Хахаха, колку луѓе само го бараат да знаеш. Значи за widget-от со саат и временска прогноза од SGS 2 сеуште нема порт ама пак како алтернатива може да си ги симнеш beautiful widgets или goweather од андроид маркет, имаат многу слични виџети со SGS 2.http://images.google.com/search?tbm=isch&hl=en&source=hp&biw=1366&bih=667&q=samsung galaxy s2 clock widget&gbv=2&oq=samsung galaxy s2 clock&aq=1&aqi=g2&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=2989l7491l0l9827l9l8l0l0l0l0l1129l2243l7-2l2l0#hl=en&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=samsung galaxy s2 clock widget&pbx=1&oq=samsung galaxy s2 clock widget&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=0l0l0l3994l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=1662c97ff9a4c5ab&biw=1366&bih=667 епа ако знае некој дали можам од нЕКАДЕ НА ГО спуштам овој часовников како што е на СГС 2 нека ми пиши овде... се отепав од барање...
За тие пари хтц херо/г2Значи не се разборам многу во мобилниве, ми треба мобилен со андроид ОС, цена некаде околу 5-6 илјади.. Модел?
HTC HeroЗначи не се разборам многу во мобилниве, ми треба мобилен со андроид ОС, цена некаде околу 5-6 илјади.. Модел?
Другиве да дури и поефтино ама леѓен за 5-6К ноу вејHTC Hero
HTC Legend
sony ericsson X8
LG GT540
ZTE Racer
Епа добро, но и зависи во каква состојба е. од 6к до 7500 ден се наоѓа јас мислам.Другиве да дури и поефтино ама леѓен за 5-6К ноу веј
Можно е и усб портовите на компјутерот да ти заебаваат. Пробај на друг компјутер дали ќе прави така.Имам ајфон 3гс се полни добро кога е во штекер,но не се полни и не го препознава кога е на pc, што значи неможам да правам многу работи кои телефонот ги нуди,засега само го полнам и го користам така и незнам што може да биде одговор на ова? сум гледал на нет нема никакво решение.ме интересира дали некој има одговор за овој мој проблем? благодарам
Инсталирај iTunes и ќе почне да ти се полни и преку компјутер.Имам ајфон 3гс се полни добро кога е во штекер,но не се полни и не го препознава кога е на pc, што значи неможам да правам многу работи кои телефонот ги нуди,засега само го полнам и го користам така и незнам што може да биде одговор на ова? сум гледал на нет нема никакво решение.ме интересира дали некој има одговор за овој мој проблем? благодарам
екстра, еве ти линк.Garmin на Nokia N97.. дали работи океј и како можам да го инсталирам.
Во ред се портовите пошто имам пробано и на друг компјутер и исто е не го препознаваЕпа добро, но и зависи во каква состојба е. од 6к до 7500 ден се наоѓа јас мислам.
--- надополнето: Sep 28, 2011 10:10 PM ---
Можно е и усб портовите на компјутерот да ти заебаваат. Пробај на друг компјутер дали ќе прави така.
Имам инсталирано iTunes и пак не сака да се полни,не го препознава ниту во itunes ниту во my computerИнсталирај iTunes и ќе почне да ти се полни и преку компјутер.
--- надополнето: Sep 29, 2011 9:43 AM ---
екстра, еве ти линк.