Баже, со 150 евра за 7 дена си фул хаусвикаш да се посети Паралија на 7 дена ?
Се мислам меѓу Паралија и Сарти,не сум многу многу по дискачите и журките,сакам психички да одморам,па ќе размислам помеѓу овие две дестинации.
Со колку кеш отприлика можам да истерам ?
Ако си за одмарање ој си Сарти , ем почисто ем помирно е сеа и троа подалеку а со тоа и поскапо ке ти дојде!викаш да се посети Паралија на 7 дена ?
Се мислам меѓу Паралија и Сарти,не сум многу многу по дискачите и журките,сакам психички да одморам,па ќе размислам помеѓу овие две дестинации.
Со колку кеш отприлика можам да истерам ?
Како се цените за апартман за 4 луѓе оприлика знаеш?Паралиа дефинитивно. Идам таму може едно 10 години , а сум бил и у Олимпикбич. Паралиа ти е лудило значи за од најмладо до најстаро.Има две диска,мн кафичи и премногу ресторани и продавници. Олимпик бич е помало место и не толку ајде да не речам урбанизирано,, помирно е ,а и подлабоко е таму.... Кад би бирал Паралиа...али не бирам што ти е се знае![]()
![]()
@marchesk Друже да не те излажам зависи по 80-90 евра земи предвид што не се плаќа за 3 и 4 лице и некои такви ствари мало дете ли превоз... Пред сезона ти е каде каде поефтино крај на јуни ја коа што праам, а јули и август цените идат до скоро дупло... Така да најубаво ако си заинтересиран провери си по агенцииве распрашај си се најубаво![]()
Па од човек за една недела мислам дека така...Ама дечки пак ке ви кажам,за цени и услови видете си најубаво на нет за што,како,колку сакате ипак сеа и ја до толку незнам вака од памет...За што се тие 80-90 евра? Студио ? за колку дена
Фала, колку толку некоја ориентациона цена ми требаше зошто планирам да идам таму и по пристигнување да барам или со претходна резервација, агенцииве ќе ги заобиколам.@marchesk Друже да не те излажам зависи по 80-90 евра земи предвид што не се плаќа за 3 и 4 лице и некои такви ствари мало дете ли превоз... Пред сезона ти е каде каде поефтино крај на јуни ја коа што праам, а јули и август цените идат до скоро дупло... Така да најубаво ако си заинтересиран провери си по агенцииве распрашај си се најубаво![]()
А да не знаеш како одат од 20-30 Јуни цените? Јас веќе се одлучив за Ксамил ама ако начекам нешто мењам во заден моменатСмештај со 4 кревети е обично 40 евра без клима и 45 со клима.
ти се наоѓа за 20/30 евраА да не знаеш како одат од 20-30 Јуни цените? Јас веќе се одлучив за Ксамил ама ако начекам нешто мењам во заден моменат