- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.519
- Поени од реакции
- 18.363
Ве молам некој предлог за јапонска серија со средовечна Јапонија, самураи и слично? Има ли воопшто таква?
Furin KazanВе молам некој предлог за јапонска серија со средовечна Јапонија, самураи и слично? Има ли воопшто таква?
https://www.imdb.com/title/tt6611916/Ве молам некој предлог за јапонска серија со средовечна Јапонија, самураи и слично? Има ли воопшто таква?
За мене серијата е чисти глупости.Не знам дали некој ја пишал ама ептен ме бендиса Лимитлес (Limitless) као у наш превов без граници..
И што се дешава, 28 годишен пропаднат гитарист без скршен денар добива препорака од другар да проба нова дрога - НЗТ во форма на апче и под дејство на истата стануваш мастермајнд, мозочните активности ти ги зголемува и додека си под дејство на неа си нешто налик ајнштајн. Али има и последици од истата односно здравјето си го нарушуваш по истекот на 12 часа од кога ќе ја испиеш таблетата и коа ќе помине дејството.. И има тука некои заврзлами каде што Бредли Купер (у серијата е сенатор) му дава лек за да нема нуспојави после апчето ама го условува да биде негов доушник во ФБИ.. И овој почиња да работи у ФБИ и гледајте понатаму многу заврзлами има.. Бредли Купер е у споредна улога у серијава..
CouplingНекoј дa дaде предлoг серијa вo стилoт нa Friends и HIMYM?
Сo ликoт Џеф,јa имaм гледaнo,дaј другa?Coupling
The Big Bang TheoryНекoј дa дaде предлoг серијa вo стилoт нa Friends и HIMYM?
That 70's Show за мене е дури и посмешна од Friends.Некoј дa дaде предлoг серијa вo стилoт нa Friends и HIMYM?
Sharp Objects многу јака серија и каков крај имаше. Инаку Stranger Things би ти ја препорачел првата сезона ја изгледав за 1 ден. Сега сум на 2 сезона. Ако ја споредам со Sharp ми е многу подобра ама и оваа е добра.Pokraj The Night Of, The Sinner i Sharp Objects ima nekoj drugi dobri misterii mini-serii?
Dark, Castle Rock, The Fall.Pokraj The Night Of, The Sinner i Sharp Objects ima nekoj drugi dobri misterii mini-serii?
And There There Were None. 3 епизоди се само, ама феноменална е! Ако ти се допаднала The Night Of и Sharp Objects, и оваа ќе ти се допадне, 100%.Pokraj The Night Of, The Sinner i Sharp Objects ima nekoj drugi dobri misterii mini-serii?