Пост на кој сте се изнасмеале

W

Werther

Гостин
Па донекаде тоа е и точно... од учењето може да се добие некое знаење, но од учењето може човек и да се разболи.... на пример од читање (посебно книгите што се фотокопирани) очите се расипуваат, човековото тело не е толку активно и после и мускули и коски и се боли..... ;):)
Затоа ти си здрав како дрен се пазиш од книги:LOL:.
Другар, темава не е за Сунѓерот Боб туку дали учењето создава Сунѓер Бобзи :icon_lol:
Здравјето пред се;):)
Mystery solved ! Сунѓерот е глуп ко тезгере пошто здравјето го чувал така.

G

garthok

Гостин
Уште не можам да сфатам дали Сунѓерот трола или таков е по природа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
трол е сунѓерот ама ајде нека седи, знае некад да стресе нешто а и не замара, да прави куршлуси по теми. Како бесплатен кловн е :)

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Едно нешто ме чуди за Боб скоро сите го навредуваат овој ништо не им враќа си ќути :confused:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Едно нешто ме чуди за Боб скоро сите го навредуваат овој ништо не им враќа си ќути :confused:
Weak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.

То е то , не се чуди.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
трол е сунѓерот ама ајде нека седи, знае некад да стресе нешто а и не замара, да прави куршлуси по теми. Како бесплатен кловн е :)
Е ова. Да не е Боб, форумов ќе биде 20% помалку смешен. И немој да ги ставаш тие фаци на крај, ме потсеќаат на него ;):)

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Математички доказ дека Даниел нема шанси да победи на Балканскиот Х Фактор :pos:
А мое мислење за целото натпрењарување е: Кајмакот нема шанси. Објаснување (малку статистичко :) ): Македонија има 2.5 милиона народ, од тие 2.5 пола седат пред телевизор (дури и многу е). Од тие пола ајде 10.000 да гледат Х фактор. Од тие 10.000 едно пола од нив не им се допаѓа нашиот. Од тие пола што им се допаѓа колку ке гласат????? Од тие гласови да речеме 1000 колку ќе минат покрај горе спомената компанија организатори????

Kajgana Shop

На врв Bottom