Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 18.203
Левица имаат дупло помалце гласа од Алијанса, а имаат 1 пратеник, Алијанса 10. Кој го правеше изборниов систем нека се утепа.Слика од аналитичкиот(читај партиски штаб) на ВМРО,добри bookmarks имаат
Прегледај го приврзокот 259004
Луѓето ја сакаа Силјановска. Јас гласав за човек тогаш, не за партија. Кој би гласал за Пендрекот?На претседателските избори лани дпмне тепа во македонските со над 70000 разлика чинам, што се случи во меѓувреме неам појма
Да во право си, извини. Кажи тогаш дали вечерва ќе прогласат голема Албанија, или тој свечен чин е оставен за утре? Мене исто ми се фаќа, федерација или голема Албанија, бегам.Не знам, никаде не напишав дека ќе има федерација, неписмен.
Шест изборни единици + Донтов метод, тоа ти е. Истиот изборен модел е од 2002.Левица имаат дупло помалце гласа од Алијанса, а имаат 1 пратеник, Алијанса 10. Кој го правеше изборниов систем нека се утепа.
Јас знам многу луѓе што од курташак гласаа за ИнтеграNe mi se veruva deka integra (kontrolirana opozicija so pari na den doncev) uspea da odzeme 2% glasovi od VMRO
kolku voopsto moze da bide glupa taa bagra sto glasa za ovie sharlatani?
тие незадоволни од дпмне немаше да ги натераш да гласаат за мицко, можеби левица изгуби повеќеNe mi se veruva deka integra (kontrolirana opozicija so pari na den doncev) uspea da odzeme 2% glasovi od VMRO
Ветувањето за лансирањето на сателит од Македонија и 100.000 туристи дневно за тебе е заебанција ?Ne mi se veruva deka integra (kontrolirana opozicija so pari na den doncev) uspea da odzeme 2% glasovi od VMRO
Овој Љупчо Николовски радости за победа после 18 години па макар и за процент
А чекај, сакаш да кажиш дека немаш уште изваено ?Zamisli da si Mickovski i da izgubis od Zajka, ja bi si spakuvaja kuferi, izvadu BG pasos i ke si fatu Nemacku da bidu haus majstor.
Sramno e ovoj, ebati i drzavu i narod, nisto ne smo naucile, ne smatram deka Micko e razlican ili bolji od Zajka, ama pa od ovoga tugj sram me fakja kd ga slusam kako zbori.