T-mobile info centar 122Колку е сега Сони Ериксон w705 во т-мобиле да не знае некој. Барав на страната понуда на телефони го нема па не знам дали тоа значи дека го нема ни во продажба. Ме интересира припејд и само мобилен.
хахха ебан самсунг незнам заш така од кај ти е играта од ком ставена во пс или ако е вака ставиги двата фајла и .јар и .јад ако не сака ни вака само од интернет преку моб спуштање и инсталирањеЗошто на самсунг s7350 неможам да инсталирам игри. Ми пишува Java error - memory full а имам место и на картичка и во телефонот??
Па не е пожелно ... иако има електроника која го стопира полнењетоdali ima nekoja razlika odnosno steta za baterijata ako go ostaam na punjac telefonot iako e veke napolneta baterijata.
pr.vecerno vreme go staam da se puni fakticki za dva saati e pun ali na struja ostanue +7/8 saati.
кој знае како ќе ги инсталираам игрите или можеби софтвер некој во самсунг SGH-F480....ако ми помогнее некој добиваа репутација...хехехе:smir:
to ye toхахха ебан самсунг незнам заш така .
од кај ти е играта од ком ставена во пс или ако е вака ставиги двата фајла и .јар и .јад ако не сака ни вака само од интернет преку моб спуштање и инсталирање
Имаш уклучено речник ... иди options на пораките или држи долго тараба или ѕвезда во пораката на некој од тие се гасешеepa vaka . kupiv na staro telefon motorola V 3 i nesto uzasno me nervira. vo porakite ko ke vlegvam i ko ke go pisam zborot mi go nadoplnuva mobilniot sam ostatokot od zborot , jas pisam pr. kajgana a a mi izlegva kaj si. i nikako ne znam kako da ja isklucam taja opcija, nemkam da mi izelgvat drugiot del od zborot. vi se molam kazete kako !!!
Имаш уклучено речник ... иди options на пораките или држи долго тараба или ѕвезда во пораката на некој од тие се гасеше
Немам V3 при рака незнам кај се гаси ...ne se izklucvat ni taka. kade options? tocno kazi mi oti vrska nemam a puknav od nervi taka so mi izlegvat zborojte