Изгледа телефонот е кодиран, кај го зеде од т-мобајл?Некој ако знае нека помага.
Сега само што купив Htc wildfire s, внесувам пин и ми пиша unlocking pin а после sim network unlock pin
Од вип го земав. Со вип картичка пробувам нејќе.Изгледа телефонот е кодиран, кај го зеде од т-мобајл?
Божее од вип купен на вип кодиран хаха првпут слушамНекој ако знае нека помага.
Сега само што купив Htc wildfire s, внесувам пин и ми пиша unlocking pin а после sim network unlock pin
Не требаЕбати аматерите ебати, ем ми наплатија 1000 денари повеќе ем сега ова.
За најевтини дека се нема збор, ама за другите работи се тешки аматери.
Изнервирам сум у пм.
Инаку го ставив да се полни. Сега гледам се наполни, да го оставам до утре сабаље или?
1. Под гаранција, нема да ти го направат бесплатно - туку ќе ти наплатат или ќе ти речат дека не се прави, затоа што во дефект ти е флет кабелот кој во гаранцијата пишува дека тој дел заедно со екранот, светлата и блабла не подлежат под гаранцијаBi sakal da se konsultiram,ako nekoj moze da mi pomogne,vo vrska so Mobilniot telefon Sony Erricson w 20 i.Problemot se sostoi vo toa sto go iskluciv istiot i sega ne mozam da go vklucam,odnosno na vklucuvanje samo sveti,trepka ekranot-displejot,a telefonot ne se aktivira.Tel.e pod garancija,megjutoa ako go odnesam vo SERVIS ke go resetiraat i ke izgubam mnogu vazni kontakti,podsetnici...Dali ima nekakvo resenie,kako bi se zacuvale istite,ili da se prenesat na stick ili kompjuter,pa potoa da se resetira?ODNAPRED mnogu Vi BLAGODARAM,na site sto bi mozele da mi pomognete!!!
треба да се декодира, заклучен е на мрежа т.е. работи само на операторот од каде што е купен.Некој ако знае нека помага.
или е расипан телефонот или кабелот не чини! сеедно што полни на полнач, еднставно нема електроника за да ја препознае усб поратата, не се скапи 5евра a-class кај менеВо ред се портовите пошто имам пробано и на друг компјутер и исто е не го препознава
--- надополнето: Sep 29, 2011 3:50 PM ---
Имам инсталирано iTunes и пак не сака да се полни,не го препознава ниту во itunes ниту во my computer
Што ми треба поточно не те разбрав?1. Под гаранција, нема да ти го направат бесплатно - туку ќе ти наплатат или ќе ти речат дека не се прави, затоа што во дефект ти е флет кабелот кој во гаранцијата пишува дека тој дел заедно со екранот, светлата и блабла не подлежат под гаранција
2. не е скап сервисот 15тина евра е некаде и ако го однесеш во приватен сервис нема да ти фалат ништо од податоци.
--- надополнето: Oct 1, 2011 6:56 PM ---
треба да се декодира, заклучен е на мрежа т.е. работи само на операторот од каде што е купен.
--- надополнето: Oct 1, 2011 6:58 PM ---
или е расипан телефонот или кабелот не чини! сеедно што полни на полнач, еднставно нема електроника за да ја препознае усб поратата, не се скапи 5евра a-class кај мене
Денес не постои телефон што не му се менува маска. Само да најдеш некој асален што знае убаво да ја смени.Ме интересира дали може да се смени маската на HTC Wildfire, колку пари чини и каде може во Скопје да се најде такво нешто, ама да биде квалитетно. И колку чини еден гумен штитник за истиот телефон?
Не е проблем до мајсторот туку до маскитеДенес не постои телефон што не му се менува маска. Само да најдеш некој асален што знае убаво да ја смени.