Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Не е проблем до мајсторот туку до маските
Абе не е проблем и да се најде добра и квалтетна маска, проблем е што сите се научиле за 10/15 евра да плаќаат и да добијам максимален квалитет.
Пред 12/13 години не постоеше маска испод 3000 денари :) телефонот беше 400 марки на ново, едвај 250 идеше на старо а 100 марки маска се плаќаше и од мерак луѓе ја плаќаа... иначе за гумени/силиконски футроли има кај мене, во сите бои :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

кога би го продавал колку би можел да му зеам на телефончево? исти е ко на сликава wildfire првата верзија а стар е 1 година

scorpio

Александар Македонски
Член од
5 април 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Necrophilia,mnogu Ti blagodaram za sovetot.Go odnesov na servis,kajsto mi go smenia flet-kabelot,funkcionira se,a sega ne mi rabotat vibraciite na telefonot(ikonkata se pokazuva,a telefonot ne vibrira)!Pretpostavuvam deka ne e spoeno nesto kako treba so motorceto za vibriranje?!!!Pozdrav---

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847

кога би го продавал колку би можел да му зеам на телефончево? исти е ко на сликава wildfire првата верзија а стар е 1 година
Зависи од тоа во каква состојба е, дали е декодиран (да работи на сите сим картици), дали е со кутија. Негде би требало горе-долу 130 евра.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Цимерот го згреши пинот повеќепати и сега телефонот му го бара пукот, а го нема. Освен да го однесе на серрвис има ли некое друго чаре?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Цимерот го згреши пинот повеќепати и сега телефонот му го бара пукот, а го нема. Освен да го однесе на серрвис има ли некое друго чаре?
Нека го однесе во операторот. Друго чаре нема.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Ае дечки помош ако може..имам една Моторола Ц115 од тиа црните шо беа на времето е сеа проблемо е шо секој ден у 18:30 се гасе мобилнио...како да опраам тај проблем :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ае дечки помош ако може..имам една Моторола Ц115 од тиа црните шо беа на времето е сеа проблемо е шо секој ден у 18:30 се гасе мобилнио...како да опраам тај проблем :)
Телефонот веќе е музејска вредност. Никој не ги прави тие. Не се замарај со него.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Пишува на самата картичка пин1 пин2 пук 1 пук2 или на листот кај што е залепена картичката само треба да се изгребефолијата

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
372
Имам Samsung Star II и кога уклучувам некоја страна, да речеме форум кајгана ми пишува Not enough memory и морам да исклучам се. А имам мемориска од 2 гига, скоро празна. Решение за проблемов има?
Пробај да симнеш Opera mini. Женска ми го имаше истиот проблем, од коа симна Опера нема гајле :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Да прашам само имам мобилен со wireles ама неможам да го користам секогаш кога уклучувам нет ми троши од кредитот, ми рекоа дека можам да го исклучам ако отидам во продажниве места на ВИП, некои викаат неможеш да гo исклучиш оти си со припејд картица, ајде помош ако може :D

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ми треба гумирана футрола за Samsung S3350 Chat 335.
Немаат во салониве на операториве, значи низ мобилариве нешто?

Инаку вака нешто би сакала :)

Сеедно е боја и шара, само сакам ваква гумирана футрола :)

Член од
25 октомври 2008
Мислења
539
Поени од реакции
77
Дали има Adobe pdf reader за Алкател ОТ 806?

K

kalimer0

Гостин
Alcatel OT 807 вчера купен, батеријата се наполни за околу 2 часа а се испразни за неверојатни 6 часа во мирување (додека спиев). Како да го средам проблемов? Уствари wtf is wrong со телефонов :confused:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Уште ти е тазе, причекај едно 10тина да поточно 5-6 полнења да поминат, ако не се оформи - тогаш рекламирај
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:07 AM ---
Ресетирај го, има опција во колку да се пали телефонот и во колку да се гаси :) нешто слично како аларм ама повеќе е колку - го местиш тоа за да не ти звони некој додека одмараш, си на состанок или спиеш
--- надополнето: Oct 9, 2011 10:14 AM ---
Да прашам само имам мобилен со wireles ама неможам да го користам секогаш кога уклучувам нет ми троши од кредитот, ми рекоа дека можам да го исклучам ако отидам во продажниве места на ВИП, некои викаат неможеш да гo исклучиш оти си со припејд картица, ајде помош ако може :D
што телефон?

Kajgana Shop

На врв Bottom