Пофалби или критики за туристичките агенции

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
МИСЛЕЊЕ ЗА Т.А ДИПЛОМАТИК ТРАВЕЛ СЕРВИС? ДАЛИ СЕ ДОБРИ ? ПОФАЛБИ/КРИТИКИ?
Два пати има патувано со нив, двата пати било се во најдобар ред. Еднаш бев на апсолвентска екскурзија со нив и немам апсолутно никаква поплака, се си знаеја луѓето, каде да не упатат, каде да влеземе, што да видиме, како да се протнеме таму каде што може, апсолутно уиграни во шемата и организирани.
Вториот пат бев со нив на одмор во Лорет. ПОвторно се супер од хотел до организација, ги препорачувам (y)

euphoria87x

Your highness
Член од
12 февруари 2013
Мислења
15
Поени од реакции
11
Два пати има патувано со нив, двата пати било се во најдобар ред. Еднаш бев на апсолвентска екскурзија со нив и немам апсолутно никаква поплака, се си знаеја луѓето, каде да не упатат, каде да влеземе, што да видиме, како да се протнеме таму каде што може, апсолутно уиграни во шемата и организирани.
Вториот пат бев со нив на одмор во Лорет. ПОвторно се супер од хотел до организација, ги препорачувам (y)
Kако помина во Лорет? Храната скапа/ефтина? алкохолот,водата,грицките,чипсовите,сендвичите ефтини или ? и дали се плаќа лежалки на плажа?

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Kако помина во Лорет? Храната скапа/ефтина? алкохолот,водата,грицките,чипсовите,сендвичите ефтини или ? и дали се плаќа лежалки на плажа?
Конкретно за Лорет, нема лежалки на плажа има една огромна плажа и си ставаш пешкир каде сакаш, нема лежалки. Чипсови, грицки, вода и се за јадење во маркетите ефтино и алкохолот ефтин, но алкохол се купува до 6 часот мислам или 7 навечер. Алкохол во дискотека - скап. Нема пијачка под 10 евра. Во глобала јадењето во Лорет и ванпансионските услуги за наш стандард се релативно ОК. Малкуу поскапо од кај нас, но ништо страшно. Инаку забава, ноќен живот, екскурзии, аква паркови, ролер костери, факултативни излети имаш милион, само треба да најдеш што тебе ти одговара најмногу бидејќи немаш време се да видиш за тие 8-10 дена.

Член од
11 мај 2013
Мислења
55
Поени од реакции
152
Мислење за ТА Фалкон и за ТА ЈК Травел???

Член од
23 август 2010
Мислења
39.525
Поени од реакции
114.696
Мислење за туристичката агенција Арка? Нека каже некој што побрзо итно ми е. Благодарам однапред. :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Знае ли некој која агенција организира превоз до Неи Пори?

Член од
5 февруари 2012
Мислења
43
Поени од реакции
9
Патувал ли некој со Балакан Турист во Макарска да сподели искуство?

Член од
6 февруари 2013
Мислења
40
Поени од реакции
2
Дали можете да ми дадете мислење за агенција Виор2?

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Дајте мислење за горенаведената агенција.Имаат гратис смештај само плаќаш пат до КРФ Грција....Колку се веродостојни овие награди? Искуство некој да сподели....Ми пратија меил за бесплатен сместај , ама????Ова е дел од понудата што ми пристигна како награда.
Добивте ексклузивна награда – 7 дена ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ во ПРИВАТНИ АПАРТМАНИ на островот КРФ!

Достапни се двокреветни и трокреветни апартмани.

Со себе треба да поканиш минимум 1,а максимум до 5 луѓе.

Секое лицe плаќа само превоз,туристичка такса и осигурување.Сместувањето им е платено од нас!

ТЕРМИН
БР.НОЌЕВАЊА
ЦЕНА
СЕЗОНА
РАТИ
30-06.09.2013
7
87 €
висока
3 x 29
06-12.09.2013
6
57
ниска
3 x 19
12-18.09.2013
6
57
ниска
3 x 19
18-24.09.2013
6
57
ниска
3 x 19
24-30.09.2013
6
57
ниска
3 x 19

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ (СКОПЈЕ- КРФ -СКОПЈЕ)

· ВИСОКА СЕЗОНА 3 х 29€
· НИСКА СЕЗОНА 3 x 19€

Или со картичка на 12 рати.

*Редовната цена е 177€ + 10€ пријава + 6€ туристичка такса. Цената вклучува 6 ноќевања во приватни апартмани, автобуски превоз Скопје - Крф - Скопје, придружник на патувањето.

За добитниците на платено сместување, цената за превозот се плаќа на 3(три) еднакви пати:

*Во цената не е вклучена т.такса 1€/ден и задолжително патничко осигурување 5€ (11 евра вкупно, се плаќаат пред тргнување)

Препорачуваме ЈУПИТЕР АЛКА (29€) која вклучува:

ü 1 х ПОВРАТНА КАРТА ЗА ТРАЕКТ (ИГУМЕНИЦА-КРФ-ИГУМЕНИЦА)
ü 4 х бесплатни пијалоци во JUPITER BAR ( Купи 1 –Добиј 1 Гратис)

Влезници и учество на следните настани :
ü 1 х влезница за ПЕНА party во Montecristo Club
ü 1 x излет на вечерна WHITE PARTY(организиран превоз+влезница)
ü 1 х Pool Party@ Vila & Bar Theo Tzoros, Ipsos
ü JUPITER Opening party
ü After beach party @ ALOHA WHITE Beach Bar
ü Одржување во апартманите
ü Дежурна служба за 24ч customer care
ü Организирани дневни и ноќни забави со аниматорите на ЈУПИТЕР
ü Попуст на сите факултативни екскурзии и разгледи организирани на островот
ü 10-15% Попуст на храна, менија и пијалоци во рестораните-соработници на ЈУПИТЕР во Ипсос:
ü Jimmi’s gyro; Papagalos Fast food; Bonita Pizza & Restaurant; Stathis Tavern; Cocoon Cocktail Bar; Mohitos Cocktail Bar; Ipsos Gift Shop; Phatom Rent a bike.

Напомена: Алката со бенефиции и попусти ви е не задолжителна и се одлучувате на патувањето доколку сакате!

За потврда за тебе, и оние кои ќе патуваат со тебе, ќе ми требаат следниве податоци:

· Термин на патување
· Име и презиме, датум на раѓање
· Адреса
· Број на мобилен телефон
· е-маил
· Јупитер Алка Да/ Не

Деталната програма можете да ја погледнете http://jupiter.mk/page/view/krf-2013

Деца од 6 до 12 години 39 евра, алката доколку ја одберат 19 евра

ПОРАДИ ТОА ШТО ОВАА ЕКСКЛУЗИВНА НАГРАДА, ИМА ОДРЕДЕН РОК НА ВАЖЕЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈАТА

Се што треба да направиш е, да ги собереш горенаведените податоци на најблиските или на личноста со којашто патуваш и да ми ги пратите на меил до ПОНЕДЕЛНИК. За се останато ќе се погрижиме ние!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Дајте мислење за горенаведената агенција.Имаат гратис смештај само плаќаш пат до КРФ Грција....Колку се веродостојни овие награди? Искуство некој да сподели....Ми пратија меил за бесплатен сместај , ама????Ова е дел од понудата што ми пристигна како награда.
!
http://www.forum.kajgana.com/threads/Бесплатен-одмор-од-туристичките-агенции.54408/ цела тема има па прочитај си

Член од
12 мај 2008
Мислења
249
Поени од реакции
148
постојат ли уште оние понуди кои ги даваа агенциите да си платиш превоз а они ти обезбедуваат сместување (освен Јупитер) за неколку дестинации?!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.497
Поени од реакции
11.454
Некоја агенција кај што нудат да си одбереш колку ноќевања сакаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom