Помош околу Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)...

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.653
Поени од реакции
1.899
Тука ќе прашувате и кажувате за она што го знаете за овие апликации:
Моето прашање е:имам проблем кога правам проект, одам да го ископирам и се ми го копира хоризонтално.. како да направам да ми го копира проектот вертикално..?
Во која програма ова?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Момци вака, имам еден проблем еве долу на сликава ова позадинава ме мачи многу што е кафеовото, како можам да ја вратам бела? Ова ми е копирано од веб страна и пастирано и вака глупо ми излева. Помош?
kafeavo.JPG

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.222
Дајте бе да го активирам Офис 2013, имав претходно 2010 professional ама на неколку начини се обидував да го активирам, не можеше...месец дена го користам 2013 и таман кога помислив дека нема да бара активација, бумп, се појави тоа срањето.... :tapp:

П

Паган-др

Гостин
Момци вака, имам еден проблем еве долу на сликава ова позадинава ме мачи многу што е кафеовото, како можам да ја вратам бела? Ова ми е копирано од веб страна и пастирано и вака глупо ми излева. Помош?
Прегледај го приврзокот 91988
Не дека немаат пројдено 2 недели од коа е прашано ова, ама пробај со белата гумичка Aa што ти стои под references.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.802
Поени од реакции
11.793

Како да го намалам тоа растојание помеѓу редовите?

Не вака

Не вака

туку вака
туку вака

D

dbt

Гостин

Како да го намалам тоа растојание помеѓу редовите?

Не вака

Не вака

туку вака
туку вака
Селектирај текст, десен клик Paragraph->Spacing, before и after подеси на 0 и Line Spacing на Single. Повеќе информации на:
http://office.microsoft.com/en-001/word-help/adjust-the-line-spacing-between-text-or-paragraphs-HP005189483.aspx

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.802
Поени од реакции
11.793

Што треба да напраам со табелата погоре за да ми излезе долниот графикон? Проба 1000 начина, ама никако тој графикон да ми излезе....

Член од
20 октомври 2005
Мислења
315
Поени од реакции
136
Стај го фајлот тука, кој ќе прекуцуе за да проба...

Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.755
Поени од реакции
2.569
Што треба да напраам со табелата погоре за да ми излезе долниот графикон? Проба 1000 начина, ама никако тој графикон да ми излезе....
Сокри ги колоните со броеви (B, D, F, H, I), селектирај го тоа што ќе остане и направи график. Мислам дека е поедноставно така, отколку да го направиш целиот па после да ги тргаш колоните што не требаат.
А не навлегувам зошто и вкупното е ставено заедно со поединечните вредности и зошто кога веќе се споредуваат процентите одбрани се столпчиња наместо пита.

Член од
20 октомври 2005
Мислења
315
Поени од реакции
136
Решено. Ова нешто за факултет, па професерот рачно ги бирал кои ќелии ќе влезат на графиконот. Тотално неупотребливо у риал лајф, ама очигледно треба за испит. Уствари грешката е во табелата со податоци како е поставена...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.684
Поени од реакции
5.373
Дали има начин текст напишан со македонски фонт да се префрла во македонска подршка?

Фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom