Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално сум во Паралија, водата е полоша и од Дојран, и има многу медузи. Никогаш повеќе не би дошол тука.
Смештајот го плативме 60 евра за апарман со 2 соби, кујна, купатило, 2 клими и 1 телевизор.
Сите зборат Бугарија немало убаво море,еве доказ дека и во Грција не е баш сјајно.
заебаваш, неспоредлива е Грција со Бугарија. Не збориме за овие места, појди подолу ќе видиш што е мореСите зборат Бугарија немало убаво море,еве доказ дека и во Грција не е баш сјајно.
Сите зборат Бугарија немало убаво море,еве доказ дека и во Грција не е баш сјајно.
Отиди на Халкидики, Крф, Закинтос или Лефкада па спореди ја разликата со Бугарија.Сите зборат Бугарија немало убаво море,еве доказ дека и во Грција не е баш сјајно.
Поарно оди во Дојран отколку во Паралија.Знаете некоја агенција која нуди превоз за 10 дена до Паралија, од Скопје или од Куманово ?
Муабетите за водата и медузите се од август па натака, ја се вратив завчера водата беше чиста и топла сите 7 дена, имаше само по некои треви од ветрот, медузи имаше само еден ден пошто дуваше и врнеше и тоа ептен мали по 3 цм, ефтино е и пријатно ја конкретно бев со женска ми па не обрнав внимание на ноќниот живот, имате 3 дискотеки турбо работат србинки русинки германки холанџанки врие