Ако не ти е тешко земи со некоја игла и направи мало дупче во меурчето. А ако купуваш ново, не ти е мн скапо не би требало да биде над 500 ден. И кога ќе земаш следен пат пробај со лична карта или сл. да ја наместиш фолијата.Сеа на на екранот ставив од тие пластичните фолии што заштитуваат од гребење арно ама ми се зароби меурче со воздух и не излегува и изгледа смешно...има некаде да се купи ново и колку кошта ?
Муабетот е за Xperia neo ако ја имаш колку кошта ?За што телефон се прави муабет?
Затоа што имам скрин протектори за 99.7% од мобилните телефони за кои и треба да постои скрин протекотор, значи телефони како Н95, Е71, Моторола В3 - НЕ треба да се стави скрин протектор![]()
900За самсунг Д900 колку кошта пукнат екран да се смени?
можно е пред почетокот на следниот месец да ми пристигнат околу 10тина вакви:Муабетот е за Xperia neo ако ја имаш колку кошта ?
Кој модел? Го имам јас AirPhone речиси 1 месец...iphone 4 clone, iskustvo nekoj ako ima kako se ponasa ?
Тој мојот? не се викаше 4Gs ?Кој модел? Го имам јас AirPhone речиси 1 месец...
Да, ама го најдов на нет како AirPhone 4GsТој мојот? не се викаше 4Gs ?![]()
мислиш на усб кабел ? ваљда се продаваат по мобиларите прашај....se kupuvaat li posebno kabelcinja za telefonot da se povrze so kompjuter ? za SAMSUNG telefon ..
Да, за кој модел поточно ти треба?se kupuvaat li posebno kabelcinja za telefonot da se povrze so kompjuter ? za SAMSUNG telefon ..
fala..ke prasamмислиш на усб кабел ? ваљда се продаваат по мобиларите прашај....
pa mi treba za Samsung S3100Да, за кој модел поточно ти треба?