Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ја пуштам играта од стим ова ми се појавува нешто за интернет конекција дали може да се среди некако?

Attachments

• 11111.png
    11111.png
    104,7 KB · Прегледи: 22
Кога ја пуштам играта од стим ова ми се појавува нешто за интернет конекција дали може да се среди некако?

види firewall дали имаш пермисии за играта да пристапи до нет.

Вчера ја инсталирав Watchmen од 2009-та, за да ја играме со невестава со џојстик двајцата на компјутер.
Е сега кога е вклучен џојстикот играчов ко да се врти во круг, т.е камерата се врти во круг постојано и е очобол. Го најдов истиот проблем на нетов, ама не најдов некое саглам решение. Има некој слично искуство? За ова ви говорам.
Инаку имам најобични џојстици ко од нинтендо, без онакви тркалца.

Здраво на сите, не знам дали сум во соодветната тема. Ме фати носталгија по Дота 1, сакам да пуштам некоја партија да изиграм. Може ли некој да ми прати линк за симнување ? Не ми треба да играм онлајн, доста ми е и со ботови да изиграм.

Здраво на сите, не знам дали сум во соодветната тема. Ме фати носталгија по Дота 1, сакам да пуштам некоја партија да изиграм. Може ли некој да ми прати линк за симнување ? Не ми треба да играм онлајн, доста ми е и со ботови да изиграм.
Дали уште ти треба ова? Пиши ми пп.

Дали некој знае ова да го поправи, на секоја игра ми се појавува после саат-два играње

Dragon-Ball-FighterZ-‘-UE4-RED-Fatal-Error.jpg

Дали некој знае ова да го поправи, на секоја игра ми се појавува после саат-два играње

Прегледај го приврзокот 379565
Можи да биди од многу фактори:
  • Windows
  • RAM
  • Drivers
  • GPU
  • PSU
  • Corrupted files
  • Virus
  • И многу други работи искрено
Надевај се да биди само Windows, и да наместиш салам верзија на Windows не било која.

Можи да биди од многу фактори:
  • Windows
  • RAM
  • Drivers
  • GPU
  • PSU
  • Corrupted files
  • Virus
  • И многу други работи искрено
Надевај се да биди само Windows, и да наместиш салам верзија на Windows не било која.

Добри се драјверите, претходно немав проблем, откако му сменив процесор,матична и ссд почна да појавува ерори на сите игри што се со UnrealEngine

Screenshot (1).png

Дечки на CS:GO кој ќе стиснем tab ми сецка и трепка цел екран, и кој зборим на микрофонот другите играчи ме слушаат со сецкање.
Микрофонот си работа супер пошто кој го користим за други апликации нема проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom