Помош, софтверски проблеми и совети

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Да бе друже, не сум до толку...+ што мислиш кој драјвер нон-стоп го преинсталирам?
Барав и на нет..неможам ништо да најдам поврзано баш со мојов проблем..
Инсталирани ти се драјверите за чипсетот ?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.504
Да бе друже, не сум до толку...+ што мислиш кој драјвер нон-стоп го преинсталирам?
Барав и на нет..неможам ништо да најдам поврзано баш со мојов проблем..
Прашањето дали од АСУС инсталираш драјвер е баш на место, по сриншотов приметливо е дека за твојов модел има вкупно 12драјвери(32битни, 64ките се појше) за одприлика едно 7-8 различни брендови на wifi картици што се врадуваат во тој модел што и не е малку.
Која е твојата картица и колку си сигурен дека е токму таа :) www.asus.com 2012-11-15 3-10-2.jpg

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Вака користам икс-пе виндоус и имам голем проблем форматиран ми е компјутеров пред 3-4 дена и додека седеше братми изгледа чепна нешто и неможев да уклучам гугл хром, а сега ни на експлореров освен кајгана и општ гугл неможам да отворам (барем од страните што пробав да ги отворам) фејсбук уклучува но само се појавува бело и плаво не дава ни објави ни ништо исто така и на некои други страни, како да симнам гугл хром или некој друг интернет пребарувач и конечно да го решам проблемов и да го управам компјутеров ?

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
и кај мене е истиот проблем...јас користев долго време опера а таткоми и сестрами користеа гугл хром...од коа го форматирав ком ни едното ни другото не отвара...2 пати ги реинсталирав и пак истото е :/

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Е браво, ме направи прост, значи знам како се симиња и се тоа, симнав, префрлив многу сетупи, но проблемот бил во тоа тулс,секјурити и сите ми биле деактивирани. Средено, ако го има некој сличниов проблем ке му го објаснам детално :) :)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 21:21 ---
и кај мене е истиот проблем...јас користев долго време опера а таткоми и сестрами користеа гугл хром...од коа го форматирав ком ни едното ни другото не отвара...2 пати ги реинсталирав и пак истото е :/
Оди на интернет екслплорер, упдејтирај ја јава скриптата, дозволи ги сите опции во секјурити и одново симни си адоб флеш плеер, јас вака го решив проблемот :)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Оди на интернет екслплорер, упдејтирај ја јава скриптата, дозволи ги сите опции во секјурити и одново симни си адоб флеш плеер, јас вака го решив проблемот :)
Нека :) фино ми е и со мозила :D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Е браво, ме направи прост, значи знам како се симиња и се тоа, симнав, префрлив многу сетупи, но проблемот бил во тоа тулс,секјурити и сите ми биле деактивирани. Средено, ако го има некој сличниов проблем ке му го објаснам детално :) :)
јас погрешно сватив :)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Кога пуштам видео на јутјуб ми сецка цело време а посебно кога има отворено и други страни и страшно многу иритира. Го носев лаптопот на форматирање ама еве гледам дека не се оправило(преку Мозила се поднесува некако ама преку Хром сецка нон стоп). Да напоменам дека кога пуштам музика преку некој плеер си е се‘ супер. o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom