И ти им веруваш на твоите пријатели историчари?:pos2::pos2::pos2: Совас и со овај Александат Македонски чоек само да се смее :pos2::pos2: и стварно ми е смешно не се зезамСпоред некои мои блиски пријатели Историчари тие ретпоставуваат дека можеби гробот се наоѓа на Вардарски Рид (Гевгелиско милам дека е) и тврдат дека никој друг Крал не би сакал да е погребан во туѓа држава па така кога се закопувале нашите кралеви , биле закопувани тајно и со многу богатство во гробниците зависи од заслугите за време на неговото владеење . :helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2: Смешки брате смешки само се смеам со вас ау не е могуче ова :pos2::pos2: сваштаАбе идете у п....ме извадивте од памет, си викав имало господ...
Е де, аман полека. Логично е дека не е за верување ама ете...:helou:И ти им веруваш на твоите пријатели историчари?:pos2::pos2::pos2: Совас и со овај Александат Македонски чоек само да се смее :pos2::pos2: и стварно ми е смешно не се зезам
:pos2::pos2::pos2::pos2: Смешки брате смешки само се смеам со вас ау не е могуче ова :pos2::pos2: свашта
Веќе е отфрлена можноста саркофагот во Истамбул да е на Александар Македонски,најверојатно се работи за Абдоломин,Феничанец кој бил близок со Ацо.![]()
"Гробницата на Александар Македонски во Археолошкиот музеј во Истанбул"
Од кај па сеа оваа слика со овакво објаснување под неа на www.time.com.mk???
Дете не замарај бе иди играј си надвор џамлии или нешто друго....ај гитла.Имате поздрав од Спајдермен пред мајку беше обесен на балконов и ми рече да да ги поздравам сите форумѓии на кајгана и рече дека че проверел ова за Александар дал е вистина и че ме известел :pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Незнам што вие денеска бе ама само ме смеете и самата помисла на Кајгана ми и иде на смеење :pos2::pos2::pos2:Веќе е отфрлена можноста саркофагот во Истамбул да е на Александар Македонски,најверојатно се работи за Абдоломин,Феничанец кој бил близок со Ацо.
Дете не замарај бе иди играј си надвор џамлии или нешто друго....ај гитла.
Кај што има чад има и оган.
Наслушнав дека имаме пронајдено епохално откритие кое чека време за да се обелодени.
Незнам дали е за Александар, но е од поголем размер.
Sto tolku pa ti znaci grobot na eden osvojuvac i ubicaЛуѓе,не ме штрекајте со вакви сериозни откритија,в рака држам дијазепам,бев готов да го испијам.