Охрид

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Mногу добро изгледа од далеку, овака не сум бил на лице место

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Ај бе де4ки да напрајме една собиранка сигурно имаме и гости кајганџии,нема да сме само ние охриѓани,шо викате за предлогов????

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
507
Поени од реакции
288
Ко рече собиранка, ги снема хејтериве некако, се уплашија да го покажет вистинското лице. :vozbud::vozbud::vozbud:

Не плашете се во Охрид не јајме луѓе (y)

Член од
3 декември 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
Се извинувам што можеби е веќе повеќепати одговорено на ова прашање, ама некако тешко се снаоѓам со пребарувачот на форумов...
Локалните автобуси кон Лагадин, Пештани, Трпејца... претпоставувам тргнуваат од градската автобуска, така ли?
Благодарам однапред!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.436
Поени од реакции
25.357
Се извинувам што можеби е веќе повеќепати одговорено на ова прашање, ама некако тешко се снаоѓам со пребарувачот на форумов...
Локалните автобуси кон Лагадин, Пештани, Трпејца... претпоставувам тргнуваат од градската автобуска, така ли?
Благодарам однапред!
За на плажа ти е? Тргнуваат од таму, ама можеш да чекаш комбиња исто од кај банкана, кај мини маркетон...

Член од
3 декември 2012
Мислења
5
Поени од реакции
2
Фала џимеј... Да, за на плажа, се нема многу време, па барем еден -два дена да се спружам на плажа со друштвото, кое летува таму.
Поздрав!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.436
Поени од реакции
25.357
Што програма преостана у Охрид знае некој? Некое концертче, журче ...
Масимо Савич во Куба Либре на 8ми знам дека е. Нокаут се Кадмо на плажана, мислам на 9ти ама не сум сигурен...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.568
Поени од реакции
29.164
Масимо Савич во Куба Либре на 8ми знам дека е. Нокаут се Кадмо на плажана, мислам на 9ти ама не сум сигурен...
Де бе шо сторија Нокаут годинава 100 концерти направија у Охрид ова трет ќе им е ако не се лажам. У секој случај фала многу :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
а шо им е на охридскиве превозници шо 99% возат само до Славија ? И каде е Пупе КомпанИ:?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
а шо им е на охридскиве превозници шо 99% возат само до Славија ? И каде е Пупе КомпанИ:?
Возат до Славија затоа што им е на неколку километри од Охрид и трошат многу малку за гориво па имаат поголем профит.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Знајт некој кај мојт да се играт пинг-понг во градов?

Kajgana Shop

На врв Bottom