Пронајден гробот на Александар Македонски?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И тоа ти се викаат “новинари“.

Пак Василије си игра мајтап, а нашиве медиуми “наивно“ пренесуваат лажни вести.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
BullShit

А за нашиве медиуми неам коментар.:tapp:

L

lubenakov

Гостин
Ejjj... Abe ja baram temata vo ISTORIJA nikako da ja najdam da diskutiram za nea a ja naogam vo POLITIKA

SLABOO LEEE se e politika. Inaku jas razbrav deka seuste ne e potvrdeno deka e tocno??

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Абе идете у п.... :) ме извадивте од памет, си викав имало господ...

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Според некои мои блиски пријатели Историчари тие ретпоставуваат дека можеби гробот се наоѓа на Вардарски Рид (Гевгелиско милам дека е) и тврдат дека никој друг Крал не би сакал да е погребан во туѓа држава па така кога се закопувале нашите кралеви , биле закопувани тајно и со многу богатство во гробниците зависи од заслугите за време на неговото владеење . :helou:
И ти им веруваш на твоите пријатели историчари?:pos2::pos2::pos2: Совас и со овај Александат Македонски чоек само да се смее :pos2::pos2: и стварно ми е смешно не се зезам

Абе идете у п.... :) ме извадивте од памет, си викав имало господ...
:pos2::pos2::pos2::pos2: Смешки брате смешки само се смеам со вас ау не е могуче ова :pos2::pos2: свашта

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
И ти им веруваш на твоите пријатели историчари?:pos2::pos2::pos2: Совас и со овај Александат Македонски чоек само да се смее :pos2::pos2: и стварно ми е смешно не се зезам

:pos2::pos2::pos2::pos2: Смешки брате смешки само се смеам со вас ау не е могуче ова :pos2::pos2: свашта
Е де, аман полека. Логично е дека не е за верување ама ете...:helou:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.867
Поени од реакции
10.373
Медиумите ни се Бог да чува. Што е следно, вонземјани на рок журка?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814

"Гробницата на Александар Македонски во Археолошкиот музеј во Истанбул"

Од кај па сеа оваа слика со овакво објаснување под неа на www.time.com.mk???

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Кај што има чад има и оган.
Наслушнав дека имаме пронајдено епохално откритие кое чека време за да се обелодени.
Незнам дали е за Александар, но е од поголем размер.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Имате поздрав од Спајдермен пред мајку беше обесен на балконов и ми рече да да ги поздравам сите форумѓии на кајгана и рече дека че проверел ова за Александар дал е вистина и че ме известел :pos2::pos2::pos2::pos2:

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44

"Гробницата на Александар Македонски во Археолошкиот музеј во Истанбул"

Од кај па сеа оваа слика со овакво објаснување под неа на www.time.com.mk???
Веќе е отфрлена можноста саркофагот во Истамбул да е на Александар Македонски,најверојатно се работи за Абдоломин,Феничанец кој бил близок со Ацо.

Имате поздрав од Спајдермен пред мајку беше обесен на балконов и ми рече да да ги поздравам сите форумѓии на кајгана и рече дека че проверел ова за Александар дал е вистина и че ме известел :pos2::pos2::pos2::pos2:
Дете не замарај бе иди играј си надвор џамлии или нешто друго....ај гитла.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Веќе е отфрлена можноста саркофагот во Истамбул да е на Александар Македонски,најверојатно се работи за Абдоломин,Феничанец кој бил близок со Ацо.

Дете не замарај бе иди играј си надвор џамлии или нешто друго....ај гитла.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Незнам што вие денеска бе ама само ме смеете и самата помисла на Кајгана ми и иде на смеење :pos2::pos2::pos2:

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
Кај што има чад има и оган.
Наслушнав дека имаме пронајдено епохално откритие кое чека време за да се обелодени.
Незнам дали е за Александар, но е од поголем размер.

а каде наслушна во автобус или коа поминуваше низ чаршија?:tapp::tapp:

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Незнам што вие денеска бе ама само ме смеете и самата помисла на Кајгана ми и иде на смеење :pos2::pos2::pos2:
Да не имаш комнзумирано.....

Kajgana Shop

На врв Bottom