Пронајден гробот на Александар Македонски?

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
И тоа ти се викаат “новинари“.

Пак Василије си игра мајтап, а нашиве медиуми “наивно“ пренесуваат лажни вести.

Ejjj... Abe ja baram temata vo ISTORIJA nikako da ja najdam da diskutiram za nea a ja naogam vo POLITIKA

SLABOO LEEE se e politika. Inaku jas razbrav deka seuste ne e potvrdeno deka e tocno??

Абе идете у п.... :) ме извадивте од памет, си викав имало господ...

Според некои мои блиски пријатели Историчари тие ретпоставуваат дека можеби гробот се наоѓа на Вардарски Рид (Гевгелиско милам дека е) и тврдат дека никој друг Крал не би сакал да е погребан во туѓа држава па така кога се закопувале нашите кралеви , биле закопувани тајно и со многу богатство во гробниците зависи од заслугите за време на неговото владеење . :helou:

И ти им веруваш на твоите пријатели историчари?:pos2::pos2::pos2: Совас и со овај Александат Македонски чоек само да се смее :pos2::pos2: и стварно ми е смешно не се зезам

Абе идете у п.... :) ме извадивте од памет, си викав имало господ...

:pos2::pos2::pos2::pos2: Смешки брате смешки само се смеам со вас ау не е могуче ова :pos2::pos2: свашта

И ти им веруваш на твоите пријатели историчари?:pos2::pos2::pos2: Совас и со овај Александат Македонски чоек само да се смее :pos2::pos2: и стварно ми е смешно не се зезам

:pos2::pos2::pos2::pos2: Смешки брате смешки само се смеам со вас ау не е могуче ова :pos2::pos2: свашта
Е де, аман полека. Логично е дека не е за верување ама ете...:helou:

Медиумите ни се Бог да чува. Што е следно, вонземјани на рок журка?

get

"Гробницата на Александар Македонски во Археолошкиот музеј во Истанбул"

Од кај па сеа оваа слика со овакво објаснување под неа на www.time.com.mk???

Кај што има чад има и оган.
Наслушнав дека имаме пронајдено епохално откритие кое чека време за да се обелодени.
Незнам дали е за Александар, но е од поголем размер.

Имате поздрав од Спајдермен пред мајку беше обесен на балконов и ми рече да да ги поздравам сите форумѓии на кајгана и рече дека че проверел ова за Александар дал е вистина и че ме известел :pos2::pos2::pos2::pos2:

get

"Гробницата на Александар Македонски во Археолошкиот музеј во Истанбул"

Од кај па сеа оваа слика со овакво објаснување под неа на www.time.com.mk???
Веќе е отфрлена можноста саркофагот во Истамбул да е на Александар Македонски,најверојатно се работи за Абдоломин,Феничанец кој бил близок со Ацо.

Имате поздрав од Спајдермен пред мајку беше обесен на балконов и ми рече да да ги поздравам сите форумѓии на кајгана и рече дека че проверел ова за Александар дал е вистина и че ме известел :pos2::pos2::pos2::pos2:
Дете не замарај бе иди играј си надвор џамлии или нешто друго....ај гитла.

Веќе е отфрлена можноста саркофагот во Истамбул да е на Александар Македонски,најверојатно се работи за Абдоломин,Феничанец кој бил близок со Ацо.

Дете не замарај бе иди играј си надвор џамлии или нешто друго....ај гитла.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Незнам што вие денеска бе ама само ме смеете и самата помисла на Кајгана ми и иде на смеење :pos2::pos2::pos2:

Кај што има чад има и оган.
Наслушнав дека имаме пронајдено епохално откритие кое чека време за да се обелодени.
Незнам дали е за Александар, но е од поголем размер.

а каде наслушна во автобус или коа поминуваше низ чаршија?:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom