Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
M

Macedon1um

Гостин
Мицко ако успее да изгуби од ваков Заев макар и со 1 глас нека си дава оставка уште утре, Грујо за него е доктор

Битола сум, ама не гласав. Немам гласано добри десетина години, а гласачкото место ми е на 50 метри од куќата.
1.jpg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
На претседателските избори лани дпмне тепа во македонските со над 70000 разлика чинам, што се случи во меѓувреме неам појма :toe:
Луѓето ја сакаа Силјановска. Јас гласав за човек тогаш, не за партија. Кој би гласал за Пендрекот?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Не знам, никаде не напишав дека ќе има федерација, неписмен.
Да во право си, извини. Кажи тогаш дали вечерва ќе прогласат голема Албанија, или тој свечен чин е оставен за утре? Мене исто ми се фаќа, федерација или голема Албанија, бегам.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
Левица имаат дупло помалце гласа од Алијанса, а имаат 1 пратеник, Алијанса 10. Кој го правеше изборниов систем нека се утепа.
Шест изборни единици + Донтов метод, тоа ти е. Истиот изборен модел е од 2002.

H

HoT _iCe

Гостин
Zamisli da si Mickovski i da izgubis od Zajka, ja bi si spakuvaja kuferi, izvadu BG pasos i ke si fatu Nemacku da bidu haus majstor.
Sramno e ovoj, ebati i drzavu i narod, nisto ne smo naucile, ne smatram deka Micko e razlican ili bolji od Zajka, ama pa od ovoga tugj sram me fakja kd ga slusam kako zbori.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Ne mi se veruva deka integra (kontrolirana opozicija so pari na den doncev) uspea da odzeme 2% glasovi od VMRO
kolku voopsto moze da bide glupa taa bagra sto glasa za ovie sharlatani?
Јас знам многу луѓе што од курташак гласаа за Интегра :pos:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.321
Поени од реакции
7.066
Ne mi se veruva deka integra (kontrolirana opozicija so pari na den doncev) uspea da odzeme 2% glasovi od VMRO
тие незадоволни од дпмне немаше да ги натераш да гласаат за мицко, можеби левица изгуби повеќе

M

Macedon1um

Гостин
Ветувањето за лансирањето на сателит од Македонија и 100.000 туристи дневно за тебе е заебанција ?

Овој Љупчо Николовски радости за победа после 18 години па макар и за процент :pos:

Нив им беше целта да победат макар и минимално, да го земат први мандатот така да имаат причина за славје

Член од
5 март 2018
Мислења
16.618
Поени од реакции
18.878
Zamisli da si Mickovski i da izgubis od Zajka, ja bi si spakuvaja kuferi, izvadu BG pasos i ke si fatu Nemacku da bidu haus majstor.
Sramno e ovoj, ebati i drzavu i narod, nisto ne smo naucile, ne smatram deka Micko e razlican ili bolji od Zajka, ama pa od ovoga tugj sram me fakja kd ga slusam kako zbori.
А чекај, сакаш да кажиш дека немаш уште изваено ?:eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom