L
Luki Junior
Гостин
имаш вграден дифендер.Анти Вирус за Виндовс 8 ???....
имаш вграден дифендер.Анти Вирус за Виндовс 8 ???....
anyone?Да ве прашам нешто, на еден компјутер ми се појавува Keyboard not found. Press F1 to continue or DEL to enter SETUP. Работата е што има тастатура и си работи, можам и F1 и DEL да стиснам, Во BIOS наместив да не се појавува пораката ама не ми е јасно зашто воопшто тоа го појавува. Некој да ми објасни![]()
дечки прашање - другарче има едно УСБ од 8 гига ама му покажува замо 4 моментално. до пред некое време се беше океј од еднашка ко да се намали на пола... со шо да го средам?
Мене ова истово ми се случува на вин7 ултимејт. Ми се дешава вака после играње и мора рестарт за се да дојде на свое место. знае некој чаре?Дечки , ако може да ми помогнете? Го форматирав компјутерот и му ставив виндовс хп (пред да го форматирам компјутерот го имав истиот виндовс) и компјутеров почна да се однесува како луд.CPU usage оди до 100 % иако имам уклучено само ГТА ...
еве слика , како изгледа тоа
Прегледај го приврзокот 52919Чаре за ова има ?
Добро е кај тебе , после играње .... а кај мене кочи додека играм ,гледам нешто на јутуб, седам на фб и остало...Мене ова истово ми се случува на вин7 ултимејт. Ми се дешава вака после играње и мора рестарт за се да дојде на свое место. знае некој чаре?