Помош и совети

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Само да го симнам и ќе можам да играм ?
Што да направам со Деамон Тоолс, преку него да ја оклучам/инсталирам ?

Моментално ја инсталирувам од поново и симнувам Деамон Тоолс.
Mount Image у Daemon Tools. И нема да ти бара цд.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Mount Image у Daemon Tools. И нема да ти бара цд.
Човек, цела недела се ебавам со таа игра глупава, и никак да ја упраам. Пак ми тере ЦД и пак нејќе да се оклуче, да немам нешто грешка направано незнам ни јас, ко оклучих Deamon Tools, после ојдех Add Image и после имаше Mount Image kaко шо напиша и ојдех и пак пробувах да ја оклучам и пак ми тереше Цд, нема чааре изгледа. :/

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.918
Поени од реакции
23.038
Човек, цела недела се ебавам со таа игра глупава, и никак да ја упраам. Пак ми тере ЦД и пак нејќе да се оклуче, да немам нешто грешка направано незнам ни јас, ко оклучих Deamon Tools, после ојдех Add Image и после имаше Mount Image kaко шо напиша и ојдех и пак пробувах да ја оклучам и пак ми тереше Цд, нема чааре изгледа. :/

А да ставиш крак..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
А да ставиш крак..
Ставував имаше еден од самата игра,и од интернет најдов еден и пак не бива, расупкнав, од кај да слегнам по којзнае кој крак па да пробам ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Ставував имаше еден од самата игра,и од интернет најдов еден и пак не бива, расупкнав, од кај да слегнам по којзнае кој крак па да пробам ?
Абе уред ти е бил кракот, ти барало само цеде.
Еве, да ти е полесно, избриши се', маунтни ја у даемон, нека се инсталира, стај кракот од самата играта и толку.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.005
Moмци како се викаше играта со камионите, разнесуваш стока низ САД и сл.. Мора да ја знаете.. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.005
Aj уште нешто.. Ја имав ФИФА 11 инсталирано, некни ја заебавме со еден другар, се обидував да ја инсталирам одново, само remove FIFA 11 form your computer даваше.. Ме изнервира ја избришав на цело.. Ја симнав одново... Ја отпакував... И сеа пак ja инсталирам, ауторан...и пак истото го дава.... Ај кажете како да ја инсталирам, не ми е за мене, јас не ја играм и така и така веќе цела година.. За татко ми е.. :D А искрено, не се разбирам многу-многу од овие работи...

И ако може линк за даунлоуд на 18 Wheels of Steel, Hаulin и Extreme.. Симнав од замунда, ама ништо не бива од тие..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Абе уред ти е бил кракот, ти барало само цеде.
Еве, да ти е полесно, избриши се', маунтни ја у даемон, нека се инсталира, стај кракот од самата играта и толку.
Eee. И јас га управих некак. Фала другар, имаш пивце ко ке те видам. =)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Sniper Elite V2....од SKIDROW
Имам „голем“ проблем.... имено, командите од тастатурата реагираат со многу каснење, така да играњето е кошмар.
PC конфигурацијата ги задоволува сите услови за играње на високи перфоманси, ОС Вин7 32бит, нема сецкања, значи кога на пример ќе притиснам за одење напред дејствието почнува со каснење од секунда две и потоа се е нормално, пробано е со намалување на графичките перфоманси, резолуција, сенки и се друго, играта е денсталирана, исчистени се регистрите, повторно е инсталирана..и пак ист проблем...тастатурата касни...
...ова само кај оваа игра ми се јавува, паралелно ја терам и СИНДИКАТ... таму го нема ова...

п.с. има рок уште денес да се опраи инаку оди у заборав!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.005
Aj уште нешто.. Ја имав ФИФА 11 инсталирано, некни ја заебавме со еден другар, се обидував да ја инсталирам одново, само remove FIFA 11 form your computer даваше.. Ме изнервира ја избришав на цело.. Ја симнав одново... Ја отпакував... И сеа пак ja инсталирам, ауторан...и пак истото го дава.... Ај кажете како да ја инсталирам, не ми е за мене, јас не ја играм и така и така веќе цела година.. За татко ми е.. :D А искрено, не се разбирам многу-многу од овие работи...

И ако може линк за даунлоуд на 18 Wheels of Steel, Hаulin и Extreme.. Симнав од замунда, ама ништо не бива од тие..
Аман бе.. Дотолку ли нема некој?? (ова првото ми е побитно)...

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Се зачленив на www.voobly.com . Тоа е сајт за онлајн игри, конкретно сакам да играм Age of Empires 2 Conquerors expansion.
Јас играта ја имама инсталирано ама пиратска игра е јебига:) Како и да е, не можам да активирам ни пач, ниту да се приклучам на играње зашто нивниот софтер не ми ја детектира играта како инсталирана на мојот компјутер.
Дали е проблемот дека е пиратска симнувана од негде или друг е проблемот?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Аман бе.. Дотолку ли нема некој?? (ова првото ми е побитно)...
Вако проблем имав и јас со Mount & Blade.
Симни една програма Revo Uninstaller. Најди ја FIFA таму ( исто како во Add/ Remove ) и стави ја да се бриши. Така би требло да се избришат сите фајлови кои имаат преостанато што ја спречуваат новата инсталација.
Кажи шо ќе напрајш.

А за 18 Wheels ти пуштив ПП.

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
aj pomos malce ja instaliram tom clancy splinter cell i se bese kako so treba ama nemozam da se ukl mi vika nesto ubisoft launcer, error error code 2 blagodaram odnapred

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде ако знае некој и ако може да ми каже што е проблемот.. значи до пред една недела се си беше супер,но сега наеднаш незнам што се случи, кога ќе ја уклучам NBA 2K12 играта после 1-2 минути откако ќе ја уклучам играта на мониторот се појавува Entering sleep mode и се гаси мониторот и морам да го рестартирам компјутерот,истото ова ми се случува и со PES 2012,а претходно се си беше супер,незнам наеднаш што му стана,пробав да ја реинсталирам играта,но пак истото го прави,незнам што е проблемот..ако некој знае каде може да е проблемот нека каже.

Kajgana Shop

На врв Bottom