Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
28 ноември 2009
Мислења
117
Поени од реакции
10
ejj ako znae nekoj so kje ispadne od ova znaci imam sagem my750x i od star punac go isekov dzekot i sea sakam dzekot od punacot da go povrzam so zvucnik i da mozam da slusam na zvucnik.. ? a zicite od dzekot na punacot se crna i crvena a od zvucnikot bela i kafena aj kazete nesto vo vrska so ova ako imate iskustvo ... bas me interesira dali moze vaka

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ejj ako znae nekoj so kje ispadne od ova znaci imam sagem my750x i od star punac go isekov dzekot i sea sakam dzekot od punacot da go povrzam so zvucnik i da mozam da slusam na zvucnik.. ? a zicite od dzekot na punacot se crna i crvena a od zvucnikot bela i kafena aj kazete nesto vo vrska so ova ako imate iskustvo ... bas me interesira dali moze vaka
Не ти е добро а? :shok: како може да му пушташ струја на звучникот ... неизводливо :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
1. Пробај постави нормалн прашање
2. Смени си дилер

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
можеш тоа ама со џек од слушалки а не од полнач, различен pin out има полначот од слушалките. треба од џекот од слушалките да извадиш + и - за кој било канал безразлика лев или десен бидејки и онака сакаш еден звучник или да го направиш да не биде спартански можеш да му ставиш 3.5мм џек ама женски и после на него приклучи што сакаш. за тоа што сакаш ти да го направиш да знаеш дека ке ти треба и појачало, ова можеш да го слопиш сам и ке те кошта макс. 150 денари со се плочка и на 9v можеш да извадиш 3-4w а на фул 18v ке ти вади 10w значи 2 9v батерии во серија и ке работи.

Корун, добар е дилерот:helou:

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
HTC T-Mobile G2

Samsung Focus

HTC Inspire 4G

Абе ги има некаде овие?? :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Како да поврзам LG GU230 преку кабел со компјутер, за да можам да префрлам фајлови?

Значи.... шо драјвери или каков софтвер да инсталирам за да го овозможам тоа, и кај да ги најдам тие работи :) :) ?

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Ako moze nekoj da mi kaze od kaj da slegnam softwere za samsung s8000, bidejki sakam da stavam ponov

П

Паган-др

Гостин
Кој е сега овластен дистрибутер за Нокиа?

Меил/телефон за контакт?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Кој е сега овластен дистрибутер за Нокиа?

Меил/телефон за контакт?
Само што неможеш од нив да купиш телефон
Радионет

адреса: бул.Јане Сандански 70/4-м
место: Скопје
телефон: (02) 2401 388

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Интересиран сум за Sony Ericsson Aino , дали некој знае каков телефон е , што им е дефект на овој модел? Дали вреди да се купува или да се земе нешто друго за истата вредност.

Член од
17 октомври 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Проблем со LG GS290

Ве молам ако знае некој да ми каже како да преинсталирам софтвер на телефонот ми кочи многу уште откако е купен, го носев на сервис ама само update ми направиле кој ке чека пак 20 дена да го носи на сервис. Мислам дека со тоа ке се реши проблемот.Ако може некој да ми помогне, благодарам однапред.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Monte S 5620. Ѕвонеше, го стаив на пуњач, се напуни и сеа само се тресе као Сенегалец у Сибир. Звучникот ќе да е прее*ан. Не испушта никаков звук. Само со слушалици. Чааре ...или па некое место за рециклирање да не знае некоЈ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Monte S 5620. Ѕвонеше, го стаив на пуњач, се напуни и сеа само се тресе као Сенегалец у Сибир. Звучникот ќе да е прее*ан. Не испушта никаков звук. Само со слушалици. Чааре ...или па некое место за рециклирање да не знае некоЈ?
Ако сакаш може да се поправи или да се продаде ... ;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
кај да најдам да симнам драјвер за Самсунг Е250...цд-во шо го иам дома 2 години тамам си работеше..сеа инсталирам се...и коа треба да одам таму за Connect за преку усб кабел..нејќе да се конектира..?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Samsung E250 драјвери

--- надополнето ---

Проблем со LG GS290

Ве молам ако знае некој да ми каже како да преинсталирам софтвер на телефонот ми кочи многу уште откако е купен, го носев на сервис ама само update ми направиле кој ке чека пак 20 дена да го носи на сервис. Мислам дека со тоа ке се реши проблемот.Ако може некој да ми помогне, благодарам однапред.
Со апдејт би требало да се поправи проблемот, ако навистина му направиле апдејт во мобико.
Ако не донеси го кај мене, не е скапо.

Kajgana Shop

На врв Bottom