Помош и совети

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Max Payne 3 - [RELOADED] од на замунда, ја инсталирав, и нешто ме ебит не сакат да се уклучит.. Дали кракот нешто.. Ај некој шо знајт нека објаснит све шо како требит од кога ќе ја инсталирам.
Убаво ти пишува во упатството. Кој дел не го разбираш ?
1. Ја инсталираш играта, кога ќе ти побара апдејт на интернет, го исклучуваш, однсно не дозволуваш да се конектира на интернет сервер
2.Ги инсталираш апдејтите од 4 CD.
3. Го копираш фолдерот Profiles во My Documents/Rockstar Games/Man Payne 3.
4. Го копираш кракот во инсталациониот фолдер.
5. Го исклучуваш интернетот пред да ја стартуваш играта.
6. Играш :)

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Не мораш интернетот да го исклучуваш, доволно е и преку firewall да ги забраниш .exe фајловите.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
како да ја најдам ГТА верзијата со Нико босанецот??? или линк некој нека даде ако има да ја симнам...фала многу :)

Член од
23 април 2012
Мислења
13
Поени од реакции
4
Дали можам да играм WoW, еве ми ги спецификациите на PCто:

3.00 GHz, 1 GB ram, Nvidia FX5200

Може да играм и на low settings, али дали ќе се игра без сецкање?

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Зошто на Dead Space 2 chapter 7 неможе да се продолжи...дали играта е лимитирана или што,ми имаат кажувано како ја вртеле а јас неможам да продолжам...го сменив торентот симнав друг торент од друго место и пак неможе...ако може некој некако да ми помогне ве молам!!!

M

Muranyi

Гостин
Зошто на Dead Space 2 chapter 7 неможе да се продолжи...дали играта е лимитирана или што,ми имаат кажувано како ја вртеле а јас неможам да продолжам...го сменив торентот симнав друг торент од друго место и пак неможе...ако може некој некако да ми помогне ве молам!!!
Што се случува со играта?

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Член од
28 април 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
aj pomos malce ako mozhe...
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 16:07 ---
aj pomos malce ...

Член од
28 април 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
na gta 4...Koa uklucuvam RGS Launcher mi pisuva aplication failed to Launch.
The aplication you are attemtping to launch failed to start.This could be the result of it being blocked by windows parental controls/Family safety.Please make sure you have access to the aplication before trying to launch it or contact support at http://support.rockstargames.com/

Kajgana Shop

На врв Bottom