Пошо глеам ме нападнавте пошто сум се жалел за цените у охрид, бев со девојками на крај од сезона шворц на автобуска настапив со барање за соба со кревет и купатило со шоља вода и туш ништо поише, дојдоа посебно веце да не сакиш? еми реков ајде ако можит ако неможит ке ојме сите в едно, ме однесоа у куќа со ''Посебно веце'' тоа уствари да ти бил празен спратот па ај мене да ме кладет внего, реков ај добро како за цени ми рекоа 250 од чоек реков океј нема проблем ајде да разгледаме како е, внатре катакомба прљаво несредено ич ама ич пајажини што уопште не дава добра слика за потенцијалниот закупец, па женичкаата сирота почна да се правда како морала туристички такси на државата да и плаќа и реков ајде добро единствена си ти што ја знам а сум бил у доста куќи шо плаќа данок па уште на крај на сезона она ми врати ја уплашена ве молам знаете како е казни големи добро ајде јасно не и се плаќа на жената казни што е и нормално нејќе да ризикува, отидов се сместив у околината кај што идам стално 800 денара од чоек за 5 ноќи има баш тоа што сакам- кревет веце када вода и шоља, имаше и кујна да не ви се фалам арно ама ја не готвам јадам готова храна, ме нападнавте струја се трошело вака така мн убаво настапив со барање не трошам ни 10 денари струја на ден, телевизор неми треба светло у соба непалам (освен по потреба на 5 секунди)
си терам романтики и не ебам на рингла а да биде истата на кец пуштена така да ете за бољерот едино може, реков дека охриѓани немаат сенс за бизнис, не дека сите али повеќето се квази лажговци издавачи на луксуз АПАРТМАНИ со кујзнае што и на топ локација а локацијата од реалноста е минимум 500 метра одалечена, па уште коа ке спомнеш ПОСЕБНО ВЕЦЕ? како да сум им побарал пари на заем се фаќаат за глава почнуваат ами дечко ити сега пОсебно веце ете имат веце едно, ајде ке поминам и низ тоа маж сум ја клекнувам за серење, ама девојкиве бе не заебаајте луѓе на спрат 10 души ако има па ред саат време за туш да начекаш бе а за кенефот што праиме? далеку од тоа дека сум циган да не платам, секој мерак се плаќа, али ако сакам да терам одмор у охрид сакам таму кај што ке платам да вреди секој денар тоа сум го сретнал до сеа на една локација 400-450 денара кревет, малце далеку на Александар Гушо кај Св.Ѓорѓија ама секој ебан денар вреди внатре од плазма телевизори до клими со кујни и меки кревети и чисти миризливи чаршави, ако ме нападне некој сеа у стил па што к*р се жалиш што не отиде таму, ке отидев таму да бев при пари , арно ама ја настапив со скромни барања без астрономски цени а вие што се вреѓате толку стварно немие јасно коа у муабетов има доста вистина