Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
6 август 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Pozzdrav sakav nekoja pomos od vasiot forum posto sega e ispitnata sesija i sakav da ve prasam dali nekoj znae za nekakva teknologija koja sto se prodava vo Skopje ili Makedonija kojsto ke moze da kupam eve go linkot
http://www.spy-bugs.com/

ova e nesto za prepisuvanje preku bluetooth kojsto e mal samo 4 ili 5 mm i toa vleguva vo uvoto i profesorot nemoze da primeti deka imas nesto za prepisuvanje, baram pomos od vas ako moze nekoj da mi pomogne blagodaram odnapret :D

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Фала торте но мене сепак повеќе ми се свиѓа Сони Ериксон Г502:smir:

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
ај кажете ми што е подобро да се земе сони ериксон w705 или самсунг s5230 star
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2739&idPhone1=2585 тука ги има и двата ,ај ве молам за помош пошо утре да зеам еден од нив
ја гласам за w705, зошо просто се разочарав од самсунг, воопшто...ипак твој е конечен избор...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ај кажете ми што е подобро да се земе сони ериксон w705 или самсунг s5230 star
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2739&idPhone1=2585 тука ги има и двата ,ај ве молам за помош пошо утре да зеам еден од нив
Више сони ериксониве изглегоа послаби и од самсунзиве :S ептен ме разочараа сериксониве тапа се многу нови модели на сервис одат за брзо време фабрички маани имаат итн итн ... штознам мене ми оди накај самсунгот умот ....

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Вчера го купив Сони Ериксон Г502 и нешто ми се појави во горниот дел на екранот од лева страна една коцка и во неа буквата Н а ако се јавам на некого или само пуштам сигнал таа коцка ја снемува и по некои 15-20 минути повторно се појавува кој знае нека каже што е или да каже како да ја остранам???

S

Sasha

Гостин
Вчера го купив Сони Ериксон Г502 и нешто ми се појави во горниот дел на екранот од лева страна една коцка и во неа буквата Н а ако се јавам на некого или само пуштам сигнал таа коцка ја снемува и по некои 15-20 минути повторно се појавува кој знае нека каже што е или да каже како да ја остранам???

Toa ne nisto strasno i na mojot se pojavuva,toa znaci deka telefonot ti raboti na 3G Network HSDPA 2100,pozzz :)))

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966

Toa ne nisto strasno i na mojot se pojavuva,toa znaci deka telefonot ti raboti na 3G Network HSDPA 2100,pozzz :)))
Ама ако се јавам на некого тоа го снемува или ако пуштам сигнал а знаес ли како да го остранам да не ми се појавува???

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Ама ако се јавам на некого тоа го снемува или ако пуштам сигнал а знаес ли како да го остранам да не ми се појавува???
go snemuva bidejci vrtis glasoven povik da vrtis preku video povik ce si stoi

HTC Touch

imam na germanski kako moze da se stai na angliski ? ili dali mozem doma da go sredim

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
HTC Touch

imam na germanski kako moze da se stai na angliski ? ili dali mozem doma da go sredim
Ја сум за HTC Touch експерт ... можам да ти ставам каков сакаш виндоус ... јас на моите имам windows mobile 6.1 со TouchFLO 3D како на HTC Diamond ... исто и ги декодирам и ставам поново радио (сигнал) менувам старт ап лого итн итн ... цени и се што ти треба прашувај на приватна порака не на профил ;)

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
luge me interesira dali moze nekako da se smeni imel na mobilen bez razlika so kodiranje brisenje na memorija ili bilo sto dali postoi takva rabota....inaci se kladev so eden drugar i jas kazav deka moze pa sea vase iskustvo za da vidime koj ke dava pivo!!!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom