Помош и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ајде ако знае некој и ако може да ми каже што е проблемот.. значи до пред една недела се си беше супер,но сега наеднаш незнам што се случи, кога ќе ја уклучам NBA 2K12 играта после 1-2 минути откако ќе ја уклучам играта на мониторот се појавува Entering sleep mode и се гаси мониторот и морам да го рестартирам компјутерот,истото ова ми се случува и со PES 2012,а претходно се си беше супер,незнам наеднаш што му стана,пробав да ја реинсталирам играта,но пак истото го прави,незнам што е проблемот..ако некој знае каде може да е проблемот нека каже.
На сите игри ти прави вака?

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
На сите игри ти прави вака?
На NBA 2K12 и на PES 2012 ми правеше вака,а Football Manager ја имав пуштено после тоа и не направи така,после тоа пробав да ја реинсталирам играта но повторно истото,дури го преинсталирав и Windows-от но проблемот повторно си остана,а претходно си работеше супер,не знам наеднаш што му стана?

TheFrisb

(Астроном)
Член од
5 јуни 2011
Мислења
246
Поени од реакции
80
Како може да купам игра преку playstation store со македонска кредитна картичка?

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
434
Mi treba pomos so The Cursed Crusade.
pc -to gi ispolnuva pobaruvanjata za igrata, imam instalirano najnovi driveri za grafickata i posledniot directx no poradi nekoja pricina koga ja ukl mi se pojavuva ova

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Како можам да префрлам игра од 6гб на усб кое има простор 8 гб, се ми вика дека е преголема и неможе да се префли?

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Форматирај го усб-то на NTFS.
И мене ме интересира истово aneta:) ако успееш вака пиши инаку јас го зиповам (поточно користам WinRAR) во повеќе мали делчиња од по 700МБ и така ми го прифаќа :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И мене ме интересира истово aneta:) ако успееш вака пиши инаку јас го зиповам (поточно користам WinRAR) во повеќе мали делчиња од по 700МБ и така ми го прифаќа :)
Нема АКО успее, туку ЌЕ успее. На FAT(32) не можеш да пренесеш еден фајл над 3-4 GB

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Па вака ми треба GTA VICE CITY SERBIA ама не пач туку игра..онаа со југо,формули и слично без мисии што е..ако има некој линк од каде ја довнлоадирам би му бил благодарен,пошто незнам од каде а братми напиња :D
Благодарам однапред :)

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Па вака ми треба GTA VICE CITY SERBIA ама не пач туку игра..онаа со југо,формули и слично без мисии што е..ако има некој линк од каде ја довнлоадирам би му бил благодарен,пошто незнам од каде а братми напиња :D
Благодарам однапред :)
Таго Маго - 50 денари :D

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ај помош. Ја инсталирав Max Payne 3 на лаптопов и кога ја уклучувам само на DX 9 може да се игра, местам на DX 10 или 11 кога ќе се рестартира играта пак на DX 9 се враќа, друго имам Nvidia GT540m со 2gb и intel HD3000. Видео меморија на играта ми дава 512 доле кај сетинзите. Што е работава да не ја тера HD3000 наместо GT540 ? Ај помош

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Ај помош. Ја инсталирав Max Payne 3 на лаптопов и кога ја уклучувам само на DX 9 може да се игра, местам на DX 10 или 11 кога ќе се рестартира играта пак на DX 9 се враќа, друго имам Nvidia GT540m со 2gb и intel HD3000. Видео меморија на играта ми дава 512 доле кај сетинзите. Што е работава да не ја тера HD3000 наместо GT540 ? Ај помош
Имаш XP или 7?

Kajgana Shop

На врв Bottom