- Член од
- 12 април 2007
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 4
повторно бура од емоции...плачам...но зошто сето ова?...зошто без потребни солзи...објаснувања...?знам дека си далеку од мене...па зошто тогаш толку се трудам со што ли ја заслжи љубовта моја која неизмерно ти ја пракам....кога само работите би биле поинаку....ох кој ли лажам работите се такви какви со се и на поарно нема да одат.....но јас не можам го сакам....го сакаш ли?...а со што ли тој ја заслужи твојата лјубов????.......со тоа што те измачува??....не не е така ти не го познаваш...зар јас не го познавам па нели јас и ти сме едно..се што ти прави тебе ми прави и мене...зарем мислиш јас сум бесчуствителна??....ама не е така...ти не свакаш...јас не можам да живеам без него...можиш...можеме...зарем не мислиш дека јас твојата гордост...и јас патам по него....и јас многу пати ти дозволив да поминеш преку мене за да бидеш со него.....но не можам повеке...и мене ми се потребни неговите прегратки....неговите бакнежи....неговите додири и мириси....но кој лажам јас...тој е далеку...далеку од мене ......од тебе....... од нас.....мора да го заборавиме....но како??...незнам но мораме да пробаме...ама и тој не сака нас....го почствувавме тоа...се секаваш ли на вечерта помината во хотелот...кога првпат почуствувавме што значи да сакаш и да бидеш сакан...но тоа беше одамна...но сепак беше...знаеш и тој пати исто колку и ние...не тоа не е вистина!!...тој..тој не ни мисли на нас...опкружен со девојки мислиш има ли тој време да мисли на нас.?...ама секој ден не бара?...да тоа му е навика..па нормално е...знаеш ли ти колку години сме со него?....знам....ама сепак тој не сака....не ...тој не заборави..не е вистина.!..можеби така е најдобро...но ти сама знаеш дека то не е вистина......знам но така е најдобро ..далечината убива се па и љубовта...што мислиш до кога тој нас ке не чека да се вратиме дома???....а?...ке не чека знаам....не биди толку сигурна....најдобро е да го оставиме на мира...ако не сака ке не побара...но јас не можам да живеам без неговиот глас...ке мора да се научиме.....ке мора...ке му ја дадеме слободата...не е од наша страна фер..а што со нас....зар не мислиш на нас...мислам...но така е најдобро...ке се снајдеме...ке преживееме... во овој свет со љубов ефтина ....но ние сме само странци овде....знам... но вака со него само повеке се измачуваме.....но тој ни е потпора....ни беше ....не заборавај....не напушти....