IPTorrents приватен торент тракер.Gledam golemini od igri malce se podrugaciji od ja sto pamtam...
Ke vidime kako ke bide vo praksa kaj nas ali mislam deka nema bas da simnuvame najnovi titlovi.
Od koja strana ti je ovoj screen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
IPTorrents приватен торент тракер.Gledam golemini od igri malce se podrugaciji od ja sto pamtam...
Ke vidime kako ke bide vo praksa kaj nas ali mislam deka nema bas da simnuvame najnovi titlovi.
Od koja strana ti je ovoj screen?
Кога ја пуштам играта од стим ова ми се појавува нешто за интернет конекција дали може да се среди некако?
На rutracker ја имаш.Mozhe link za igrata Michael Schumacher word tour kart 2004,2 saata izgubiv nikako da najdam link![]()
Дали уште ти треба ова? Пиши ми пп.Здраво на сите, не знам дали сум во соодветната тема. Ме фати носталгија по Дота 1, сакам да пуштам некоја партија да изиграм. Може ли некој да ми прати линк за симнување ? Не ми треба да играм онлајн, доста ми е и со ботови да изиграм.
Можи да биди од многу фактори:Дали некој знае ова да го поправи, на секоја игра ми се појавува после саат-два играње
Прегледај го приврзокот 379565
Можи да биди од многу фактори:
Надевај се да биди само Windows, и да наместиш салам верзија на Windows не било која.
- Windows
- RAM
- Drivers
- GPU
- PSU
- Corrupted files
- Virus
- И многу други работи искрено