Дали сте перверзни? Какви перверзии сте направиле досега?

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
Најперверзна случка хммммм

На интернет на еден од перверзните сајтови :) пред неколку год се запознав со една типка и разговаравме за тоа што не пали. Имаше и она и јас некој луди желба и решивме да се најдеме. Она организира хотел јас платив вечера и пијачки и после се вративме кај нејзе у хотел. Цела вечер ја поминавме во разни игри за на крај да остане нејзината главна фантазија. Искрајно не мислев дека е сериозна ама беше... Сакаше да ја врзам со лисици за креветот да ја изработам, да и свршам на фаца и да си отидам. Вратата да остане отворена е клучевите од лисиците на масичката до креветот за да неможе да ги дофати.

Сакаше, доби, никогаш повеќе не се слушнавме па незнам како ова зарши.

Една многу битна работа која никој на темава не ја спомна, фетиш и перверзија не е исто!

A fetish is an excessive or irrational devotion to some activity, an object such as an item of clothing, or a body part, while a perversion is sexual behavior generally considered to be abnormal.

Значи, некој може да биде фетишист, а да не е перверзен. И обратно.Од постовите видов дека некои ги бркаат овие два поима.

Што се однесува до мене, фетишист не сум, а за перверзии...хммм, треба да размислам:sneaky:

Најперверзна случка хммммм

На интернет на еден од перверзните сајтови :) пред неколку год се запознав со една типка и разговаравме за тоа што не пали. Имаше и она и јас некој луди желба и решивме да се најдеме. Она организира хотел јас платив вечера и пијачки и после се вративме кај нејзе у хотел. Цела вечер ја поминавме во разни игри за на крај да остане нејзината главна фантазија. Искрајно не мислев дека е сериозна ама беше... Сакаше да ја врзам со лисици за креветот да ја изработам, да и свршам на фаца и да си отидам. Вратата да остане отворена е клучевите од лисиците на масичката до креветот за да неможе да ги дофати.

Сакаше, доби, никогаш повеќе не се слушнавме па незнам како ова зарши.
Веројатно со пријава за силување :)
Размисли, што ќе каже кога ќе ја најде некој таква? Може само да лаже дека ја силувале.

Латекс и све што иде во комплет со него ми е фетиш, дали тоа ме прави перверзен?

4be9885b88353.jpg

И јас од тоа се плашев затоа се беше така организирано. Она да си организира хотел а не јас, и да си останам анонимен. Имав докази од неа (емаилови со слики) дека ова е се договорено за секој случај. Не мислам дека тоа и беше филмот едноставно сакаше авантура. Е сега ако на неа налетал некој психопат тоа е веќе друга работа ама скап хотел беше па шансите се мали.

Веројатно со пријава за силување :)
Размисли, што ќе каже кога ќе ја најде некој таква? Може само да лаже дека ја силувале.

Што е перверзија?

Јас по она што го сфатив во темава, перверзија е се она што го прават другите. Нешто као одскокна даска за плукање бидејќи излегува од „нормалното“ издефенирано од светите лица кои шетаат кај нас.
Некој што пука само мисионерска, лани еднаш, годинава поретко, во се гледа перверзија.

Што е перверзија?

Моето скромно мислење е дека секој фетиш или перверзија во својот корен кријат желба за понижување на партнерот или самопонижување, и во крајна основа се производ на лични и длабоки фрустрации.

Моето скромно мислење е дека секој фетиш или перверзија во својот корен кријат желба за понижување на партнерот или самопонижување, и во крајна основа се производ на лични и длабоки фрустрации.

Не прашав како е гледано од психолошки аспект. Задоволителен одговор во секој случај.

Се е тоа болно.

Не прашав како е гледано од психолошки аспект. Задоволителен одговор во секој случај.

Па промени ја формата на реченицата и ќе добиеш директен одговор на прашањето...

;)

Многу анализираш. Помалку мудрување, повеќе уживање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom