Предлог за серии и кратки рецензии

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
714
Поени од реакции
1.039
Ако може да ми кажете од ваше искуство од овија серије , коју попрво да гу гледам ?
Dexter ја немам гледано, останатите три сите се добри вредат да се гледаат.

Supernatural и Lost го губат квалитетот се како што трае серијата, но првите неколку сезони се стварно добри.
True Detective сите 3 сезони досега се добри, барем за мене.

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
Како бе така само први три сезони? Баш финалето на третата сезона ќе го хајпне ептен да гледа натаму. Ако веќе сака да гледа нека ја изгледа цела серија па ќе си донесе сам заклучок дали му се свиѓа...
Мислев и неа да ја гледам , ама гледам дека овие останати имаат исто голем рејтинг , Плус ЛОСТ брат ми ми кажа дека порано играла на А1 . A за Труе Детектив дали така е напревено секоја нова сезона да се менува следењето на еден лик ? и незнам дали сторито останува поврзано со сите сезони ? инаку благодарам за препораките , ке се јавам кога ке ја изгледам ;)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.463
Поени од реакции
12.003
Мене Декстер ми беше дупло подобра од Лост. Многу гозатупија Лост и тргнаа во лоша насока во псследните сезони. И Декстер а и сите серии го губат квалитетот колку повеќе одолговлекуваат, али со Лост ми беше ептен затупено.
@TRICKO
Ако ја немашгледано Breaking Bad, таа прва да ја гледаш.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.857
Поени од реакции
1.737
Гледај ги првите 4 сезони на на Декстер, и останатите се добри но не со таков квалитет, повеќе како процедурал се после 4 сезона, до 4 сезона како една долга сезона му доаѓа. Посебно финалето во 4 сезона, мајко мила.

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
Мене Декстер ми беше дупло подобра од Лост. Многу гозатупија Лост и тргнаа во лоша насока во псследните сезони. И Декстер а и сите серии го губат квалитетот колку повеќе одолговлекуваат, али со Лост ми беше ептен затупено.
@TRICKO
Ако ја немашгледано Breaking Bad, таа прва да ја гледаш.
Како да гу немам гледано легендарну серију , ја планирам па да гу гледам ,
Иначе Декстер игра негативну улогу у серију такој ли ? Да не е слична на Ханибал?

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Gösta - солидна шведска offbeat комедија, на моменти во стилот ме потсеќа на mumblecore филмови.

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
Момци фала за препоруку за ЛОСТ значи masterpiece немам зборови колко е добра , незнам зашто не сам гу гледаја порано .
Ако може другу препоруку да ми дадете у тј фазон нешто мистерија , авантура , Незнам дали е добра Leftovers дека ист гу има напишано како и ЛОСТ дајте ви повише серије кои су добри у тј фазаон да има 3+ сезоне

Последно уредено:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Момци фала за препоруку за ЛОСТ значи masterpiece немам зборови колко е добра , незнам зашто не сам гу гледаја порано .
Ако може другу препоруку да ми дадете у тј фазон нешто мистерија , авантура , Незнам дали е добра Leftovers дека ист гу има напишано како и ЛОСТ дајте ви повише серије кои су добри у тј фазаон да има 3+ сезоне
Fringe - исто од J.J. Abrams

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.679
Поени од реакции
39.090
Fringe е ОК серија, но со многу лоша глума. Исто и Heroes. И The 4400. И последно на што ми текнува во моментов а има 3+ сезони - The 100, тоа што го гледам во моментов. Јас сум позитивно изненаден од серијата, најискрено. А не очекував ништо посебно.

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
Fringe е ОК серија, но со многу лоша глума. Исто и Heroes. И The 4400. И последно на што ми текнува во моментов а има 3+ сезони - The 100, тоа што го гледам во моментов. Јас сум позитивно изненаден од серијата, најискрено. А не очекував ништо посебно.
Имам гу гледано тхе 100 , чекам сг да заврши 6 сезона , нешто друго мистерија , авантура ако може

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.405
Поени од реакции
12.837
The Boys

Група одметници решаваат да им се спротистават на корумпирани супер херои.
Супер серија во продукција на Амазон, главна улога Карл Урбан, веќе ја имате цела прва сезона достапна по замунди и рарбговци.
Момциве ги дознав од песна на Слипнот. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom