Пост на кој сте се изнасмеале

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.913
Поени од реакции
7.007
П.С. Ме интересира во врска со гејлмплејот, дали некогаш ќе го отклонат тоа да можам да ја шутнам/поддадам топката на прво пред да дојде до нозете на играчот, зошто страшно ме нервира тоа да МОРАМ прво да ја примам, па онда да прам што ке прам.
А да си симнеш ти Шаолин сокер, сакаш да ја подадеш топката без да ја пипнеш...?
:pos:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
САКАМ ДА МУ ПОРАЦАМ НА НИКОЛЦЕ ДА ВОВЕДЕ ВЕРОНАУКА ВО УЦИЛИСТАТА МАКЕДОНИА БИБЛИСКА ЗЕМЈА КАМЕН ТЕМЕЛНИК НА ХРИСТИАНСТВОТО ,,,ЛИДИА ОД МАКЕДОНИА Е НАЈ ПРВАТА ХРИСТИАНКА,,,ПРАВОСЛАВИЈЕТО Е НАЈ СТАРА РЕЛИГИА ПА ПОСЛЕ СИТЕ ИСФОТОКОПИРАЛЕ ., АМА ОРГИНАЛОТ Е ЕДЕН И ЕДИНСВЕН САБОТАРИ НОВОВЕРЦИ И АТЕИСТИ СЕ СЕКТАСИ ПРАТЕНИ ОД ГАВОЛОТ ДА ГО ЗАЛАЗУВААТ НАРОДОТ ,,,ЕДНАС ПРАВОСЛАВЕН ЗАСЕКОГАС ПРАВОСЛАВЕН111., И ГО ЦЕКАМЕ ДЕДО СТЕФАН ДА ДОЈДЕ КАЈНАС В КАНБЕРА НА ПОСЕТА.
:pos::pos::pos:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Golem pozraf do emisiata i do voditelkata od Stiv i Stejsi Atanasoski so fnukot Silvester :vozbud: i cestito imenden na badzanakot Krsto za nogu godini Krstovden. badzo mavni dve tri ljuti za mene a Mare neka isecka tursia. i ako moze pesnata ot kade dojdofte da ne dojdefte od orce carot negotinski.

SREKEN RODENDEN NA PREMIEROT OD BLAGICA I MITRE SO VNUCITE OD AUSTRALIA RODUM OD VELGOSTI DA ZIVEE MAKEDONIJA BISER BALKANSKI VEK I VEKOVI AMIN ISUS KRISTUS :pos: DA SME SREKNI I VESELI

PUSTA PECALBA NE IZEDE VKOREN NE SE GLEDAME SO LUGJEVO MACEN ZIVOT ISELENICKI AMA KE NI DOJDE KRAJOT NA MAKITE KE SE VRAJCAME VO MAKEDONJA I SITE I VASE I STEVO I MITRA I BOZA I SVE SVE KE SE VRATIME VO DELOGOZDI KADE STO DOAGAME I KE DONIRAME ZA MAKEDONJA DBAES DOLARI ZOSTO SNE U KRIZA SE BLIZI KRAJOT NA SVETOT :tapp: AMA NIE SME VO MAKEDONJA KAJ SO NI GROM NE MAVA OK POZZ

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Golem pozraf do emisiata i do voditelkata od Stiv i Stejsi Atanasoski so fnukot Silvester i cestito imenden na badzanakot Krsto za nogu godini Krstovden. badzo mavni dve tri ljuti za mene a Mare neka isecka tursia. i ako moze pesnata ot kade dojdofte da ne dojdefte od orce carot negotinski.

:oops:

Имам од твитер неколку, не се мои, ама се интересни, па ќе ги постирам, а ми се чини тој што ги има напишано е бивши член на кајгана, или е активен, ама вешто се крие.:D

BOJO NE E PRAV MROVEC KAKO DZON ZATOA I MU PROPADNA TELEVIZIATA. TV SONCE CE OPSTOUVA VECNO VO NASIOT VETER. POZZ

SEGA JA PEEME HIMNATA ISME TOKMU PRED VOINOD NA KON MAMA POCNA DA PLACE A BATE SE FRLI VO FONTANATA. KAKO COPOR LAVOVI SME OK POZ
@Bedoxin
:pos::pos:

Темата е „Фаланга“ пораки!:sneaky:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Сабајле дур идев на работа, си фатив место горе у двокатна 5ка, и радио имаше пуштено шоферот, и одма ударната вест за пензионерите ја кажуваат и сите овакви
:facepalm::facepalm: ------- :facepalm::facepalm:
----------------:facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm:-------:facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm: -------:facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm:--------:facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm:-----------------​
:facepalm:------------------​
:facepalm::facepalm:--------------:facepalm:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Иначе да досадно ми е сеа
Е ова ме скина вечерва :pos:

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
- Ало.. добарден!
- Добарден г-дине, повелете кого ќе поздравите?
- На телефон Ванчо од Радовиш, голем поздрав до вас, емисијата ви е прекрасна, редовно ве гледам...
- Благодариме многу г-дине Ванчо, дали имате уште нешто да додадете?
- ДА! Сакам да и го р'гнам на Благица меѓу цицките!!!
Водителот: Дебре Ванчооооооо...

п.с Благица Павловска беше гостин у студио
:pos::pos::pos;

C

Crazy Diamond

Гостин
MLADA BOGORoDICA :pos: :pos: :pos:

DOBRO VECER ORCE TUKA E SULTANA PO MAKEDONSKI SNEZANA OD NUJORK, A VO USA ME VIKAAT SHAKIRA.

RODENA SUM VO PUSTEC ALBANIJA A ME KUPIJA ZA 500 EVRA NA POPUST BIDEJKI BEV STARA MOMA. TATKO MI NE ME DAVASE CEKASE DA DOJDE PRINCOT SO BMW.
UTRE POCNUVA ESENTA POCNUVAAT LISJA DA PAGAAT VO MAKEDONIJA SOBERITE ZA CAJ SKAPI SI ONIE FILTRIRANITE.
DENES PRETSEDATELOT GORGI IVANOV NI DOJDE NA GOSTI NAPRAVIV RUCEK KOCANSKI ORIZ SO BRAZILSKI KOPANI.

BIDEJKI E SKAPO VO HOTEL VECER KE SPIE KAJ NAS PA KE GO PROSETAME MALKU NIZ TAJM SKVER DA SE SLIKA SO BIKOT. PA POSLE VO NEKOJA SLATKARA NA BOZA.
GI IZVADIV NAJNOVITE PERNICI I MU GI NAMESTIV STAVIV ONE MILION PARFEM NA NIV.

ZA DORUCOK KE IMAME PINDZUR OD BEROVSKI KOMPIR I CRVENI VEZENI PIPERKI I FETA SIRENJE, SAMO TRAJTE SI NE MU KAZUVAJTE SAKAM DA BIDE IZNENADUVANJE.

SEKOJ VIKEND GLEDAME QUBOKS A SEKOJA VECER GLEDAME POD SENKATA NA VRBITE , SITEL I MTV NAJDOBRA TELEVIZIJA NAPRED MAKEDONIJA DA ZIVEAT I TURCITE I NIVNITE SERII.
POZDRAV DO VAS MILI ORCE I TANJICKA KOJA E VISTINSKA RIBA NA SUVO - PRAV SOM.
KOGA KE DOJDAM KE JADEME KEBAPI NA BITPAZAR I KE PIEME KAFE VO MENADA.

VE SAKA TETKA SNEZANA SO 7-TE DZUZINJA(MILIONI).

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Двата поста :pos:
Сега си идам од на сваба (не дека се фалам друг ми е муабетот :) ) кога невестата го фрлаше бидермаерот помислив: ШТО БИ БИЛ КОГА РОРИ ДЕЛАП БИ ГО ФРЛИЛ БИДЕРМАЕРОТ? :D :D :D
Сигурно би летнал до Британија Стадионот :D
Следното логично прашање коешто се поставува....значи се фрла бидермаер, едне куп жени, сигурно сите голоноги, длабоки деколтиња, испакнати газиња а тебе ти текна на Рори делап? Што не е во ред со тебе?:pos:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.852
Поени од реакции
10.669
:cuc: :cuc: :cuc:
Еве ако сакаш некаква кларификација како би изгледало тоа.

And the word is : Си била некоја принцеза, заробена во замок што го чувал змај и ............

POWER METALПротагонистот ќе дојде на бел еднорог, ќе го избегне змејот, ќе ја спаси и ќе води љубов со неа во волшебната шума.

THRASH METAL
Протагонистот ќе дојде, ќе го убие змејот, ќе ја спаси принцезата и ќе ја ебе.

HEAVY METALПротагонистот доаѓа на Харли, го убива змејот, пие пиво и ја ебе принцезата.

FOLK METALПротагонистот доаѓа со неколку пријатели што свират армоники, виолини, флејти и многу други чудни инструменти, змејот заспива (поради танцувањето). И на крај сите си одат… без принцезата.

VIKING METALПротагонистот доаѓа на брод, го убива змејот со својата моќна секира, му ја дере кожата на змејот, го јаде змејот, ја силува принцезата, ја ограбува и го спалува замокот пред да си отиде.

DEATH METALПротагонистот го убива змејот, ја ебе принцезата, ја убива и си оди.

BLACK METALПротагонистот доаѓа на полноќ, го убива змејот и го наденува на колец пред замокот. Ја содомизира принцезата, и ја пие крвта во ритуални сврхи и ја убива. Потоа и неа ја наденува до змејот.

GORE METALПротагонистот доаѓа, го убива змејот и му ги истура цревата пред замокот, ја ебе принцезата и ја убива. Потоа го ебе лешот на принцезата, и го распорува стомакот и и ги јаде цревата. Па го ебе лешот уште еднаш, го спалува и го ебе уште еднаш за крај.

GRIND METALПротагонистот доаѓа, вришти нешто неразбирливо 2 минути и си оди…

DOOM METALПротагонистот доаѓа, го гледа змејот и си мисли дека никогаш нема да може да го победи. Паѓа во депресија и се самоубива. Змејот го јаде него и принцезата за десерт. И тоа е крајот на тажната приказна.

GOTHIC METALПринцезата, во сомотен костум, почнува да пее сопрано. Протагонистот го завршува дуетот додавајќи го ѕверскиот дел, а змејот свири на флејта. Несакајќи ја проголтува флејтата и ги спалува убавицата и ѕверот и се задушува. Нивните души се проколнати на вечно страдање во пеколот.

PROGRESSIVE METALПротагонистот доаѓа со гитара и свири соло едно 26 минути. Драгонот се самоубива од досада. Протагонистот доаѓа до собата на принцезата и свири уште едно соло со сите техники што ги научил минатата година на конзерваториумот. Принцезата му бега, барајќи го HEAVY METAL протагонистот.
*
INDUSTRIAL METALПротагонистот доаѓа со замастен капут, му покажува среден прст на змејот и на крај обезбедувањето го брка од земјата на бајките.
*

* SPEED METALОдеднаш се појавува, кратко соло, змејот збунет, некој вришти чудни работи, принцезата сфаќа дека е дефлорирана, змејот и принцезата се уште го бараат виновникот.
*
CHRISTIAN METALПротагонистот наминува на враќање од црква и му пее лигава power балада на змејот за тоа колку Исус го сака и дека змејот треба да се огледа на него. Змејот се похристијанчува, а кога принцезата ќе се обиде да му „заблагодари“ на протагонистот овој и враќа „Извини, јас не верувам во предбрачен секс.“
*
GLAM METALПротагонистот доаѓа. Змејот му се гази од смеење на изгледот и го пушта да помине. Овој и ја краде шминката на принцезата и пробува да го офарба замокот розово.
*
BATTLE METALПротагонистот доаѓа со легија храбри војници, воени кочии и дузина елитни воини. Како мајстор-тактичар го опколува змејот и опсадата трае 6 дена и 6 ноќи. Принцезата умира од досада.
*
NU METALПротагонистот доаѓа во скапан Сто-кец и се обидува да се бори со змејот, ама умира кога широките пантолони ќе му се запалат.
*
EMOПротагонистот го гледа змејот и кенка колку тешко ќе му биде да ја натера принцезата да се заљуби во него. Змејот го јаде. Принцезата е пресреќна, бидејќи и онака бил плачливо педерче.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Немав Интернет цел ден. Се јавувам во ОНЕ и ги прашувам што може да биде. Типот од другта страна ми вика провери дали фрижидерот ти е на иста фаза со компјутерот. Толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom