POS-51
Infinity Driver
- Член од
- 11 ноември 2008
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 445
7Имаш XP или 7?
7Имаш XP или 7?
Абе ја купи братми -.- не се инсталира ваљда е недорежена..некој проблем се јавува -.-Таго Маго - 50 денари
ХАХАХААХАХХАХА За срањето ни 10 денари не давам али коа ќе напне :SАбе ја купи братми -.- не се инсталира ваљда е недорежена..некој проблем се јавува -.-
Иначе ја купив 100 денари со опакофка и сликичка
Помал брат,тоа е тоа..него му е за тоа југото 600 што кревало -.-ХАХАХААХАХХАХА За срањето ни 10 денари не давам али коа ќе напне :S
Помал брат,тоа е тоа..него му е за тоа југото 600 што кревало -.-
Не знам дали е во ова проблемот оти јас уште ја спуштам, ама прочитав дека ако имаш проблем со loading скринот, треба да го исклучиш firewall-от. Пробај така.Ај некој од вас што ја снимил Мax Payne 3 P2P верзијата од замунда нека помогне околу кракувањето.
Некако лоадингот ми е вечен. Се обидов преку следење инструкции, ама изгледа нешто не сум разбрал добро.
Симни си ја Black Box и играјАј некој од вас што ја снимил Мax Payne 3 P2P верзијата од замунда нека помогне околу кракувањето.
Некако лоадингот ми е вечен. Се обидов преку следење инструкции, ама изгледа нешто не сум разбрал добро.
Black Box за брзо се инсталира?Симни си ја Black Box и играј
Го решив. Ја блокирав целосно со Firewall и се пушти.Не знам дали е во ова проблемот оти јас уште ја спуштам, ама прочитав дека ако имаш проблем со loading скринот, треба да го исклучиш firewall-от. Пробај така.
па јас на i7 за одприлика 2 саати ја инсталиравBlack Box за брзо се инсталира?
Оти ги имав спуштено Black Box верзиите од MW3 и Тhe Run, цел ден ги чекав да се инсталираат.
Ако може да ми кажиш, колку време ја инсталираше?Го решив. Ја блокирав целосно со Firewall и се пушти.
Па не многу. 20мин+- ако ме бива за какво такво погодување на време.Ако може да ми кажиш, колку време ја инсталираше?
Не знам дали да ја спуштам Black Box, некако многу време за инсталација треба.
А да пробаш да го исклучиш интернетот пред да ја уклучиш играта и да не блокираш firewallПа не многу. 20мин+- ако ме бива за какво такво погодување на време.
Како да ја блокирам играва(MP 3) преку Firewall на XP.
На Win 7 e Windows Firewall > Advanced Settings > Outbound Rules > New Rule итн итн.
Како да го направам истово, ама на XP?