За на плажа ти е? Тргнуваат од таму, ама можеш да чекаш комбиња исто од кај банкана, кај мини маркетон...Се извинувам што можеби е веќе повеќепати одговорено на ова прашање, ама некако тешко се снаоѓам со пребарувачот на форумов...
Локалните автобуси кон Лагадин, Пештани, Трпејца... претпоставувам тргнуваат од градската автобуска, така ли?
Благодарам однапред!
Масимо Савич во Куба Либре на 8ми знам дека е. Нокаут се Кадмо на плажана, мислам на 9ти ама не сум сигурен...Што програма преостана у Охрид знае некој? Некое концертче, журче ...
Де бе шо сторија Нокаут годинава 100 концерти направија у Охрид ова трет ќе им е ако не се лажам. У секој случај фала многуМасимо Савич во Куба Либре на 8ми знам дека е. Нокаут се Кадмо на плажана, мислам на 9ти ама не сум сигурен...
Возат до Славија затоа што им е на неколку километри од Охрид и трошат многу малку за гориво па имаат поголем профит.а шо им е на охридскиве превозници шо 99% возат само до Славија ? И каде е Пупе КомпанИ:?
Во Спарадајз имаше маса знам не знам дали има уште ..Знајт некој кај мојт да се играт пинг-понг во градов?
Спорски центар ИБ 100че еден сат.Знајт некој кај мојт да се играт пинг-понг во градов?