Охрид

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.433
Поени од реакции
8.561
АЈДЕ ОХРИЃАНИ НАВАЛЕТЕ

ОХРИДСКАТА ТИГРИЦА ВО ОЧАЈ

Дедо Мраз се плаши од Гоца

"Тешко ми паѓа што и оваа Нова година ќе ја дочекам сама...

...Изгледа тешко се наоѓа јунак кој што може крај себе да задржи убава жена", вели Горде Тигрица

Сексапилната охридска манекенка Горде Тигрица е разочарана оти Новата година ќе ја дочека сама.
"И оваа година ќе бидам осамена Баба Мразица која што го бара својот Дедо Мраз", вели разочарано убавата охриѓанка.
Македонската тигрица, како што многумина ја викаат, е убедена дека подолго време е сама оти мажите се плашат од згодни девојки.
- Тешко ми паѓа што и оваа Нова година ќе ја дочекам сама. Изгледа тешко се наоѓа јунак кој што може крај себе да задржи убава жена. Веќе неколку години по ред новогодишната ноќ ја дочекувам во женско друштво. Знам дека истото им се случува и на многу други убави жени. Еве на пример и познатата фолк пејачка Цеца Ражнатовиќ неодамна изјави дека долго време била сама оти мажите се плашеле да $ пријдат, истото ми се случува и мене. Времето е кратко но, сепак, уште се надевам дека до новата година ќе се случи чудо и дека нема да бидам сама на новогодишната ноќ".
Дваесетишестгодишната блондинка веднаш по новогодишните празници треба да замине во Милано каде што има склучено договор за работа со една италијанска модна куќа и за почеток ќе позира во луксузна долна облека на позната италијанска фирма.
Инаку, Горде деновиве се врати од Албанија каде што во рок од една недела сними дури три видео записи за познати албански пејачи како едно од заштитните лица на Зати Продукција од Охрид.
:nesvest:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро бе да прашам - За инает од Бугарите стадовме толку "украсени бродови" низ градов?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Незнам колку години по ред исто украсуваат.Некој нека им објасни дека не е провокација:)

Зуљфи

~~~МУДРЕЦ~~~
Член од
24 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
Gradod na makednoskoto ezero i ubavi devoiki :vozbud: Ama ja si ja sakam zena :baeh::back: Sry nesto makedonski bukvi ne saka ...

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Незнам колку години по ред исто украсуваат.Некој нека им објасни дека не е провокација:)
Не е провокација туку е недостаток на идеја и на финансии иако тоа не го оправдува ова еднолично украсување зошто на некој кој е прв пат може ке му се свига ама нас останатите што секоја година го гледаме ни се здосадува.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Добро бе да прашам - За инает од Бугарите стадовме толку "украсени бродови" низ градов?
Не знам,ама јас не памтам некогаш да имало олку украсени бродој.:toe:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не е провокација туку е недостаток на идеја и на финансии иако тоа не го оправдува ова еднолично украсување зошто на некој кој е прв пат може ке му се свига ама нас останатите што секоја година го гледаме ни се здосадува.
Нема толку пари за секоја година да се менуваат украси.Но тоа не значи и десет години по ред да бидат истите:)Овие бродови се 4та година по ред.Не би било лошо наредната да го сменат „планерот“ :))

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Охрид ни е ајубаво украсен град, јас само прашував зошто толку бродови има, и каде е големиот што беше лани?

Снешковците оваа година ми се најубави. :topkasneg:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Нема толку пари за секоја година да се менуваат украси.Но тоа не значи и десет години по ред да бидат истите:)Овие бродови се 4та година по ред.Не би било лошо наредната да го сменат „планерот“ :))
Типична балканска работа, ги купуваат еднаш и мислат дека треба да се користат десет години а парите за купување нови секоја година одат во нечиј џеб (не мешам политика пошо во секоја општина кај нас е така). Планерот не е воопшто креативен па оваа година единствена промена е локацијата на бродовите иако добро би дошло некој по креативен да ја преземе таа работа. :D

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Локацијата на бродовите?
Ај кај полукружнине шо ставаја бродој океј е.. убаво изгледа.. украсено,интересно.
Ама на сред тротоар??

И здосадени се оние ѕвездине шо висат по бандерине,пола прегорени,пола слабо светат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Овие ми ги имаат направено многу убај.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Имаме и нови бе.
Снешковци и воз:pipi:
Не ни вагајте муабети:(

Kajgana Shop

На врв Bottom