O
ob1
Гостин
Те сакам.Си го работел со Track Changes. На втората слика, стисни го триаголничето под копчето Accept и одбери Accept All.
Те сакам.Си го работел со Track Changes. На втората слика, стисни го триаголничето под копчето Accept и одбери Accept All.
Кога ќе ја отпечатиш, ќе ти изгледа како што треба. А ако сакаш да имаш во самиот документ легнати и исправени страни, треба да вметнеш section break, се наоѓа на page layout табот, и по него можеш да ја смениш ориентацијата на страницата.Дечки ми треба помош во Word 2007 (барем мислам дека е тој)
Ставив Page Layout да ми биде хоризонтално за да направам/нацртам една табела. И ја направив све ок. Али сега понатаму кога треба да пишувам ми треба текстот да биде во вертикален Page Layout. И кога кликам да го направам тоа ми се изместува и табелата и страната на која е табела. Страната ако се изместува, така и треба но како да направам табелата да остане?
Моментално ми изгледа вака.
А ми треба да изгледа вака.
Дали некој може да ми помогне? Благодарам однапред!
Прво графиконот ќе го направиш во Ексел и ќе си го копираш оттаму во Ворд.Дечки, како да вметнам вакво нешто во документ во Word со други податоци?
Прегледај го приврзокот 108965
Во полето values немаш ставено поле, затоа ти е празна табелата. Доколку имаш поле кој одговорил на анкетата, стави го по values делот и подеси го на count.Дечки ми треба помош околу Excel Pivot Tables 2010.
Гимназија Алгоритам.Ме интересира која е најефтина варијанта да се стигне до сертификат за Microsoft Office?
Ми треба да биде меѓународно признат (најверојатно би требало од мајкрософт). Не ми требаат часови, чисто да го полагам и да се стекнам со сертификатот (прашувам за напреден), дали има кај нас тука или пак некои онлајн.
Добро си сортира. кај мене си е се ок. Под услов да се пишувани со македонска поддршка.
Прегледај го приврзокот 140876
Ќе ти пишам покасно објаснување во пп ако имам време, а во меѓувреме види дали ти е 64 битен или 32 битен windows-от со десен клик properties на my computerНе знам дали е соодветна темава, ама да си прашам белки нема да боли
Немам ништо од мајкрософт офис на лап топот, а ми треба пауер поинт и ворд за работа. Немам појма како да ги инсталирам, се обидов ама 100 линкови ми излеваат.
Иначе на windows 8 работи компјутеров, ако значи нешто тоа битно.