Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.232
- Поени од реакции
- 34.533
Зошто да ја премести, на точно место си енека ја премести некој темава незнаев каде точно да ја ставам бидејќи нема општо за компјутери..

Зошто да ја премести, на точно место си енека ја премести некој темава незнаев каде точно да ја ставам бидејќи нема општо за компјутери..
Во која програма ова?Тука ќе прашувате и кажувате за она што го знаете за овие апликации:
Моето прашање е:имам проблем кога правам проект, одам да го ископирам и се ми го копира хоризонтално.. како да направам да ми го копира проектот вертикално..?
Powerpoint,Word i vo dveteВо која програма ова?
Не дека немаат пројдено 2 недели од коа е прашано ова, ама пробај со белата гумичка Aa што ти стои под references.Момци вака, имам еден проблем еве долу на сликава ова позадинава ме мачи многу што е кафеовото, како можам да ја вратам бела? Ова ми е копирано од веб страна и пастирано и вака глупо ми излева. Помош?
Прегледај го приврзокот 91988
Десен клик, параграф и намали line spacing![]()
Како да го намалам тоа растојание помеѓу редовите?
Не вака
Не вака
туку вака
туку вака
Селектирај текст, десен клик Paragraph->Spacing, before и after подеси на 0 и Line Spacing на Single. Повеќе информации на:![]()
Како да го намалам тоа растојание помеѓу редовите?
Не вака
Не вака
туку вака
туку вака
Сокри ги колоните со броеви (B, D, F, H, I), селектирај го тоа што ќе остане и направи график. Мислам дека е поедноставно така, отколку да го направиш целиот па после да ги тргаш колоните што не требаат.Што треба да напраам со табелата погоре за да ми излезе долниот графикон? Проба 1000 начина, ама никако тој графикон да ми излезе....