Политиките на Бугарија кон Македонија

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Дај бе нека затворат границите, протерај амбасадорот, преку курот неќеме у ЕУ, дај ни ЕЕЗ само како Норвешка и Исланд и преку к.рот

На крај кога ќе размисли човек ЕЕЗ може и е боља опција, како граѓанин ги имаш скоро сите бенефити кои ги имаш кога си у ЕУ
Ама вошката мисли поинаку

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.353
Поени од реакции
5.735
Ако е вистина, еден од најголеми киксеви во Македонската политика. Топ 5 лагано.

Норвешка, Швајцарија и Исланд глупи се што се во ЕЕЗ. Не сме нивно ниво да, ама вака сигурно не ни е подобро. Дај ослободи граници и све пропратно со ЕУ па за последните детали ќе се предоговориме може да не ни се ни свиѓа после тоа другата опција зашто ЕУ ќе ти диктира темпо кое не можеш да го пратиш со ЕЕЗ тоа не е така

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Ако е вистина, еден од најголеми киксеви во Македонската политика. Топ 5 лагано.

Норвешка, Швајцарија и Исланд глупи се што се во ЕЕЗ. Не сме нивно ниво да, ама вака сигурно не ни е подобро. Дај ослободи граници и све пропратно со ЕУ па за последните детали ќе се предоговориме може да не ни се ни свиѓа после тоа другата опција зашто ЕУ ќе ти диктира темпо кое не можеш да го пратиш со ЕЕЗ тоа не е така
Па би требало да е и на тв јавно истово го кажа

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.353
Поени од реакции
5.735
Па би требало да е и на тв јавно истово го кажа
Ова реално е прашање за кое треба да се иде на референдум. Да имавме асална опозиција сеа ршум ќе правеа у Собрание за одлукава.

Презентирана ни е опција која исто може да е поволна, со тоа автоматски ќе се стави крај на потребата за бугарски пасоши и ќе им се даде среден прст на источните. Се ослободува трговија и проток на луѓе, стока, финансии со што можеме после да се сконцентрираме на чистење на сопствениот двор, зашто ни смрди, корне. Ама џабе ламотиме тука знаеме дека баш тоа не е ни целта на никого во државава така да јебига :)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.413
Поени од реакции
28.632
Един впрос за блгарите :
Кои се овие Македонци за кои што се спомнува во насловов ?

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.140
Един впрос за блгарите :
Кои се овие Македонци за кои што се спомнува во насловов ?

Веројатно авторот успеал сите да ги измери... може по грешка земал линијарче со инчи.

Боже, како може ваква глупост да биде вест не ми се верува. Мислам од која држава и да дојде ваква вест исто ќе мислам, очаен click bait.

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
349
Поени од реакции
506
Веројатно авторот успеал сите да ги измери... може по грешка земал линијарче со инчи.

Боже, како може ваква глупост да биде вест не ми се верува. Мислам од која држава и да дојде ваква вест исто ќе мислам, очаен click bait.
Мене ми се верува,бугарките се прочуени низ цел балкан а и пошироко,голема веројатност е да имаат веродостојни информации.

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.140
Мене ми се верува,бугарките се прочуени низ цел балкан а и пошироко,голема веројатност е да имаат веродостојни информации.
Како год, село гори баба се чешла. Балканот е прочуена колевка на дел од земјите прогласени за најсиромашни во Европа за 2023, не знаеме кај да се свртиме од гајлиња, ама битно се такмичиме за под-појасни атрибути.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.408
Поени од реакции
84.707
Има го во насловот - луѓето со наjмали пениси на Балканите.
Прашањето е - зошто овој блгарски медиум измислува некакви си Македонци?
Плус, ако некој мисли дека Македонците се Бугари, тогаш аналогно, за пенисите како би се пренело тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom