Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Замислите како се чуствува Шчезни во споредба со Оспина.
За Оспина навивачите направија песна веќе на вториот натпревар, а кутриот Шчезни иако бранеше 3-4 год. како прв голман за него нема ништо :D

Оооооооооооооооооооооооооооспина!!!!

Ако се сака се се можи.

Шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшчезниииииииииииииииииии

Оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооспинаааааааааааааааааааааа

Реално солидно брани Оспина, многу посигурен сум кога е тој на гол. Шо знам, барем јас. Да направам инкер ја пишав x Јунајтед, така да би требало да победи Барнли. :D :D

Оспина малку несигурно делува по нафрлени топки, ама од друга страна Шчезни несигурно делува дури и кога топката му е во раце :icon_mrgr:

Инаку можеа да викаат Вооооооооооооооооооооојчеееееееееее:oleee:

Шчееееееееееееееееееееееееееееезниииииииииииииииииииииииииииииии

Што стана со Ρемзи и Алеκсис ? Се повρедија на долг пеρиод ? Има неκое инфо

Ако нема повреди уверен сум дека ќе се бориме за титула.

Добро да,единствено поради кое сме вака освен 2 класа играчи(цб и дмф,па можеби и напаѓач) се и повредите.Гоолем голем удел имат.
А од борење за титула,до освојување има мноогу мноогу разлика.Значи ти мислиш дека ќе сме ептен блиску до врвот,но немаме шанси да освоиме или ќе се бориме до крај 1-2 бода разлика 1 и 2 место и на крај шампиони?

Добро да,единствено поради кое сме вака освен 2 класа играчи(цб и дмф,па можеби и напаѓач) се и повредите.Гоолем голем удел имат.
А од борење за титула,до освојување има мноогу мноогу разлика.Значи ти мислиш дека ќе сме ептен блиску до врвот,но немаме шанси да освоиме или ќе се бориме до крај 1-2 бода разлика 1 и 2 место и на крај шампиони?

Ненормално страшна конкуренција има така да затоа и реков ќе се бориме за ТИТУЛА не за 4-то :D

Најлесен распоред имаме до крај,мора да се земе 3 место, да не се заебаваме со квалификации за ЛШ во август.
J3nz2my.png

Имаме шанси и за второ, но Сити сигурно ќе ја врати формата.

Од второ надолу се караат кој е поголем лузер, така да еден е прв, сите други се втори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom