~ThE_VaMpIrE~ напиша:
Вампирката е класика. Сакам да се убијам и тоа ми се допаѓа бидејќи тогаш сите ќе жалат по мене. Аватар вампир, потпис мрачен... штосот всушност е дека никогаш нема да се убиеш туку само ќе поминеш еден период од животот нервирајќи ги мама и тато, за по неколку години да се чудиш зошто имаш излез до 1. Затоа што 3 години ги невираше дека не ти посветуваат внимание, затоа сега сеуште ти се лути. Ти прогнозирам матура со играње по маси и ќе смениш уште најмалку два музички правци. И да, се ова ќе кажеш дека нема везе, посебно за матурата и музиката...
Emma напиша:
...Коректно е барем да ми се соопшти "Ема, досадна си и нема да добиеш анализа. Не замарај. Фала, чао, пријатно.".
Нели...?
Во право си Ема, нема да добиеш анализа, ама не дека си досадна, навистина не знам што да кажам за тебе... неможам да те проценам. Некои звездички на аватар... можам да звучам само како да гледам на кафе... “Абе имаш тука некое Т, изгледа некој Тип на Т(Тореадор) сака да те носи на Текила“
Незнам...
CrazyPoyol напиша:
Или Викторгг,брат ти ако сакаш моЖ да ме Анализираш (леее колку геј звучам)
Не, не звучиш геј а и нема ништо страшно во тоа... секоаш го имаш mRno
. Шега шега... Епа со оглед на тоа дека знам за твојата етничка определба, можам да претпоставам дека си дел од кланот кој заработи добри пари од случајот бачило. Овца на аватар, провокации на потпис. Класична средба на ученици од АСУЦ во 65ка. Убавата работа е што потписот под никот вели стил донт гив а фак... а со тоа сакаш да кажеш дека зема пари, купи мерцедес и баш ти е гајле што мислат другите за тоа. Убава особина ако го изземеме фактот дека си крадел. Океј, поважно е тоа што гајле ти е за меѓуетничките срања и попрво би пиел пиво со Бада и би го заебавал кога губи Реал. Само тука има еден проблем. Кај го најде бре Пујол... по смотан бек не сум видел во историја на фудбал, освен Матераци, ама тој е ненормален.:lud:
Bada_Bing напиша:
Виктор анализирај ме плс асл бејб срц. Де.
Бада бада... Филмски манијак кој животот научи да го почитува бидејќи секој холивудски трилер има иста поента на крајот на филмот. Риспект д сосајети. Всушност Бада подобро ќе ви објасни како се менуваат пелени на бебе на англиски со мексикански дијалект отколку да ви ја каже каде се наоѓа МАНУ на македонски литературен јазик. Исто така во негово присуство нема да можете да престанете да се држите за стомак бидејќи секогаш ќе има начин да ве насмее. Лошата работа е што во друштво секогаш еден ќе има кој ќе се мршти. Да, оној кој Бада ќе го земе на пик. Со бада еден на еден... подобро не. Веројатно сите девојки кои ги бакнал, морале тие да го направат првиот чекор, бидејќи тој морал да им дораскаже што Харисон Форд паметно кажал во Индијана Бетмен.
Добро освен тоа Бада е едно фантастично момче, кое со своите години е веројатно попаметно од 98% од своите врсници и 99% од врсниците на неговите родители. Затоа... anyone that have something to tell to Bada... say it to me first... (Од кој филм е ова??? Знае некој?)