписот под никот сака да ги заведе и другите на масовно самоубиство а тоа е веќе противзаконски. Мора да се превземат мерки.
Никот прити грл вели дека е убава девојка што јас искрено се соменвам. денес убави себе се нарекуваат или неубавите девојки или шмизлите, а на таква не ми личи оваа девојка. Сепак запомни млада дамо, не е се во убавината на ушите и должината на носот... има нешто и во душата. А таа треба да биде ведра, насмеана и секогаш позитивно и оптимистички расположена. Тогаш се освојуваат дури и девојките, а камо ли дечковците.

п.с. Момци и девојки... моите анализи не се воопшто стручни ниту објективни дури. Јас само сакам да и контрирам на Сатори која ве направи сите срциња и секако да ви ја покажам и другата страна која исто така е сосема возможна да биде вистина. Никој не е убав и фин како што тоа го прави Сатори, ниту пак е толку грд и лош како што ве прикажувам јас... :wink:
Супер комбинација сме јас и ти...бед кап анд гуд кап.:smir:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Emma напиша:
...Коректно е барем да ми се соопшти "Ема, досадна си и нема да добиеш анализа. Не замарај. Фала, чао, пријатно.".
Нели...?
еве имаш една анализа од мене :)

одсекад си ми била интересна особа. човек на прва може да помисли дека можеби си некоја псевдо-шмизла, но после некое време се појавува вистинската страна од твојот карактер. ти сеуште, тајно се гордееш со детската љубопитност која сеуште постои во тебе. Месечината, магијата, ѕвездите, тоа се елементи со кои се поистоветуваш...дали со осменоста на месечината, дали со нејзината бледост (ти си личност која, иако е дружељубива не сака со секој којзнае колку да се има...сакаш да бидеш блиска со слични на себе). авантура и адреналин, помешана со нежност и блага меланхонија и троа желба за чистота...тоа, барем според мене, си ти. ако нешо не ти се свиѓа, пушти ПП, ќе се договориме, кафе, чај, ово оно, ќе праиме муабет :pos:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Toreador напиша:
еве имаш една анализа од мене :)....тоа, барем според мене, си ти. ако нешо не ти се свиѓа, пушти ПП, ќе се договориме, кафе, чај, ово оно, ќе праиме муабет :pos:
Moрее..... Мрно не ти е равен.

Толку мака за едно кафе да договориш.... Манипулатор еден :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Јас сакам Бада да ме ”АНАЛИЗИРА” пошо он знае некои тајни за мене
к’мон бада ју кен до ит (читај МИ)

Или Викторгг,брат ти ако сакаш моЖ да ме Анализираш (леее колку геј звучам)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Ема, немаш ставено слика твоја нити мсн за дудлање и нема да добиеш анализа. Не замарај. Фала, чао, пријатно.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
сакам анализа :smir:
Вампирката е класика. Сакам да се убијам и тоа ми се допаѓа бидејќи тогаш сите ќе жалат по мене. Аватар вампир, потпис мрачен... штосот всушност е дека никогаш нема да се убиеш туку само ќе поминеш еден период од животот нервирајќи ги мама и тато, за по неколку години да се чудиш зошто имаш излез до 1. Затоа што 3 години ги невираше дека не ти посветуваат внимание, затоа сега сеуште ти се лути. Ти прогнозирам матура со играње по маси и ќе смениш уште најмалку два музички правци. И да, се ова ќе кажеш дека нема везе, посебно за матурата и музиката...
Emma напиша:
...Коректно е барем да ми се соопшти "Ема, досадна си и нема да добиеш анализа. Не замарај. Фала, чао, пријатно.".
Нели...?
Во право си Ема, нема да добиеш анализа, ама не дека си досадна, навистина не знам што да кажам за тебе... неможам да те проценам. Некои звездички на аватар... можам да звучам само како да гледам на кафе... “Абе имаш тука некое Т, изгледа некој Тип на Т(Тореадор) сака да те носи на Текила“ :toe: Незнам...
CrazyPoyol напиша:
Или Викторгг,брат ти ако сакаш моЖ да ме Анализираш (леее колку геј звучам)
Не, не звучиш геј а и нема ништо страшно во тоа... секоаш го имаш mRno :pos: . Шега шега... Епа со оглед на тоа дека знам за твојата етничка определба, можам да претпоставам дека си дел од кланот кој заработи добри пари од случајот бачило. Овца на аватар, провокации на потпис. Класична средба на ученици од АСУЦ во 65ка. Убавата работа е што потписот под никот вели стил донт гив а фак... а со тоа сакаш да кажеш дека зема пари, купи мерцедес и баш ти е гајле што мислат другите за тоа. Убава особина ако го изземеме фактот дека си крадел. Океј, поважно е тоа што гајле ти е за меѓуетничките срања и попрво би пиел пиво со Бада и би го заебавал кога губи Реал. Само тука има еден проблем. Кај го најде бре Пујол... по смотан бек не сум видел во историја на фудбал, освен Матераци, ама тој е ненормален.:lud:
Bada_Bing напиша:
Виктор анализирај ме плс асл бејб срц. Де. :P
Бада бада... Филмски манијак кој животот научи да го почитува бидејќи секој холивудски трилер има иста поента на крајот на филмот. Риспект д сосајети. Всушност Бада подобро ќе ви објасни како се менуваат пелени на бебе на англиски со мексикански дијалект отколку да ви ја каже каде се наоѓа МАНУ на македонски литературен јазик. Исто така во негово присуство нема да можете да престанете да се држите за стомак бидејќи секогаш ќе има начин да ве насмее. Лошата работа е што во друштво секогаш еден ќе има кој ќе се мршти. Да, оној кој Бада ќе го земе на пик. Со бада еден на еден... подобро не. Веројатно сите девојки кои ги бакнал, морале тие да го направат првиот чекор, бидејќи тој морал да им дораскаже што Харисон Форд паметно кажал во Индијана Бетмен.
Добро освен тоа Бада е едно фантастично момче, кое со своите години е веројатно попаметно од 98% од своите врсници и 99% од врсниците на неговите родители. Затоа... anyone that have something to tell to Bada... say it to me first... (Од кој филм е ова??? Знае некој?) :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Крејзи душо ти си лепотанот наш :*. Најнерамковен дечко што го знам од рамковноправителскиот народ наречен Албанци (или политички коректниот термин - Борци за човекови права (тм))...
Од потписот гледам дека се интересираш и ти значи туѓата ментална слика и здравје и им даваш бесплатни совети на луѓето. Уманитарец!
Имаш нихилистички титл, тоа е сликата кон која тежнееш да ги убедиш луѓето дека си. Но, тебе ти значат туѓите мислења. Ти значат пичките кои ти даваат корпа (македонки нан да лес), мислењата на луѓето (админи, јузери) на форумов кои те заебаваат заради твојата етничка припадност и твоите остри коментари. И јас се имам зафркавано на твојата шиптарност но од друга страна јас се зафркавам со се што ебано пишува на форум а претендира да стане форумски авторитет. Повеќето од другите кои те заебаваат се лицемери кои се тапшаат меѓусебно по рамо и чекаат да налета некој од Останатите. Не знам што кој кур му е на Јаков, али се гледа дека му бликнува тоа Македонското кога зборува со тебе. Место фино лепо да те асимилираме и за 10ина години да имаш деца наречени Петар и Михаил, он те вреѓа и тера да земеш ебан калаш. Глуп Јаков. Забегав. Супер си Појол и кога ќе станеш нарко бос сакам да ме ставиш за советник и да бидам сопственик во сенка на стриптиз бар. Ќе го викаме Бада Бинг! и ќе има о натурел цури без силикони и страња. :drk:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Викторгг напиша:
Вампирката е класика. Сакам да се убијам и тоа ми се допаѓа бидејќи тогаш сите ќе жалат по мене. Аватар вампир, потпис мрачен... штосот всушност е дека никогаш нема да се убиеш туку само ќе поминеш еден период од животот нервирајќи ги мама и тато, за по неколку години да се чудиш зошто имаш излез до 1. Затоа што 3 години ги невираше дека не ти посветуваат внимание, затоа сега сеуште ти се лути. Ти прогнозирам матура со играње по маси и ќе смениш уште најмалку два музички правци. И да, се ова ќе кажеш дека нема везе, посебно за матурата и музиката...
looooool....музика и матура добар си брат...хехе а за тоа шекај имам излез голем и не ми посветуваат внимание а им не им барам многу :nesum: леле лошо еј ме напраи самоубица за да жалат по мене...хммм да сакав да умрам ке умрев али не сум така да....тољ значи ми се живее...извини али јас само кажувам :smir:
тенкс енивеи:helou:

п.с-дај бе некој пореален

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Bada Bing! напиша:
Крејзи душо ти си лепотанот наш :*. Најнерамковен дечко што го знам од рамковноправителскиот народ наречен Албанци (или политички коректниот термин - Борци за човекови права (тм))...
Од потписот гледам дека се интересираш и ти значи туѓата ментална слика и здравје и им даваш бесплатни совети на луѓето. Уманитарец!
Имаш нихилистички титл, тоа е сликата кон која тежнееш да ги убедиш луѓето дека си. Но, тебе ти значат туѓите мислења. Ти значат пичките кои ти даваат корпа (македонки нан да лес), мислењата на луѓето (админи, јузери) на форумов кои те заебаваат заради твојата етничка припадност и твоите остри коментари. И јас се имам зафркавано на твојата шиптарност но од друга страна јас се зафркавам со се што ебано пишува на форум а претендира да стане форумски авторитет. Повеќето од другите кои те заебаваат се лицемери кои се тапшаат меѓусебно по рамо и чекаат да налета некој од Останатите. Не знам што кој кур му е на Јаков, али се гледа дека му бликнува тоа Македонското кога зборува со тебе. Место фино лепо да те асимилираме и за 10ина години да имаш деца наречени Петар и Михаил, он те вреѓа и тера да земеш ебан калаш. Глуп Јаков. Забегав. Супер си Појол и кога ќе станеш нарко бос сакам да ме ставиш за советник и да бидам сопственик во сенка на стриптиз бар. Ќе го викаме Бада Бинг! и ќе има о натурел цури без силикони и страња. :drk:
Не ми е џабе дечкото на потпис... :pos: :pos: :pos: тотална будала е овој бада :) срце...

Kajgana Shop

На врв Bottom