Гуглај малце симни си user guide т.е. упатство и читај мора да пишува негдеne se najde uste nikoj da mi kazi za to gore so go napisav?
ne znam kaj mu stoi ali ima MicroSD slot a 8gb e 1130den anhochНа нокиа н95 кај му стои мемориската картица никако неможам да најдам?Најдов...Фала.
Колку пари е 8гб мемориска картица?За нокиа 95?
Мистик броу што телефон имаш ? не те пратам у последно време незнам што телефон имашИмам заеб со камерата. Кога сакам да ја користам ми вика Camera: Feature Not Supported. Имал некој ваков заеб? На што смрди, на софтверски или хардверски проблем?
Немој да правиш апдејт од причина што нема ништо да ти промени ... музик плеер како на 3120 к нема да добиеш со ништо каков што си е тој ќе си биде не се замарај со апдејтЗдраво имам нокиа 3110 класик и сакам да го абдејтувам софтверот можно ли е тоа на овој телефон ? И ако може да се абдејтува што ќе се промени на телефонот ? Дали со абдејтувањето ќе се промени плеерот за музика ? Можно ли е да се направи некако да биде како на 3120 класик ?
Цена ти пишав на пп ако одговара контактирај меKolku pari e memoriska za LG KC 550, 1 gb?
Imam LG KC 550, simnuvam klipcinja i koga gi stavam na tel. Preku pc gi pokazuva kako staveni, a na tel. Ne gi dava, do formatot li e i so format na video podrzuva? Fala
probuvav vo poveke avi, flv, wma, wav, ogg!клиповите што формат ти се ?
3GP прај гиprobuvav vo poveke avi, flv, wma, wav, ogg!
Mersi3GP прај ги