H
HoT _iCe
Гостин
Sto te gajle pa tebeА чекај, сакаш да кажиш дека немаш уште изваено ?
Sto te gajle pa tebeА чекај, сакаш да кажиш дека немаш уште изваено ?
Повеќе шанси давам некој да успее да ме убеди дека денес не бев 10 саати на работа, него ли дека човек како тебе не гласал за Сдс.Како што има ликови кои се прототип гласачи на дпмне, е ти си тоа само од спротивниот табор.Битола сум, ама не гласав. Немам гласано добри десетина години, а гласачкото место ми е на 50 метри од куќата.
Како не ми е, покрај тебе и мене ми следваSto te gajle pa tebe
Ти си еден од ретките изгледа што гласа за човек, а не партијаЛуѓето ја сакаа Силјановска. Јас гласав за човек тогаш, не за партија. Кој би гласал за Пендрекот?
Целиот апсурд на овој изборен модел во два редаАлбанциве се апсолутни победници, ќе имаат над 25 пратеници.
Не знам, не знам ни зошто прашуваш рандом странци на форум, прави што сакаш. Но ајде, чим ме праша, фати си еднонасочен лет до Јужен Судан најскоро што можеш.Да во право си, извини. Каќи тогаш дали вечерва ќе прогласат голема Албанија, или тој свечен чин е оставен за утре? Мене исто ми се фаќа, федерација или голема Албанија, бегам.
Интегра ветуваа и дека Груки ќе го врата во апсана...Ветувањето за лансирањето на сателит од Македонија и 100.000 туристи дневно за тебе е заебанција ?
Мицкоски е најарогантен и антипатичен лидер на партија кој се појавил кај нас, без никаква харизма и со намуртен сурат цело време не се добиваат симпатии, на тоа да се додаде дека носителот во 1 му беше бившата СДСмовска факинг Силјановска, и неговите најблиски соработници Јанушев и Николоски кој немаат вода во очи резултатов е очекуван.Мицко ако успее да изгуби од ваков Заев макар и со 1 глас нека си дава оставка уште утре, Грујо за него е доктор
Прегледај го приврзокот 259006
Како не ми е, покрај тебе и мене ми следва
Не бе, знам јас каде ќе одам, туку не знам кога ќе биде прогласена голема Албанија, а гледам дека ти си упатен.Не знам, не знам ни зошто прашуваш рандом странци на форум, прави што сакаш. Но ајде, чим ме праша, фати си еднонасочен лет до Јужен Судан најскоро што можеш.
Епа лошо гледаш.Не бе, знам јас каде ќе одам, туку не знам кога ќе биде прогласена голема Албанија, а гледам дека ти си упатен.
Замисли Силјановска претседател да ни бешеТи си еден од ретките изгледа што гласа за човек, а не партија
Не знам како ова да ти го кажам а да не бидеш навреден, ама ме боли мене стапот ти што мислиш и веруваш.Повеќе шанси давам некој да успее да ме убеди дека денес не бев 10 саати на работа, него ли дека човек како тебе не гласал за Сдс.Како што има ликови кои се прототип гласачи на дпмне, е ти си тоа само од спротивниот табор.